האם יש מישהו שמחובר לנטפרי עם טלפון של 014
-
יש לי קו טלפון של בזק בינלאומי 014 והם מוכנים לתת לי מתאם שיחות ושיהיה לי את נטפרי אבל הם לא מתחייבים שהטלפון יעבוד האם יש מישהו עם נסיון בזה?
-
@RNC היה לי לקוח שאמר לי שהיה לו בעיה עם נטויזין בטלפון עם נטפרי.... לקוח אחר יש לו טלפון עם אורנג וRL סידר לו אינטרנט נטפרי והטלפון עובד...... תדבר איתם ואני מאמין שהם יצליחו לטפל
-
@frize37 אמר בהאם יש מישהו שמחובר לנטפרי עם טלפון של 014:
@RNC היה לי לקוח שאמר לי שהיה לו בעיה עם נטויזין בטלפון עם נטפרי.... לקוח אחר יש לו טלפון עם אורנג וRL סידר לו אינטרנט נטפרי והטלפון עובד...... תדבר איתם ואני מאמין שהם יצליחו לטפל
דיברתי איתם וכ"א אומר משהו אחר לכן אני רוצה לדעת מידיעה האם יש מישהו שיש לו את זה
-
תברר אצל רונן מRL הוא בוודאי ידע מה קורה 0507777200.
-
לנו (עם 014) זה עשה בעיות קשות בקו טלפון. (זה לא בגלל הסינון של נטפרי, זה קשור להגדרות של הספק, הוא צריך לפתוח פורטים מסויימים, דברתי אז עם ישי ולא היה לו פתרון.)
-
@נחמי7442 אמר בהאם יש מישהו שמחובר לנטפרי עם טלפון של 014:
לנו (עם 014) זה עשה בעיות קשות בקו טלפון. (זה לא בגלל הסינון של נטפרי, זה קשור להגדרות של הספק, הוא צריך לפתוח פורטים מסויימים, דברתי אז עם ישי ולא היה לו פתרון.)
דיברתי עם רונן והוא אמר לי ש014 עובד מצוין עם נטפרי
-
אולי יש שינוי...
נ.ב. קו של נטויז'ן 013 עשה לנו בעיות עם X2ONE -
@נחמי7442 אמר בהאם יש מישהו שמחובר לנטפרי עם טלפון של 014:
אולי יש שינוי...
נ.ב. קו של נטויז'ן 013 עשה לנו בעיות עם X2ONEנכון, גם אצל לקוח שלי עשה הרבה בעיות
-
@נחמי7442 @frize37
014 עובד אודות למאמצים מיוחדים של רונן.
כל הספקים הקטנים עושים בעיות עם sip. -
אצל לקוח שלי עובד מצוין , רונן עבד קשה עד שעבד חלק
-
014 התקינו לי היום את הקו להם על מתאם בהתחלה זה לא עבד והתכנאי השאיר אותי עם טלפון שלא עובד התקשרתי לרונן שסידר את זה תוך כמה דקות וב"ה עובד מעולה