אתר אסכולי בנטפרי
-
ישנו אתר מאוד פופלרי ומוצלח הנקרא אסכולי שאפשר לרכוש בו במחיר ים מצחיקים קורסים מוצלחים ביותר (ותאמינו לי: אין לי שום קשר עם בעלי האתר!).
מכיון שמסיבות מובנות האתר מפעיל את השיעורים בנגן מאובטח כדי לשמור על זכויותיו, לא ניתן להשתמש בו באינטרנט חסום גם לא של נטפרי.
מישהו יודע האם ניתן למצוא פיתרון לבעיה זו? אני מניח שאם יהיה ביקוש לאתר זה יימצא פיתרון לבעיית הסרטונים. -
האתר עצמו פתוח, ואם כוונתך על הסרטונים עצמם, אפשר תמיד לבדוק מול מערכת הפניות.
-
לא מדויק.
אם תנסה תראה שכאשר אתה מנסה לפתוח את הסרטון הוא נפתח אלא שהנגן נכשל והוא קורס, נטפרי לא מציעה שם אפשרות לשלוח כרגיל. -
@נחמד-לעזור אמר באתר אסכולי בנטפרי:
לא מדויק.
אם תנסה תראה שכאשר אתה מנסה לפתוח את הסרטון הוא נפתח אלא שהנגן נכשל והוא קורס, נטפרי לא מציעה שם אפשרות לשלוח כרגיל.ומה עם האפשרות של הקלטת תעבורה ?
-
@נחמד-לעזור
אכן נטפרי לא מציעה שם אפשרות רגילה לשליחת פניה, אך עדיין תוכל לשלוח פניה עם הקלטת תעבורה.
(אני ביצעתי כעת הקלטה, וכפי הנראה הסרטונים מגיעים מאתר זה, אולי תנסה לשלוח א"ז לבדיקה). -
פוסט זה נמחק! -
@ayys613
אכן כתבתי את ההודעה ל @נחמד-לעזור ולא אליך, מכיון שהוא (כנראה) כן צריך את האתר הזה, אני לא. -
@ליכט אמר באתר אסכולי בנטפרי:
@ayys613
אכן כתבתי את ההודעה ל @נחמד-לעזור ולא אליך, מכיון שהוא (כנראה) כן צריך את האתר הזה, אני לא.סליחה כבודו, מכח ההרגל אפילו לא שמתי לב שאתה זה שכתבת את הדברים.
אערוך את ההודעה לעיל.