הwifree חוסם אותי?!!??
-
@abc אל תשכח, כל הנושא כאן הוא vpn שזה אומר שהבעיה קוראת בכל מיני סוגי ראוטרים הן של בזק והן של נטויזוון.
למה זה קרה רק עכשיו? לא יודע, לכן אני שואל... -
@abc לא בדיוק הבנתי מה זה ה'מכאן' בכל אופן כבר כתבתי למעלה שמדובר בvpn והבעיה קוראת בכל סוגי הראוטרים מה שאומר שזאת לא בעיה בראוטר.
-
@abc והבעיה עדיין לא נפתרה אשמח אם יוכלו לענות לי.
-
אגב מישהו יודע אם במרכז הפניות יעזרו לי בנושא או שיגידו לי תשתמש באניוור וזהו?
@clickone -
@clickone בשגיאה 619 יכול להיות ששינוי המזהה והסיסמא יפתור את הבעיה או שאין כל קשר כלל [כי אולי רק הפורט של המזהה הזה נחסם- מקווה שאני לא מערבב כמה דברים יחד...]????
תודה רבה -
@clickone סליחה על ההקפצה...
הבנתי שהאניוור עובד על כמה פרוטוקולים במקביל אם האניוור עובד לי זאת אומרת שאחד מהפרוטוקולים עובד ומסתבר שזה לא pppt כי א"כ לא הייתי מקבל שגיאה 619 בpbk האם יש צדק בדברי?
במידה ואני צודק האם ניתן לדעת איזה פרוטוקול עובד ואח"כ להפעיל אותו בצורה נפרדת מהאניוור -אני מתכוון משהו כמו pbk או בהגדרות של המחשב?!
אודה לך אם תוכל לעזור לי פשוט האניוור לא כ"כ נח.הא ואגב תתחדשו על השרת החדש -ארה"ב!
-
@aiib זה אכן לא PPTP.
זה פרוטוקול אופן. (לא יכול להסביר כעת לגמרי מהו ואך זה עובד)
ולא ישתנה לדעתי הרבה אם תשתמש באניוואר או בו באופן ישיר. (הניוואר מפעיל את הפרוטוקול הזה מאחורה)
אם כי ראיתי מקרים שהיה יותר יציב ככה.אולי בגירסה 1.6 יהיה יותר טוב....
-
@clickone השאלה אם יש אופציה להפעיל את זה באופן עצמאי.?
בגלל שהחסרונות של אניוור זה לא רק היציבות אלא הקושי להתחבר -כל פעם צריך להתחבר ובכל ניתוק צריך לחכות הרבה זמן עד לחיבור חדש.יש דיבורים על שיפורים ב1.6? מהם? מתי יוצא?
תודה רבה