הזמנתי את הנטסטיק הזה.
-
@מבין-מקצועי הכוונה לחדש, אך יש הערה של המוכר בעניין, לדוגמא שזה בלי קופסא מקורית וכדו'
unlook הכוונה שזה לא נעול למפעילים מסוימים -
תוכל לבדוק לי אם הקישור הזה נעול למפעיל מסוים? אני לא מתמצא בזה.
https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF79-WiFi-WLAN-Modem-Hotspot-150Mbps-Android-LTE-4G-3G-USB-Car-Home-NEW/323189457175?epid=2256621080&hash=item4b3f97c117:g:F6kAAOSwxyJaxRfXתבדוק אולי גם את הקישור הזה שחיים12 קנה קודם לכן
https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF79-WiFi-WLAN-Hotspot-150Mbps-Android-LTE-4G-3G-USB-Modem-OHNE-SIM-LOCK/323048546565?hash=item4b3731a105:g:8oEAAOSw61hadG2x -
@מבין-מקצועי לדברי המוכרים זה פתוח לכל סים
-
תודה רבה
-
@אלי-TZA
אתה צודק אפשר גם את הדגם של 608.
דרך אגב אשמח לשמוע מהדגמים של zte מה הכי טוב והכי מהיר והכי איכותי בדור 4 כמובן ושיהיה הכי פחות בעיות. -
@shraga
החברה בפורום פה טוענים שהוא יותר מהיר -
@zeevgros מה יותר מהיר?
-
@shraga אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:
@zeevgros מה יותר מהיר?
לא ענית לי אם ידוע לך על הבדל במהירות בין mf821 ל mf79?
-
עדכון קיבלתי ממנו מייל שזה כבר לא במלאי והוא הציע לי לקנות את הלבן החדש, כתבתי לו שמבחינתי ברגע שהזמנתי זה היה במלאי והוא צריך לספק לי את זה ומה שהוא הציע יותר יקר, אז הוא כתב שישלח באותו מחיר את החדש הלבן.
-
@WWW
mf79 מהיר יותר מבדיקות שערכתי, לא בדיקה מדעית כמובן -
@shraga
נראה לי שאתה צודק mf79 יותר מהיר -
האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם mf79? אבל מוכר טוב....
-
@TCRVOFVI אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:
אשמח לקבל קישורים על ננסטיק עם ויפי דור 4 מאיביי אלי אקספרס.
מוצרים שכבר ניסו אותם.@TCRVOFVI אני קניתי את הנטסטיק הזה ומאוד מרוצה מהמהירות שלו.
-
אבקש לקבל חוות דעת מהחברים היקרים על הנטסטיק הזה: Huawei E8372h-608.
תודה רבה -
@סופר נטסטיק טוב,
ספציפית למוכר הזה אין כמעט פידבקים והמחיר יותר מידיי זול... -
@shraga אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:
@סופר נטסטיק טוב,
תודה רבה
ספציפית למוכר הזה אין כמעט פידבקים והמחיר יותר מידיי זול...
ואז..... מה יכול לקרות ??
-
@סופר שזה לא אמיתי, תשלם וזה לא יגיע, אח"כ תבקש החזר וכו' , חבל על הסחבת המיותרת
-
@shraga בebay אתה מוגן מאי הגעה. וגם ממוצר דפוק אם אתה תופס את זה מהר, ובפרט כשאתה קונה ותיק והמוכר חדש.
חוץ מזה העובדה שאין לו פידבק שלילי היא חיובית מאוד, ואדרבא זה כנראה סיבת המחיר - הוא מוכר חדש והוא חייב קליינטים לבניית המיתוג שלו שמוכר אמין. -
-
@נטפריס בעיקרון אתה צודק אבל מההתרשמות שלי במקרה הזה מדובר בשיטת מצליח קלאסית שהוא לא שולח ומרוויח ממי שלא מתלונן.