ציון שאתר/סרט כבר נשלח לבדיקה
-
-
@הגוף-והנפש 404 זו סטטוס תגובה של בקשת HTPP (ימין לשמאל), 200 זו תגובה תקינה, כל השאר מצביע על שגיאה.
-
לפי הבדיקות שלי אין 404 לוידאו שלא קיים.
-
הבקשה כאן מאד חשובה ונכונה
חשבתי על זה כבר בעבר ותודה שהעלו את זהלפעמים באתר כמו פרוג מישהו מעלה לינק לאתר או מקום
או אתרים שקשורים לתקופות כמו וידאו מיוחד בלג בעומר
או אתרי יצירה וציור בתקופת החופשואז רואים את זה כמה אנשים וכולם שולחים לבדיקה בערך באותו יום
כאשר בעצם מספיק מישהו אחד
חבל לבזבז לכולם נקודות על זה
אם אני רואה שזה כבר נשלח אמתין יום יומים ואבדוק שוב
השאלה כמה הפיתוח של זה מצדיק את החשיבות
וזה כבר תלוי בכמה שעות פיתוח זה כרוך -
לגמרי חשוב. קורה אכן הרבה כשלוחצים על קישור שעוד הרבה מאוד מלקוחות נטפרי רואים ושולחים לבדיקה באותו זמן.
לכאורה זה יחסוך גם את הטיפול בעוד מספר פניות מכובד שהוא בעצם על קישור שכבר נבדק. -
@הגוף-והנפש אמר בציון שאתר/סרט כבר נשלח לבדיקה:
@shukiha
השאלה היא מה זה השפה הזאת של 404?
האם זה שפה של הרשת הכללית של האינטרנט או שזה שפה פנימית לכל אתר ואתר, לומר שהורדנו את הדף הזה מכל מיני סיבות והשם של זה הוא 404? וא"כ, אז בעצם זה דף רגיל של האתר רק שהם החליטו לשים שם 404
דוגמה נוספת שאני נתקלתי באתר זיפי חיפשתי שם מוצר ולחצתי על קישור, ואז קיבלתי הודעה מהאתר שלהם : שגיאה 404 והיה כתוב יש לנו בשורות טובות ופחות טובות, הלא טובות שהדף לא קיים והוטובות שיש עוד הרבה מוצרים נוספים .
מה אני רוצה להגיד? שאם זה האתר שם את זה, א"כ מחר הוא ישים שם משהו אחר אולי, כי זה לא כלל החלטי?
ואם זה כלל בכל הרשת שהדף לא קיים, אז זה אומר שהדף הזה- הקישור לא יעבוד לעולם?עקרונית אתא צודק כי זה בדף של 404 זה אומר שזה מגיע לאתר וגם בדף 404 יכול להיות תוכן או תמונות לא טובות
אבל מה שהכונה זה שנטפרי יזהה שזה דף 404 דהינו שהדף לא רלונטי ויופיע דף עם הודעה שהדף לא רלונטי כמו הדף שמופיע שהדף לא ראוי או לא ניתן לסינון -
@magicode אמר בציון שאתר/סרט כבר נשלח לבדיקה:
לפי הבדיקות שלי אין 404 לוידאו שלא קיים.
מה אתה מתכון?
404 דיברו על דפים שלא קיימים דהינו שנמחקו מהאתר המבוקש וידיאו לכאורה פחות מצוי שהוא נמחק
לגבי וידאו דיברו למעלה על וידאו שנשלח לבדיקה ועדיין לא נבדק כמה שאני מבין זה לא קשור ל404 -
אני רוצה לסכם:
-
מצב שבו אין אפשרות לגשת לאתר בגלל שגיאה 404 - מערכת נטפרי יכולה לזהות את זה אוטומטית ללא מגע יד אדם וממילא לא להציג את הלחצן שלח לבדיקה.
-
סרטון ביוטיוב שלא קיים - כנראה שאפשר שהמערכת תזהה אוטומטית, צריך לבדוק, וגם אם לא וחייבים בדיקה אנושית, צריך שתהיה אפשרות לנציג לסמן את האתר כנבדק ונמצא סרטון מחוק, מי שירצה לאחר כמה ימים או שבועות לשלוח שוב לבדיקה יוכל.
-
סרטון או אתר שכבר נשלחו לבדיקה - מערכת נטפרי יכולה באופן אוטומטי להציג באתר כיתוב שיאמר שהאתר כבר נמצא בתהליך בדיקה, במקום הכיתוב 'שלח לבדיקה'.
-
-
מה אתם מעדיפים שנעבוד לפתח כלים לחסוך נקודות מתי שמשהו העלאה איזה קליפ בפרוג ויש 5 אנשים ששולחים את אותו סירטון/אתר.
או שנעבוד על דברים יותר חשובים.........לגבי גזל אני לא חושש לזה כי נקודות זה רק רמת עדיפות בתגובה.
ואם אני יתחיל לחשוש אני יסגור את נטפרי מרוב חששות. -
@magicode זה כ"כ קשה לפיתוח מערכת שכזו ?
-
@מרדכי
יש הרבה דברים חשובים שלא כל כך קשה לפתח אותם.
ועדיין לא הגענו אליהם.ועכשיו כולם יגידו תיקחו עוד כסף ותביאו מלא מפתחים.
אז דברים שרואים מפה לא רואים משם :). -
@magicode
אני דוקא לא התכונתי לגבי נקודות אלא לגבי חסכון בזמן לשתי הצדדים המשתמש והמערכת
שלפעמים מחפשים נושא /אתר /סרטון וכו
מחכים לבדיקה ובסוף מגלים שזה בכלל לא רלונטי -
@shukiha מהנסיון שלי זה לא קורה כל כך הרבה ברמה שזה מצדיק לפתח כזה דבר
-
@shraga שוב זה קורה היום עם אתר
http://trolltech.com/
וגם עם אתר
http://doc.trolltech.com
הופניתי לאתרים אלו כאשר חיפשתי מאמר בנושא תיכנות
מאוד מסתבר שאנשים שוב יופנו לאתרים אלו ושוב ישלחו אותם לבדיקה
ואפילו אני בעצמי מאוד יכול להיות שבעוד תקופה לא אשים לב ואשלח לבדיקה
עגמת נפש ממש.
לפחות לאפשר לנציג לסמן את האתר כנבדק ולא ניתן לפתיחה עד לבדיקה הבאה. -
בשבילך עשיתי את זה.
-
@רחמים אני רק יפרט איך זה עובד בפועל מה ש @magicode עשה, (הוא כידוע מעדיף לעשות במקום לדבר...)
זה עובד בשני מישורים:- בדיקה אוטומטית האם הדף מחזיר שגיאה 404, אם כן, תוצג הערה בדף החסימה, הנה דוגמא לדף כזה
- במקרה וזה הגיע למערכת לבדיקה והבודקות מצאו שהאתר לא פעיל, הם יגדירו את האתר כלא פעיל דף חסימה לדוגמא
-
נכון לעכשיו בכל הלינקים שהבאתם
זה כותב לי דף חסימה רגיל של אופס האתר טרם נבדק
וכשאני לוחצת על שלח לבדיקה נפתח לי נטפרי עם הנקודות -
@ללי עיינו שוב
-
@shraga אין עדיין שום שינוי.
-
@shraga אין שום שינוי