waze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק
-
זה לא שלא אפשרי למצוא אותך עפ"י גיפיאס בלבד רק שצריך כנראה רכיב מושקע הרבה יותר בשביל שיהיה מהיר וזה מה שיש במכשיר שמיועד רק לזה כמו אייגו. אך בשאר מכשירי אנדרויד שמתוכנתים לעבוד בד בבד עם רשת לכן המערכת שם בנויה שהמיקום נקבע ע"י שניהם היינו שהרשת ממקדת את הגיפיאס בערך לאיזור והגיפיאס נשאר לו רק לגלות את המיקום המדויק.
גילוי מיקום ע"י אנטנות סלולרי אמת שרק למשטרה יש אפשרות לגלות איפה מספר שאינו שלהם ואילו אני לא יוכל לגלות איפה חבר שלי נמצא בשיטה זו. אך מכשיר שיש בו סים והסים הזה בעצמו דורש לדעת איפה הוא, אין שום מניעה שלא ישחררו מידע זה לבעל הסים בעצמו. -
@ww199ww אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
והאם חברות הסלולאר נותנות נתונים של משתמש איפה המיקום שלו? חשבתי שרק המשטרה יכולה לקבל כאלו נתונים?
גם חברת חשמל...
ואני מאמין שעוד. (106, לא). -
@WWW
דהיינו ? -
@מנתק
איך שהבנתי שלמצוא מיקום על ידי הסים בלבד זה לא תמיד רציני
אמר לי מישו שלפעמים הדפדפן שלו כותב לו זוהתה גלישה מאיזר נתניה ופעם אחת זה כותב לו באיזור ראשון לציון, והוא לא גר בשני המקומות האלו.
ואגב אם כן כשהדפדפן מבקש מיקום יש עניין לא לתת או כן לתת? -
שאלה אחת שעוד לא ברורה כל הצורך אולי למישהו תשובה ברורה בעניין: האם יש אפשרות לרכוש טבלאט רגיל ולנתקו באופן מוחלט שבאמת לא יעבוד בו אלא וייז חסום עם סים של נט פרי או בכל דרך אחרת או שאין מנוס ומי שרוצה להיות מנותק באמת מכל חשש, מכשירי וייז הדרן/נתיב הם הפתרון היחידי לזה?
-
@הקטן אפשרי בחלק מהדגמים, אבל זה לא לכתחילא.
-
אני פשוט קניתי טאבלט זול, הבאתי אותו לאאוטנט וניתקו לי את הWIFI ואני מחברת לו סטיק של נטפרי
וזו סיבת פתיחת האשכולנכון לעכשיו, שאלתי את הנציג של אאוטנט על הבעיה. הוא בדק את הטאבלט ואמר שאין לו רכיב GPS וכשהיה WIFI הוא זיהה את המיקום לפי זה, ועכשיו שאין WIFI הוא לא מזהה את המיקום, הוא טען שאני יכולה לקנות רכיב GPS פיזי ולחבר למכשיר...
שאלתי היא כזו:
א. מישהו מכיר כזה רכיב? כמה זה עולה ואיך זה מתחבר?
ב. האם אין דרך להגדיר את המכשיר כך שישתמש בסים בשביל לזהות את המיקום????? הרי זה סים רשת לכל דבר -
@rachelg אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
אני פשוט קניתי טאבלט זול, הבאתי אותו לאאוטנט וניתקו לי את הWIFI ואני מחברת לו סטיק של נטפרי
וזו סיבת פתיחת האשכולנכון לעכשיו, שאלתי את הנציג של אאוטנט על הבעיה. הוא בדק את הטאבלט ואמר שאין לו רכיב GPS וכשהיה WIFI הוא זיהה את המיקום לפי זה, ועכשיו שאין WIFI הוא לא מזהה את המיקום, הוא טען שאני יכולה לקנות רכיב GPS פיזי ולחבר למכשיר...
שאלתי היא כזו:
ב. האם אין דרך להגדיר את המכשיר כך שישתמש בסים בשביל לזהות את המיקום????? הרי זה סים רשת לכל דבר@מנתק הוא הכתובת, אפשר דרך המייל (מופיע בפרופיל)
-
שאלתי היא כזו:
ב. האם אין דרך להגדיר את המכשיר כך שישתמש בסים בשביל לזהות את המיקום????? הרי זה סים רשת לכל דברא. הכוונה היא לזה?
ב. לא נראה לי. גם הוויז בגרסא האחרונה לא נדלק לפני שמדליקים את רכיב הgps
לדעתי, אם זה ממש חיוני כבר עדיף להשקיע קצת ולקנות חדש -
@קלונימוס אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
א. הכוונה היא לזה?
ב. לא נראה לי. גם הוויז בגרסא האחרונה לא נדלק לפני שמדליקים את רכיב הgps
לדעתי, אם זה ממש חיוני כבר עדיף להשקיע קצת ולקנות חדשתודה על התגובה
כנראה לזה הוא התכוון , ובאמת לא מתחשק לי לקנות כזה, גם ככה מסורבל לחבר את הנטסטיק עם כבל למכשיר... שאני יוסיף לזה עוד רכיב.. כבר עדיף לשלם על וויז של הדרן או על מכשיר חדש...
אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת -
יש כל מיני אפליקציות כמו gps status וכו' - אם אני מורידה אפליקציה כזו (ומבקשת מנטפרי שיפתחו אותה...) - האם זה עשוי גם לפתור את הבעיה, במקום רכיב חיצוני? -
תודה על התגובה
כנראה לזה הוא התכוון , ובאמת לא מתחשק לי לקנות כזה, גם ככה מסורבל לחבר את הנטסטיק עם כבל למכשיר... שאני יוסיף לזה עוד רכיב.. כבר עדיף לשלם על וויז של הדרן או על מכשיר חדש...
אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת -
יש כל מיני אפליקציות כמו gps status וכו' - אם אני מורידה אפליקציה כזו (ומבקשת מנטפרי שיפתחו אותה...) - האם זה עשוי גם לפתור את הבעיה, במקום רכיב חיצוני?אין שום אפליקציה שיכולה להוות תחליף לרכיב חומרתי...
-
@rachelg
האם הטאבלט הוא של סמסונג? אם כן איזו גרסא?
ואיך חיברת את הנטסטיק, על ידי מתאם?
אני גם מעונין לרכוש נטסטיק אבל לא יודע אם זה יעבוד