אתר שלדעתי נפתח בטעות
-
//;;;;;;;;;;;;;;;
-
@מיסטר-מ אשריך!!
בכל אופן תמיד תוכל לפנות למרכז הפניות אבל לדעתי לבוא בכללות עם טענות לא יועיל אם יש מקום ספציפי תמיד ניתן לדווח. -
@AIIB
עשיתי אכן כמו שביקשת.
אבל אם אכן הם כבר התוודעו לאתר הזה ובכל אופן הם אומרים שאין סיבה לסגור, אז בהנחה שזה אכן כך אז אני בשוק טואטלי! -
@מיסטר-מ אמר באתר שלדעתי נפתח בטעות:
@AIIB
עשיתי אכן כמו שביקשת.
אבל אם אכן הם כבר התוודעו לאתר הזה ובכל אופן הם אומרים שאין סיבה לסגור, אז בהנחה שזה אכן כך אז אני בשוק טואטלי!הייתי מביא קישור לפוסט שלדעתי שם דנו על זה, אבל כבר שם הנושא נסגר (מאוד מהר), אם בקשה ברורה לא להעלות את הנושא כלל.
-
@ayys613
לכן אמרתי שאם זה אכן על אותו דבר אז אני בשוק טואטלי!! -
האתר לא נפתח בטעות. (אם הכוונה לאותו אחד)
ביקשנו, דברנו, התלוננו, מה לא עשינו.
אכן בושה וחרפה, ואין לך מושג עד כמה.
המדיניות מצד נטפרי בענין היא סתימת פיות, ומחיקת פוסטים.
לאחרונה כמה מהגבאים אצלנו בבית הכנסת, (יהודים יר"ש וצדיקים ועובדי ה') הושפלו והושמצו ובוזו שם בצורה הכי גרועה, בעוון זה שכמישהו הזמין איזה משפיע לדרוש, שאותו משפיע רח"ל (כמו הרבה מגדו"י) אינו מהתומכים בסיקריקים העומדים מאחורי אותה מחלוקת ארורה, אותם גבאים לא גרשו אותו מבית הכנסת.
זה הרמה של האתר המדובר, המנוהל ע"י אנשים שאין להם שום גבולות וטיפת מוסר.
עשרות גדולי תורה ויראה, משפיעים ות"ח מבוזים שם בקביעות, הרבה יותר מאשר בככר ובחדרי ודמיהם.
אני מחיתי ומוחה בתוקף על כבודם של עשרות מצדיקי הדור, משפיעים, תלמידים חכמים, וגם סתם גבאי בית כנסת שיש להם משפחה וילדים.
מקוה שמישהו יספיק לקרוא לפני שימחקו גם את זה. -
@מיסטר-מ אמר באתר שלדעתי נפתח בטעות:
@ayys613
לכן אמרתי שאם זה אכן על אותו דבר אז אני בשוק טואטלי!!אני מצטט לך מדבריו של @baruch שם:
בבמה זו, לא אמור להתנהל דיון על אתר זה או אחר.
במקרה הספציפי שאתה מדבר עליו, האתר יהיה פתוח כל עוד לא יהיה שם דברים נגד רבנים אחרים.אם יהיה שם תוכן נגד רבנים אחרים, הוא ייחסם מיד.
ואני נועל את האשכול בכדי לא לפתח דיון על הנושא.
ואין לפתוח אשכולות אחרים בעניין.כך שהפעולה הנכונה היא להעביר את במת הדיון בנושא, להתכתבות דרך מערכת הפניות.
נ.ב. אני מסכים עם הדברים שנאמרו פה, רק אני חושב שיש עדיפות לא לפתוח את הנושא בכלל, כי זה מים עכורים שאין להם סוף. -
מה זה "רבנים אחרים"?
רב, או ת"ח, או סתם יהודי (!!), שמושמץ ומבוזה שם כי הוא לא מאמין ללשה"ר שלהם, (כמו רוב יראי השמים באותה חסידות) הוא כבר לא "רבנים אחרים", מבחינת נטפרי. הוא גם בין אלה ש"מצווה גדולה" לבזותם.
נסו לבקש מנטפרי פתיחה לדרשה (ביוטיוב) של רב ומשפיע שידוע שאינו מתומכי הסיקריקים, תראו מה יקרה. -
כמדומה שלא מדברים פה על אותו אתר.
באשכול ההוא דובר (לפי הכותרת, משהו על גיוס בני הישיבות) על נושא אחד, וכאן מדובר על מחלוקת פנימית בתוך חסידות. לא זה ולא זה ראויים להידון כאן. -
נראה שזה כן אותו אתר.
לא ראוי להידון כאן אבל האתר עצמו כן ראוי להיפתח????!!!! -
רבותי ה-ג-ז-מ-ת-ם.
כשנטפרי חוסמים אתר הם לא חוסמים כי.!
אלא הם שואלים רבנים.
ומאחוריהם עומדים ת"ח מובהקים.
תחזרו בכם. -
@יעקב.ק הדיון פה הוא על אתר שנטפרי פתחו, לא על כזה שהם חסמו!!
אם אתה יר"ש, והיה לך מושג על מה מדברים היית מתחרפן, והיית מאבד את כל האימון שלך בצוות נטפרי ה"קדוש" -
@איש-טוב איזה אתר?
-
@יעקב.ק אני לא הולך להחטיא את הרבים בלינק לאתר המזוהם המדובר.
-
@איש-טוב כתוב ותמחוק ישר
-
דיונים לגבי אילו אתרים נפחו ואילו לא נפתחו אין מקומם בפורום,
(במיוחד שאף אחד לא מבין על איזה אתר מדובר) יש מערכת
פניות שנועדה לכך, ואם יש לנו שאלה, שואלים רב - וכפופים להחלטה שלו.כפי שכבר @baruch ביקש, אין לפתוח דיונים מעין אלו ע"ג הפורום. הפורום
נועד לאינפורמציה טכנית לכל הקשור למערכת הסינון ולא לדיונים פוליטיים, או
ויכוחים עדתיים/זרמיים וכ'...בבקשה כבדו זאת.