אנדרואיד בנטפרי
-
@957 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@משה-זוכמיר
אני חושב שאנחנו כבר חורגים מנושא הפורום שזה "נטפרי"
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאןנטפרי מטרתה ויעודה כפי שהם מצהירים היא 'אך ורק הצלת היהדות מסכנות האינטרנט' אולי המנהלים יתנו לנו 'היתר'
-
@משה-זוכמיר
כאן תוכל למצוא את חוו"ד המנהלים בעניין נושאים שלא קשורים לנטפרי
תוכל לפנות אלי לא ע"ג הפורום
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@administrators
מה הסיבה שוויפרי לאנדרואיד לא נמצא בראש סדר העדיפויות?
כיוון שזה סוג של לגיטמציה? -
כשבדקתי עם הדרן לגבי הווצאפ וכן עם נתיב היתה משמעות מאוד פשוטה שאם תבקש יפה ותספר סיפור יפה תקבל את הווצאפ עם כל התמונות והסרטונים והקבוצות.
-
האם ראית אצל הדרן נותנים את הכל בוואצאפ?
עד כמה שידוע לי-הסרטונים לדוגמה חסומים לגמרי.
-
@משה-זוכמיר למה אתה סתם אומר שאני סתם אומר? אני אומר לך מפורש שדיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאם אני צריך סרטונים ותמונות פרופיל תגיש פנייה ותסביר למה אתה צריך וכך יאשרו לך ומרוח הדברים היה נשמע שהנציג מדריך אותי ממש מה להגיד
-
@magicode אמר באנדרואיד בנטפרי:
@baruch
דווקא אני אוהב את האנשים שמאמינים שהם יצליחו איפה שהרבה אחרים לא הצליחו.בעצם אם לא זה, נטפרי מעולם לא הייתה קמה....
נגד כל הסיכויים והאמירות, שאפשר להקים סינון כ"כ (לא מצאתי תיאור במילים, מוצלח, מדהים, [השלם את החסר]) @magicode קם ועם הרבה אמונה וסייעתא דשמייא הרים משהו שגם בחלומות הוורודים שלי לא חלמתי שאפשר להקים. -
@משה-זוכמיר ולא סתם חלק מהרבנים הסתייגו מהאישור שנתנו (כביכול) למכשירים של נתיב, אחרי שראו את הפירצות.
-
במכשירים של נתיב, יש וואצפ מלא לחלוטין כולל הכל, בין אם זה מוגן או מוגן פלוס, ולא צריך לספר להם שום סיפור.
זה פשוט קיים שם.ת'אמת?
הם "היחידים" שיש להם אישור מגדו"י..
אז מה הבעיה? -
@חסידיש-פלוס מתפללים עליך.
-
@חסידיש-פלוס זה לא ממש מדויק. כיום הברירת מחדל שלהם היא ווצאפ ללא תמונות פרופיל וסרטונים ורק אם אתה מבקש הם פותחים את זה
-
@chaimke4 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חסידיש-פלוס זה לא ממש מדויק. כיום הברירת מחדל שלהם היא ווצאפ ללא תמונות פרופיל וסרטונים ורק אם אתה מבקש הם פותחים את זה
הבנת אותי מצויין..
כמה עצוב לראות את הפרסומות עם ההכשרים בענק..
אוי אוי דור אומלל וצבוע. -
@חסידיש-פלוס ולשמוע את הבכיות/צעקות/כאב של האנשים בטלפון...
-
@חסידיש-פלוס
זה שאתה לא מסכים אז זה לא אומר שכולם צריכים להתנהג כמוך. -
@מיסטר-מ אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חסידיש-פלוס
זה שאתה לא מסכים אז זה לא אומר שכולם צריכים להתנהג כמוך.למה אי אפשר לעשות unlike על הפוסטים? מי כן מסכים איתם???
-
@chaimke4
באופן כללי האנשים שהם בנטפרי הם יותר חרדים מאלה שהם בסינונים אחרים.
שזה אומר שאנשים בנטפרי הם עם השקפות יותר סוגרות.
ולכן יש אנשים שלא חושבים כמוני וכמוכם והם חושבים אחרת ממכם וזה לא אומר שבגלל זה הם צריכים לעבור לנטפרי בגלל שאתה סובר שהסינון שיש לו עכשיו אינו נקרא סינון. הרי מה עדיף שיגלוש ללא סינון?זה מאוד בקצרה.
