אינטרנט ללא תמונות אדם
-
בסינון תמונות אדם יש בעיות רבות.
לאור המקרים הבאים המקשים מאוד על העובד המסנן את התמונות (ועובדה שרבות מהתמונות הבאות מוצגות גם לאחר הסינון כמו באתר shutterstock), אבקש לאפשר אופציה להצגת אתרים ומאגרי תמונות ללא תמונות אדם כלל, כולל תינוקות וחלקי גוף:
• גיל הילדות המוצגות בתמונות
• יש מקרים שקשה לדעת אם הדמות היא גבר או אישה (כמו גברים ללא זקן שתווי פניהם עדינים מאוד)
• גברים שאינם לבושים באופן מלא
• תמונות של התקהלויות (כמו באצטדיון, באוטובוס מלא בנוסעים וכדומה) – מכיל דמויות נשים אך לא תמיד ברורות
• תמונות של בריכות וחופי ים הכוללות דמויות קטנות
• תמונות של חלקי גוף – כמו זרוע חשופה המחזיקה מוצר כלשהו (ולא ידוע אם של גבר או של אישה)
• תמונות של פרויקטי דירות למכירה – המשלבות דמויות אדם ולפעמים מוצגות בחוסר צניעות.
• תמונות סמארטפונים או מסכי מחשב בהם מופיעים סמלים קטנים עם תמונות אנשי הקשרבאתר shutterstock יש אופציה להצגת תמונות ללא אדם בתוכן, אך בכל אופן מופיעים אנשים בתמונות גם לאחר סימון האופציה - ראו צילום מסך:
-
@jewel
@magicode אמר בלמה נחסמו תמונות שאני העלתי:אני חולק על הקביעה שיש הרבה טעויות. או חסימות סתם.
לפי הנתונים שיש בידנו לפי הדיווחים יש טעות אחת לכל 10 אלף תמונות.כך שמיותר לפתח דבר כזה, בפרט כשנטפרי במקור פותחה בעיקר לצורך גרפיקאים שבדר"כ נצרכים לתמונות עם דמויות אם כי נקיות.
וכלקוח נטפרי קרוב לשנה אני אומר בפה מלא שנדיר מאוד עד בלתי מצוי למצוא פספוס בבדיקת התמונות. -
כמעט בכל שבוע מישהו ממכריי מעיר על כך שנתקל בסינון נטפרי בתמונות לא ראויות - בקטלוגי תכשיטים, באתרים לעיצוב בתים ועוד - אבקש לאפשר מסלול נטפרי ללא תמונות אדם באופן גורף.
אבקש לא להגיב בפורום תגובות מתחכמות - כי הבעיה המוצגת כאן היא מהותית.
סינון נטפרי הוא שירות מעולה - אבל אני רוצה ללטש את היהלום הזה יותר.
-
@jewel
זנ לא נכון הסינון של נטפרי הוא מעולה שבמעולה וקורה פעם בזמן ארוך מאוד שיש איזהשהו תמונה שאולי אינו נוגד את הכללים המחמירים של נטפרי אבל זה בטוח שלא תמונות של פריצות וכו' -
@jewel
לבנתיים אתה היחיד שמבקש את זה. -
@jewel
אם מדובר באתרים שרוכשים תכשיטים דרך קטלוגים, או שעוסקים בעיצוב,
הם מילא יאבדו לחלוטין את האפקטיביות ללא התמונות! ואתה יכול לחסום אותם לגמרי באופן פרטני, או את כל הקטגוריה.
ואם מידי שבוע מישהו ממכריך נתקל בתמונה, כנראה שיש לך כמה עשרות מכרים שגולשים 6\24 , אני גולש בנטפרי כחדשיים ולא נתקלתי באף תמונה לא ראויה!!
נ.ב. יש אפשרות להגדיר בדפדפן כרום שלא יציג תמונות כלל: הגדרות>מתקדם>הגדרות תוכן>תמונות -
@jewel לא הבנתי איפה רואים בתמונת מסך שצירפת אנשים?
וחוצמזה - אני מצטרף לכל המגיבים כאן שנדיר מאד להתקל בתמונות לא ראויות בסינון נטפרי.
-
מצטער שאלו התגובות.
אמשיך בלי נדר לפעול לנקות את האתרים, אך דרך מרכז הפניות - בפורום הזה אינני מרגיש בנוח .
-
@jewel אשמח אם תפנה אליי באישי
במייל: netfree.mordeci@gmail.com -