סינון תמונות במייל
-
תגובה: נוספה אופציה לסינון תמונות מוטמעות/פרטיות בג'ימייל.
ההגדרה הזאת עובדת מעולה לגבי תמונות מוטמעות.
אך תמונות לא מוטמעות אכן ניתן להוריד כרגיל, אבל אם לא מורידים אותן אלא פותחים אותן בתוך המייל אזי הן נפתחות מפוקסלות עם אייקון 'נשלח לבדיקה' (והן אף פעם לא חוזרות מהבדיקה).
@administrators לתשומת לבכם. -
@ליכט אצלי, זה חוזר מבדיקה (אחרי רענון הדף).
בכל זאת זה עדיין טעון טיפול, כי כשזה בתמונה ממוזערת, רואים את התמונה, ורק כשמגדילים זה נשלח לבדיקה.
או שיוצג תמיד, או שתמיד יישלח לבדיקה.
@administrators -
@WWW אמר בסינון תמונות במייל:
@ליכט אצלי, זה חוזר מבדיקה (אחרי רענון הדף).
בכל זאת זה עדיין טעון טיפול, כי כשזה בתמונה ממוזערת, רואים את התמונה, ורק כשמגדילים זה נשלח לבדיקה.
או שיוצג תמיד, או שתמיד יישלח לבדיקה.
@administratorsאם אני לא טועה זה שתי תמונות הקטן והגדול [רוזולוציה שונה המחשב רואה אותם כשתי תמונות]
עכשיו אם לא טועה התמונות הקטנות 'נשמרות' במאגר של נטפרי ומסונן פעם אחת ומזוהה אוטומטית בכל פעם [בויקי נקרא חתימה דיגיטלית], עכשיו תמונות הגדולות אינן 'נשמרות' בנטפרי [עם כל הכבוד נטפרי לא יכולים להחזיק שרתים של 'גוגל' ולכן נשלחות בכל פעם מחדש. מקווה שהובנתי -
@שלום-עולם אמר בסינון תמונות במייל:
עכשיו תמונות הגדולות אינן 'נשמרות' בנטפרי [עם כל הכבוד נטפרי לא יכולים להחזיק שרתים של 'גוגל' ולכן נשלחות בכל פעם מחדש. מקווה שהובנתי
נראה לי שזה לא מדויק.
כי אצלי זה נשמר. -
@WWW מה נשמר? לא כתבת שכשמגדילים נשלח לבדיקה? אשמח להבהיר אם לא הובנתי נכון, גם אם טעיתי אשמח להבין במה?
-
@WWW מה נשמר? לא כתבת שכשמגדילים נשלח לבדיקה? אשמח להבהיר אם לא הובנתי נכון, גם אם טעיתי אשמח להבין במה?
נשלח לבדיקה, ואחרי כמה שניות חוזר מהבדיקה, ואינו צריך בדיקה שנית, לרווחת הציבור.
-
@WWW תמונות גדולות?
-
-
@WWW יתכן שלא הובנתי נכון, כתבת שצריך טיפול כי תמונה ממוזערת רואים, וכשמגדילים נשלח, וע"ז עניתי ההסבר הנ"ל. זהם שתי תמונות וכו'
-
אם אני לא טועה זה שתי תמונות הקטן והגדול [רוזולוציה שונה המחשב רואה אותם כשתי תמונות]
נכון.
עכשיו אם לא טועה התמונות הקטנות 'נשמרות' במאגר של נטפרי ומסונן פעם אחת ומזוהה אוטומטית בכל פעם [בויקי נקרא חתימה דיגיטלית], עכשיו תמונות הגדולות אינן 'נשמרות' בנטפרי [עם כל הכבוד נטפרי לא יכולים להחזיק שרתים של 'גוגל' ולכן נשלחות בכל פעם מחדש. מקווה שהובנתי
לא נכון. מה שנשמר במאגר של נטפרי זה ההאש של התמונה (שזה חתימה דיגטלית של הקובץ, זה בסה"כ טקסט קצר), ובזה אין נפק"מ בין תמונה גדולה לתמונה קטנה.
-
@MacroShadow יישר כח על ההחכמה