-
@מיסטר-מ אמר באנדרואיד בנטפרי:
@chaimke4
באופן כללי האנשים שהם בנטפרי הם יותר חרדים מאלה שהם בסינונים אחרים.
שזה אומר שאנשים בנטפרי הם עם השקפות יותר סוגרות.
ולכן יש אנשים שלא חושבים כמוני וכמוכם והם חושבים אחרת ממכם וזה לא אומר שבגלל זה הם צריכים לעבור לנטפרי בגלל שאתה סובר שהסינון שיש לו עכשיו אינו נקרא סינון. הרי מה עדיף שיגלוש ללא סינון?זה מאוד בקצרה.
יש לך במקרה אנדרואיד של נתיב? לצערי לי יש ואני אומר לך שבשימושים מסוימים הוא לא ממש מוצלח וד"ל. ולכן אני כ"כ רוצה שיהיה נטפרי באנדרואיד.
אגב חשבתי להציע לנטפרי לייצר משקפי מציאות מדומה שחוסמים כל ראייה לא צנועה ועם תוכנה שלא נותנת להוריד את המשקף
-
@סופר אמר באנדרואיד בנטפרי:
@משה-זוכמיר ולא סתם חלק מהרבנים הסתייגו מהאישור שנתנו (כביכול) למכשירים של נתיב, אחרי שראו את הפירצות.
אני לא מתכוון להכנס כאן לדיון בנושא זה באמת לא הפורום המתאים, אבל זה פשוט לא הוגן להשמיץ סתם בלי שום מצמוץ.
"הסתייגו מהאישור שנתנו כביכול"
נתנו אישור לא כיבכול... אישור כתוב וחתום, כולל אישור לווטסאפ במידה ואושר על ידי מפקח בית הדין.
אחרי שהראו להם כל מיני דברים שאפשר להגיע אליהם עם ווטסאפ הם חזרו בהם בנקודה מסוימת והחליטו שאת האישור שלהם הם מוכנים לתת רק למי שמוכן להתקין ווטסאפ עם כמה סייגים.
זה ותו לא!!!
לא הסתייגו מהאישור שנתנו לנתיב באופן כולל, והאישור לא היה כביכול.
חבל שנסחפים למקומות שאינם ממין הענין, אינם קשורים כלל לפורום המכובד הזה ועל הדרך גם משמיצים, מצטער על הבוטות אין לי פשוט מילה מתאימה יותר.
-
@6262 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@סופר אמר באנדרואיד בנטפרי:
אני לא מתכוון להכנס כאן לדיון בנושא זה באמת לא הפורום המתאים, אבל זה פשוט לא הוגן להשמיץ סתם בלי שום מצמוץ.
"הסתייגו מהאישור שנתנו כביכול"
נתנו אישור לא כיבכול... אישור כתוב וחתום, כולל אישור לווטסאפ במידה ואושר על ידי מפקח בית הדין.
אחרי שהראו להם כל מיני דברים שאפשר להגיע אליהם עם ווטסאפ הם חזרו בהם בנקודה מסוימת והחליטו שאת האישור שלהם הם מוכנים לתת רק למי שמוכן להתקין ווטסאפ עם כמה סייגים.
זה ותו לא!!!
לא הסתייגו מהאישור שנתנו לנתיב באופן כולל, והאישור לא היה כביכול.
חבל שנסחפים למקומות שאינם ממין הענין, אינם קשורים כלל לפורום המכובד הזה ועל הדרך גם משמיצים, מצטער על הבוטות אין לי פשוט מילה מתאימה יותר.
האישור שנתנו ודאי לא היה כביכול אך זה ברור שהם לא ידעו מה טומן בחובו הווצאפ ולזה גם @6262 יסכים (ומסתמא זו כוונתו של ר' @משה-זוכמיר ). כיום כשהם יודעים עדיין הם מאפשרים די בקלות לקבל ווצאפ פתוח.
-
@chaimke4 שוב אני לא רוצה להכנס לזה כאן, זה ממש לא לענין.
גם היום כל אישור של ווטסאפ מצריך אישור מטעם מפקח הכשרות, ומי שמעונין באישור מטעם בד"ץ בני ברק מחוייב להתקין ווטסאפ מוגן שיש בו כמה הגבלות שדרשו רבני הבד"ץ.מי שרוצה ווטסאפ ללא הגבלות מכל מיני סיבות מקבל אישור כשרות שונה.
אלה הן העובדות למיטב ידיעתי.
ומעבר לכך אינני מתכוון להגיב כאן יותר בענין, מי שדחוף לו מוזמן לכתוב לי למייל...