מחשב לבן תורה לכתיבה בלבד
-
האם מישהו יודע אם יש כזה דבר?
מחשב רק לכתבה ללא אפשרות לכלום כלום כלום לא וידיאו לא תמונות לא שינויי תמונות רקע ולא משחקים
לא שום דבר אפ' לא אלפון כלומר שיהיה רק לכתיבה בלבד בלבד שלא יהיה מצב שפותחים אותו סתם לבילוי או לאיזה העברת זמן רק לכתיבה בלבד
מקווה שהבינו אותי נכון
תודה -
@דברים-בטלים
אפשר לפתוח משתמש מקומי ולא מנהל ולהגביל את ההרשאות
ובנוסף להתקין וידיאו אוף למניעת צפיה בסרטים -
@דברים-בטלים הכי טוב לכתוב במחברת עם עט פיילוט 0.4, זה ממש תענוג
-
@דברים-בטלים אמר במחשב לבן תורה לכתיבה בלבד:
האם מישהו יודע אם יש כזה דבר?
מחשב רק לכתבה ללא אפשרות לכלום כלום כלום לא וידיאו לא תמונות לא שינויי תמונות רקע ולא משחקים
לא שום דבר אפ' לא אלפון כלומר שיהיה רק לכתיבה בלבד בלבד שלא יהיה מצב שפותחים אותו סתם לבילוי או לאיזה העברת זמן רק לכתיבה בלבד
מקווה שהבינו אותי נכון
תודהועל זה נאמר ודברת בם ולא ב @דברים-בטלים ...
-
@האברך
@רחמים
אולי זה למישהו שרוצה להיות קלדן ( @דברים-בטלים לא אמר לחידושי תורה)
וסתם ככה לפעמים לרשום במחשב זה יותר ברור כשרוצים לתת לאחרים, יותר "מהנה" (כן) להעורך מה שיכול לתת קצת דחף
אגב @דברים-בטלים יש אפשרות גם להגביל למנהל, אני לא בטוח אם הכל הכל וכמובן אפשר תמיד לבטל א"ז אם רוצים -
@דברים-בטלים לפני כמה שנים ראיתי טבלט פשוט מאוד, שכמעט אין בזה כלום, אפילו לא וורד, אלא תוכנה פשוטה להקלדה, היה שם גם תוכנת 'אורייתא'.
כמו"כ ניתן להשיג תוכנה שחוסמת כל אפשרות של צפייה בסרטים.
אפשר לקנות כזה, ולהוציא את כל התוכנות שלא צריך, ולחסום אותו מאינטרנט.
למען הנוחות קיים בשוק מקלדת שמתחבר לטאבלט. -
@דברים-בטלים יש איזשהו גמ"ח השכרות בירושלים (אני לא יודע פרטים), שמשכירים סוג של טאבלט עם מקלדת, שמיועד להקלדות בלבד במחיר זול מאוד.
-
@דברים-בטלים שמעתי שגם בבני ברק יש כזה דבר תמורת שיק פיקדון
צריך להסתכל במדריך הטלפוני של בני ברק -
@סופר @מעמד @WWW כל אחד מכם חושב ושמע אני צריך מראה מקום
אני גם שמעתי על הטאבלאט שאין בו כלום אני חושב שקראו לזה נוק נקי אבל זה מאוד קטן
אדרבא איפה יש כזה גמ"ח אשמח לשמוע כך שיהיה לי מחשב נורמלי
אני אומר שוב שלא יהיה שם שום אפליקציה ואפשרות תאמינו לי שיהיה שחור לבן
@האברך מה תפס אותך עם הדברים בטלים הזה ? -
@דברים-בטלים תנסה בספר טלפונים של בני ברק, ברור לי שיהיה שם משהו כזה.
וחוץ מזה אתה יכול לקנות מחשב נייד רגיל וללכת לטכנאי שימחק לך את הקבצים שמאפשרים לראות סרטים ומשחקים מהמחשב ויכול להיות שהוא גם יכול למחוק את מציג התמונות,
וזהו המחשב שלך נקי -
יש יהודי ברכסים שקוראים לו הרב אלכסנדר גולדברג. לחברה שלו קוראים 'מקום בטוח'
יש לו מוצר כזה, או לפחות משהו מאוד דומה. גם בטאבלט (וינדוס) וגם במחשב נייד.
אם אני לא טועה, יש לו חנות בבני ברק. אבל אין לי את המס' טלפון (רק האישי, אבל את זה אני לא יכול לכתוב כאן).אני לא זוכר פרטים מדוייקים על המוצר שלו, אבל פחות או יותר זה עונה על הדרישות המדוברות.
אם מישהו יש לו את המס', שיכתוב כאן לתועלת הציבור.
-
פוסט זה נמחק! -
@baruch @דברים-בטלים כאן מופיע מספר 0533105100 ומס' פקס 0774701397, גם יש שמה אפשרות לשלוח פניה דרך האתר
-
פוסט זה נמחק! -
@ww199ww
עשית לו פרסומת על מוצר אחד בלבד.
יש לו מגוון של מוצרים.מי שרוצה לדעת פרטים מדוייקים, מוזמן להתקשר אליו (הוא יהודי מאוד נחמד).
או להציץ באתר שלו. -
@ww199ww
לדעתי מן הראוי שתמחוק בבקשה את הפרסומת שהעלית מקודם.
מכיוון שככל הידוע לי, הוא כבר לא עובד עם המשווקים הללו מסיבות שונות.(אני לא רוצה למחוק לך הודעה שכתבת....)
-
@דברים-בטלים אמר במחשב לבן תורה לכתיבה בלבד:
@האברך מה תפס אותך עם הדברים בטלים הזה ?
סליחה! סליחה! אני התכוונתי לשבח ולפרגן שאתה מקיים ודברת בם וכו'. סליחה אם לא הובנתי נכון.
-
@baruch אמר במחשב לבן תורה לכתיבה בלבד:
מי שרוצה לדעת פרטים מדוייקים, מוזמן להתקשר אליו (הוא יהודי מאוד נחמד).
או להציץ באתר שלו.לא תמצאו את האתר בחיפוש 'מקום בטוח'.
הנה האתר. -
פוסט זה נמחק! -
אם אנדרויד טוב לך, יש אצל ההוא שמטפל במולטימדיה אפשרויות שונות בטבלאטים למחוק הכל ולהשאיר רק רק וורד וכדו' דבר איתו לאחרונה אמר שיש טבלאט במחיר מוזל יחסית שמגיע כבר חסום לגמרי עם אפשרות כזו