מס' סרטי הוידיו המוצגים בחיפוש לפי נושא
-
בוקר טוב
האם יש אפשרות להרחיב למקסימום, את מס' סרטי הוידיו המוצגים בחיפש לפי מילת מפתח?
תודה
-
לכאורה זה מוגדר כך כדי להלך על החבל הדק של למצוא את מה שצריך למניעת בילוי.
תנסו יותר למקד את החיפוש.
-
-
למקד חיפוש, עשיתי עוד לפני שפתחתי אשכול.
לגבי מה שנכתב באריכות באשכול ז"ל, זה קצת מצחיק, כי אולי גם ישימו טיימר לכל אחד על המחשב כחלק מהשירות עם הגבלה של זמן?
לא כל סרטון הוא בזבוז זמן, יש המון סרטוני למידה והדרכה, שברגע שהחיפוש מוגבל זה די מגוכך.
(ושלא תבינו לא נכון, אני מהמעריצים והמעריכים של נט פרי, אחרת כבר הייתי פורשת מזמן, כי נתקלתי כבר כמה וכמה פעמים במוגבלויות שהאיטו את קצב העבודה ואפי' מנעו ממני כל מיני דברים. אני מודעת ומכירה מקרוב את הבעיות הרוחניות שיש בסינונים האחרים ולכן אני כאן, ומתוך ידיעה שרצונה של נט פרי היא טובת המנויים) -
@nechami
א. מי שעשה את האתר הזה אמנם קשור לנטפרי אבל זה לא נטפרי עצמם, כך שכל מה שהוא עשה ניתן אך ורק להודות לו.
ב. אני גם הייתי נגד ההגבלה הזאת אך הבנתי שיש צדדים לכאן ולכאן אין מה לגחך כי זה מיותר, לא יעזור, ובעיקר כי זאת היתה שאלת רב וכך הרב פסק.
ג. בדיעבד, מתברר שזה נכון כי הביזבוז זמן לא מתכוונים על הסירטונים החשובים אלא על השאר ובקבלת תוצאות מרובות מקבלים גם יותר ביזבוזים.
ד. הרעיון של הטיימר חזק, לדעתי צריך לבצע, רעיון דומה כבר דובר בעבר כאן וכאן.לעצם העניין, אתם יודעים איך להתמקד בחיפוש? יש דרכים מובנות בגוגל..
-
@nechami
כשפתחו את האתר הזה היו בו 87 דפים של סרטונים (לא 87 סרטונים - אלא 87 דפים, כשבכל דף היו 30 סרטונים כמדומני).
כיום יש הרבה יותר סרטונים פתוחים. אתר שמכיל ריכוז של 6,536 סרטונים (נכון לעכשיו) ללא סדר ונושאים, מה הוא אם לא בזבוז זמן?
החיפוש מייעל גם את העבודה.