בעיה בהתקנת אופיס 2016
-
@גלינג תתקשר אליהם והם ישלחו לך דיסק
-
תודה לכם, הענין שבאתר של צבי יש את גירסת 32 ביט, מישהו יכול להעלות לשם את גירסת 64 ביט, אני לא מצליח להוריד מכאן https://www.buffalo.edu/ubit/service-guides/software/downloading/windows-software/managing-your-software/office-2016.html
ואגב אין ל2016 דיסק אלא רק התקנה עם קישור.
שלום על ישראל איזה גירסה יש לך? 64 או 32 -
@avrech על סמך מה אתה אומר
-
@avrech 64 כי זו המערכת שלי. אבל ליתר ביטחון כתוב בקובץ X86 שזה נראה לי 64 בייט אני לא בטוח, החבר'ה פה יגידו.
-
@avrech
אתה יכול להתקין גירסה 32 גם אם המחשב שלך הוא 64.
@שלום-על-ישראל
x86 זה 32 ביט
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@avrech אם כך, סליחה, אין לי איך לעזור. אבל כמדומה לי שזה מה שהיה באתר של חותם. אולי לא שמתי לב? יכול להיות.
-
מצורף כלי פשוט וקל להורדת כל החבילות של מייקרוסופט כולל מערכות הפעלה ואופיס וכו
כמדומני שזה עדיין לא פתוח בצורה מלאה בנטפרי תוכלו לשלוח פניה עם הקלטת תעבורה לטובת כולם.
..................
-
@957 אם כבר, אבקש לשאול שאלה. רכשתי מחותם "שידרוג לווינדוס 10". לא היה כתוב בשום מקום שחיפשתי שם שדרושה מערכת הפעלה עם רישיון. האם אוכל להתקין את זה על מחשב חדש? מישהו התנסה בזה? או שנדייק את הלשון "שידרוג" לדווקא שידרוג ולא רשיון שימוש חדש?
-
@שלום-על-ישראל
הרשיון הזה הוא רשיון שדרוג בלבד . הוא יכול לעבוד רק על מחשב שהיה בו מערכת הפעלה 7/8 ברשיון ושדרגו את המערכת הפעלה ל10.
..................
-
@957 שכויח, לכל משתמשי ווינדוס 7/8 זה בחינם, אז למה צריך את חותם?
-
@יעקב.ק על סמך חותם
-
@שלום-על-ישראל חותם צריך בשביל הסיריאל
-
@avrech אז אם הם יביאו לי סריאל , אני יכול להתקין גירסת ניסיון של 7או 8, ולהתקין את השידרוג החוקי של 10 מחותם, והכל יהיה בסדר?
-
@שלום-על-ישראל
זה היה בחינם למי ששדרג בתקופה הראשונה לאחר שהכריזו על windows 10 .
כיום זה מצריך רשיון שונה.
..................
-
אני מעדיף 64 ביט יותר טוב וגם הרשיון שלי הוא 64 ביט
-
@שלום-על-ישראל בדיוק כך (אם הבנתי אותך נכון)
-
-
@957 שאני לא יוריד סתם כי זה שעות, מדובר בגירסה 64 ביט? ומדובר על פרופשיונל פלוס?
-
@שלום-על-ישראל
רשיון שדרוג כשמו כן הוא הוא ממיר רשיון חוקי ותקף למערכת ממערכת ישנה יותר למערכת חדשה יותר.
אם תתקין גירסת ניסוי ללא רשיון תקף ,רשיון השדרוג לא יעזור לך במאומה.
..................
-
@שלום-על-ישראל אתה תצטרך לשלם על הסיראל כמה שקלים