הודעות פרטיות
-
@DovidStroh ולכן זה לא מעניין....
אם לא הייתי שם בחתימה? -
@יהודי-פשוט אדרבה אתה מוזמן לשלוח, למרות שגם המייל הראשי שלי לא כזה סודי.
יש לי רעיון, אני יחליף אולי לכמה דקות את המייל שלי למייל אחר שלי לא מוכר, ונראה אם אתה יכול לשלוח לשם....
-
@clickone אמר בהודעות פרטיות:
@יהודי-פשוט אדרבה אתה מוזמן לשלוח, למרות שגם המייל הראשי שלי לא כזה סודי.
יש לי רעיון, אני יחליף אולי לכמה דקות את המייל שלי למייל אחר שלי לא מוכר, ונראה אם אתה יכול לשלוח לשם....
נראה לך שאני נביא?
-
וואו! באמת קיבלתי (ז"א ש @יהודי-פשוט כנראה יודע מה הוא אומר...)
אכן, הוא יודע מה שהוא מדבר, אבל אני לא יודע
-
@יהודי-פשוט בשביל המייל האישי שלי לא צריך להיות נביא.
דקה בגוגל אתה מוצא. (מקווה שלא נתתי כאן למישהו רעיון מיותר... ) -
@למדן-וידען אמר בהודעות פרטיות:
וואו! באמת קיבלתי (ז"א ש @יהודי-פשוט כנראה יודע מה הוא אומר...)
אכן, הוא יודע מה שהוא מדבר, אבל אני לא יודע
רגע השמחה מוקדמת כי עכשיו אני רואה שאתה מפרסם בפרופיל שלך את המייל
אני כמובן לא ראיתי אותו קודם
מענין אם קיבלת את זה למייל אחר שיש ברשותך ולא רשום בפרופיל שלך -
@יהודי-פשוט קיבלתי למייל השני..
לכן גם לא החזרתי לך תשובה..אבל קיבלתי שם בדרך את המייל שלך..
תנסה שוב פעם לשלוח לי אבל תכתוב שם בפנים איך אתה עושה את זה, אם לא זה לא נחשב שהגיע..
-
פוסט זה נמחק! -
@clickone חחח
אני יודע איך..רגע, אני כבר מעלה.
מה החכמה אחרי שגילתי לך
אני מקוה שאתה יודע מה המשמעות של זה שאתה מעלה, תחשוב טוב לפני כן -
@יהודי-פשוט הוא לא כתב שזה חכמה.
אבל באמת זה שהוא רוצה לכלול את כולנו מראה שהוא חכם (חוץ מלמדן ויעדן...) אז אולי זה הכחמה - להעלות לפורום (זה גם אתה לא יכול לעשות )
-
@DovidStroh
@יהודי-פשוט העלה טענה שזה יהפוך לכלי ספאם שהמנהלים לא כ"כ רוצים וזה ג"כ לא כ"כ מומלץ.@יהודי-פשוט לא גילית לי, המערכת גילתה לי ולא ידעת שככה זה עובד.
אציין ש @יהודי-פשוט לא יודע את כתובת המייל שלי על אף שהוא שלח לי מייל, ואני כן קיבלתי את שלו במייל הזה.@clickone עיין בחתימה של ההודעה שהגיע אליך ממנו.
דרך אגב, @יהודי-פשוט ממש לא מדוייק מה שכתבת שזה פעולה אחת, זה יותר מורכב, וגם לא תמיד יעבוד..
לדעתי, חזל"ש, ממש לא מעניין, זה יותר מוגבל ממוגבל, לרוב הספאמרים בפורום זה לא יעזור...מי שדווקא רוצה.. יכול לשלוח לי מייל בשיטה הנ"ל ואני כבר יסביר לו איך עושים את זה
-
@DovidStroh אמר בהודעות פרטיות:
@יהודי-פשוט הוא לא כתב שזה חכמה.
אבל באמת זה שהוא רוצה לכלול את כולנו מראה שהוא חכם (חוץ מלמדן ויעדן...) אז אולי זה הכחמה - להעלות לפורום (זה גם אתה לא יכול לעשות )
אני דוקא חושב שהחכמה היא לא לחשוף לכולם מקוה שלמדן יסכים איתי
-
@יהודי-פשוט לא גילית לי, המערכת גילתה לי ולא ידעת שככה זה עובד.
עניתי לך כבר בפרטי, שהמערכת גילתה לך כי בשליחתי אליך ידעתי והסכמתי שזה יגלה לך
דרך אגב, @יהודי-פשוט ממש לא מדוייק מה שכתבת שזה פעולה אחת, זה יותר מורכב, וגם לא תמיד יעבוד..
צודק שזה יותר מפעולה אחת, זה שלש, אבל לא מורכב בכלל,
וכבר כתבתי שזה יעבוד על חלק מהחברים, אבל אותם שלא יכולים לגרום לכך שהם יוכלו. -
אציין ש @יהודי-פשוט לא יודע את כתובת המייל שלי על אף שהוא שלח לי מייל, ואני כן קיבלתי את שלו במייל הזה.
הפעם בלומדעס אתה פשוט טועה
אתה יכול לשלוח לי מייל רק לאחד, ואותו אחד זה מייל שפתחתי אותו נטו בשביל נטפרי (תסתכל את הכתובת NETFREE.....) בדיוק כמו שאתה חושף את שלך בפרופיל.
ואני יכול לשלוח לך לשתי מיילים, כן יודע / לא יודע את הכתובת, מה זה משנה, אני שולח וזה מגיע,
ובינינו מה זה משנה מייל ראשי / משני אם אני יכול לתפוס אותך במייל
אז זה 2:1 לא?@למדן-וידען אמר בהודעות פרטיות:
המערכת גילתה לי ולא ידעת שככה זה עובד.
גם בזה אתה קובע עובדה, אולי אתה מבסוט מזה, אבל תקרא טוב טוב את השורה מהיכן שאתה שולח,
זה כתוב שחור על גבי לבן: כתובת הדואר האלקטרוני שהזנת ב*********** תופיע ככתובת שההודעה נשלחה ממנה, כדי לאפשר תגובה ישירה. -
@יהודי-פשוט לי אתה יכול?
נשמע סיפור מעניין. -
@dLive שלחתי לך
-
@יהודי-פשוט והפלתי אותך בפח קטן, החלפתי כתובת מייל לפני זה כדי לוודא דרך איפה אתה שולח.
אבל זה כתוב ממילא. חשבתי על זה מזמן. -
@dLive אמר בהודעות פרטיות:
@יהודי-פשוט והפלתי אותך בפח קטן, החלפתי כתובת מייל לפני זה כדי לוודא דרך איפה אתה שולח.
אבל זה כתוב ממילא. חשבתי על זה מזמן.נו נו איזה פח? אם היית מבקש את המייל ישירות גם היית מקבל
-
@יהודי-פשוט תשמעו אני קוסם יותר גדול יש לי משהו אבל שששש
לא מגלה
על מי אתה מסטלבט מה הרעש שעשית כאן אפשר לדעת -
@יהודי-פשוט הפח היה החלפת כתובות המייל כדי לוודא מאיפה אתה עומד לשלוח. לא משנה.
בסופו של דבר כתוב בתוך המייל שחור ע"ג לבן מאיפה. אבל גם אם לא היה כתוב הייתי מגלה בגלל הכתובת.אגב, מישהו אחר כבר כתב את האופציה הזו כבר לפני הרבה זמן. כמה חודשים לפני שהצטרפת...
צר לי.