"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!
-
אני מסכים עם קודמי הרב @יהודי-פשוט שאמר:
עכשיו הוא רוצה לתקן ולהחמיר ומעונין לסגור את האתר, כאן בא היצר הרע ואומר לו
אין לך מספיק נקודות עכשיו חכה לחודש הבא, או שנגמר לו והוא צריך לקנות.ואני מוסיף על דברים אלו - שהיצר הרע יאמר "מה ? אתה סוגר אתר זה ?? ? אין לך כסף לסגור ! בקושי נכנס לך כסף לבית. זה בקושי מספיק לך ליום יום ואתה עוד מבזבז על תרומות ?? ואם תצטרך אתר זה פעם ?
ואז כשצריך לשלם אדם חושב פעמיים.
לעומת זאת אם לא היה צריך נקודות לסגירה, ברגע ההתעוררות, מיד היה סוגר והכל בא על מקומו בשלום !
ואחר כך לפתיחה הוא יחשוב טוב אם הוא באמת צריך לפתוח. -
לאחר בקשת המחילה מכת"ר שליט"א
@יהודי-פשוט @מעמד מי שלא חושב כשסוגר לא יחשוב כשהוא פתוח (ו2 ₪ לפה או לפה לא באמת מטרידים).
כמ"ש לעיל 'נטפרי' איננה ה'סדר מוסר' של הרשת.. -
@גלינג
אני אסביר
יש אתרים שהצורך בהם גבוה לעומת זאת פוטנציאל בזבוז הזמן וכדו' גם גבוה! והפורום הזה הוא דוגמא טובה לכך
אני לא רוצה את הפורום פתוח קבוע כי אין לי זמן בשביל זה.
ואני לא רוצה לפרוש לגמרי כמו @dLive ו @יהודי-פשוט ז"ל כי לפעמים אני צריך משהו חשוב שרק הצדיקים המדהימים מבית נטפרי יכולים לעזור לי.
לא מועילה לי האפשרות לחסום את ההגדרות עם סיסמא כי אין לי אופציה לאיזה 'משגיח' שישמור עלי שאני פותח רק מה שטוב....
אני גם לא מעוניין בנטפרי אישי שבו אני צריך להמתין לתמיכה עד שיפתח לי מה שאני צריך. ואם גם חסמתי את גוגל מה אני אעשה? אמתין לפתיחת גוגל ואז לפתיחת האתר שאני צריך. זה מה שאמרתי מסובך. מה גם שהתמיכה לא עובדת 24 שעות ביממה וזה פוגע ביעילות
מפגעי האינטרנט רבים הם כידוע אבל כשאתה עובד עם נטפרי נשאר מפגע עיקרי והוא הזמן האין סופי שנעלם בין האצבעות
לכן ביקשתי מערכת אוטומטית שתתן לך אפשרות לחסום את שינוי הגדרות הסינון עד תשלום קנס לפי הגובה שקבעת (ואם 2 ש"ח לא מספיק לך אתה יכול לקבוע על 200 ש"ח) כך שמצד אחד הפתיחה היא מיידית ומצד שני מחושבת ושקולה.
ואם 'נטפרי לא נועד להחליף את סדר מוסר' מדוע עשו בכלל רשימה שחורה ולבנה ונטפרי אישי ופרופילים לפי שעות וכו'כעת אחרי ההסבר הארוך אני מצפה שגם אתה תצטרף לבקשה
תודה למצטרפים לבקשה : @957 @סופר @חזק @WWW ולתומכים רעיונית : @מעמד @יהודי-פשוט @קלוגר @שלו @shraga
לתשומת לב @administrators