תקלה בוייז
-
@עברי-אנכי
תודה! התקנתי - ולראשונה, האפליקציה נפתח, אבל לפני שעולה שום מפה הוא נתקל בחיפוש רשת [הוא מתחיל להוריד קבצי קול חדשים ואח"כ מחפש רשת]. זה קשור למה שאני צריך לעשות או שזה בעיה בקליטה שלי?
ועכשיו, ובהתנצלות, זה פעם ראשונה שאני עושה כאלו דברים. אז תוכל לפרט מה עלי לעשות:- איזה אפליקציה להפעיל בכדי לחדור ולפרוץ את הקובץ
- איפוא אני מוצא את הקובץ /data/data/com.waze/cacert.pem
- איך 'מחליפים'?
-
@עמ"י-עש"ו
כאיזה סוג קובץ לחלץ את הקובץ החדש של הגאון הגדול? ומה בדיוק אני עושה אם זה?תודה על החסד של אמת
-
-
-
את andy אפשר להוריד מכמה אתרים, ובעיקר מאתר הרשמי
בינתיים - לא הצלחתי בשופם אופן להפעיל את הוייז. לכל היותר הגעתי למקום שהמפה אמור להיות פתוח - אבל אל רואים כלום חוץ מאיחול "ערב טוב" ולפעמים גם "מחפש רשת". ניסתי גם להחליף את הקובץ כאמור, אבל את הקובץ com.waze לא הכיל שום דבר, כך שלא היה מה להחליף ניסתי גם שת שתי הגירסאות של וייז שהועלו באתר של צביצבי [אלו עם התעודה המותקן].
אם יש הצעה...... -
@עמ"י-עש"ו סתם מעניין, מה השימוש שלך בוויז באמולטור?
-
בינתיים כלום - רציתי לנסות אפשרות להשתמש בוייז דרך מחשב הטאבלט שלי, וכן אפליקציה של בנק הפועלים...
אם תצליח עם איזשהו אמולטר - נא לעדכן
אגב - מישהו יודע?? - אני משתמש עם נטסטיק של אורנג' ו-VPN של RL, האם יש לזה השפעה על תעודות האבטחה או שום דבר אחר? -
@עמ"י-עש"ו צריך להתקין תעודת אבטחה שמותאמת לrl
-
@shraga
סתם סקרנות למה הניק הזה לא לחיץ? @עמ-י-עש-ו
עריכה:
עכשיו זה כן לחיץ, אבל בשאר מקומות כאן הוא לא לחיץ? -
@הגוף-והנפש באג
-
@הגוף-והנפש אמר בתקלה בוייז:
@shraga
סתם סקרנות למה הניק הזה לא לחיץ? @עמ-י-עש-ו
עריכה:
עכשיו זה כן לחיץ, אבל בשאר מקומות כאן הוא לא לחיץ?פשוט מאד, במקום " צ"ל - , דהיינו במקום @עמ"י-עש"ו, צ"ל @עמ-י-עש-ו.
והאמת שזה היה צריך להיות מוגדר מראש בפורום לשנות את " ל - , כי כאשר רוצים להגיב להרב @עמ-י-עש-ו שליט"א, או למשתמשים אחרים שיש בשמם " , נכתב @עמ"י-עש"ו ולא @עמ-י-עש-ו.
-
פוסט זה נמחק! -
חברים קצת הסתבכתי, האם מישהוא יכול לכתוב בקצרה האם יש דרך להפעיל וייז במחשב נייד עם נטפריי ואיך, תודה רבה.
-
@צפוני-אבוד פנה ל @מנתק, אפשר גם באישי, המייל שלו מופיע בפרופיל (לכניסה לפרופיל לחץ על שם המשתמש: @מנתק).
-
@צפוני-אבוד
במחשב נייד רגיל ניתן בקלות להתחבר לאתר של waze.com בלי בעיה, רק שזה לא יהווה תחליף לאפליקציה שמנווטת בפועל בדרך, וכאן יש רק תצוגה של מפה חיה וכו'.
אם יש לך במחשב הנייד : 1. אפשרות להריץ אפליקציות. 2. GPS מובנה. 3. אפשרות לרשת סלולרית יציבה בזמן נסיעה (נטסטיק, או וייפיי פעיל מאיזשהו מכשיר סלולרי שיפתח לך נקודה חמה) - אז:
האפשרויות העומדות בפניך:- לנסות את האפליקציות שיש באתר של @zvizvi, אך הם מוגבלות לגירסאות אנדרואיד נמוכות (עד 5), וגם זה לא תמיד הצליח.
- להיכנס למערכת קבצי האפליקציה של וויז בעצמך ב'סייר הקבצים' (במידה ויש לך אפשרות כזאת. בסמארטפון רגיל צריך לבצע קודם ROOT למכשיר), ואז לעשות כפי המובאכאן
- להתפלל שיימצא פיתרון אמיתי, כי בנתיים אין.
נ.ב. כתבתי הכל למיטב ידיעתי שלי בלבד, ללא שייכות ל'נטפרי' עצמו.
-
למי יש פה אנדרויד 6 שרצה גרסה שתעבוד לו ?