התמכרות לנטפרי...
-
או עוד רעיון: מונה זמן שהייה בכל אתר.
בשעת הגלישה יהיה בכל אתר למעלה מונה, כמה זמן האדם גולש כבר באתר זה.
יתרה מכך. אדם יוכל להגדיר שהמונה יצפצף מידי פעם, אחת ל5/10 דקות וכו'
-
פוסט זה נמחק! -
אני מסכים עם @מאיר-חיימסון נ"י שעלולה להיות בעית התמכרות בפורום נטפרי (דרך אגב, תיזהר שמרוב רצון למנוע התמכרות לא תתמכר ע"י כתיבת הרבה פוסטים בענין...). אך אולי בדרך הפתרון לזה אפשר להציע רעיון אחר.
ואקדים, שלדעתי עיקר הגורם להתמכרות הוא ע"י כתיבת פוסטים, ומשתמש שאינו יוצר פוסטים אינו מתמכר רק לקריאת פוסטים שאחרים כתבו. וא"כ אפשר להציע הגבלת כתיבת פוסטים לכל משתמש (לפי יום / שבוע / חודש). ובמקרי צורך מיוחדים יהיה אפשר לאשר יצירת עוד פוסטים ע"י שליחת בקשה במחלקת הפניות.
זה אמנם לא פותר לגמרי את הבעיה, כי הבנתי שישנם משתמשים שרשומים תחת כמה ניקים, אבל כמו שכבר כתב @AFIFIT , למי שרוצה לעזור לעצמו זה אולי יכול להיות יעיל.
אני אודה מאד למשתמשים נוספים שיאירו/יעירו גם הם בנידון הזה. -
@אבי-חזן אמר בהתמכרות לנטפרי...:
לא צריך להזכיר לך את חומר הענין של גילוי עריות עד שחז"ל אמרו "שאין אפוטרופוס לעריות" ואתה שואל בתור בן אדם בוגר שלא צריך חסימה...
תקרא עוד פעם את מה שכתב @מאיר-חיימסון , ואחרי שתקרא טוב, אתה יכול למחוק את הפוסט שכתבת...
-
@האברך אמר בהתמכרות לנטפרי...:
אני מסכים עם @מאיר-חיימסון נ"י שעלולה להיות בעית התמכרות בפורום נטפרי (דרך אגב, תיזהר שמרוב רצון למנוע התמכרות לא תתמכר ע"י כתיבת הרבה פוסטים בענין...). אך אולי בדרך הפתרון לזה אפשר להציע רעיון אחר.
ואקדים, שלדעתי עיקר הגורם להתמכרות הוא ע"י כתיבת פוסטים, ומשתמש שאינו יוצר פוסטים אינו מתמכר רק לקריאת פוסטים שאחרים כתבו. וא"כ אפשר להציע הגבלת כתיבת פוסטים לכל משתמש (לפי יום / שבוע / חודש). ובמקרי צורך מיוחדים יהיה אפשר לאשר יצירת עוד פוסטים ע"י שליחת בקשה במחלקת הפניות.
זה אמנם לא פותר לגמרי את הבעיה, כי הבנתי שישנם משתמשים שרשומים תחת כמה ניקים, אבל כמו שכבר כתב @AFIFIT , למי שרוצה לעזור לעצמו זה אולי יכול להיות יעיל.
אני אודה מאד למשתמשים נוספים שיאירו/יעירו גם הם בנידון הזה.ואם בדיוק תראה בקשת עזרה ממישהו ואתה יודע את העזרה בשבילו לא תוכל לענות לו?
ואם תתקע בדיוק לא תוכל לשאול
שלא נדבר על סיפור ה'פיקוח נפש' שהופיע פה שבוע שעבר.
-
@האברך מרכז הפניות קורסים מעומס הפניות אני בטוח שראית את האשכול בעניין הסרת הוייפרי... אתה רוצה להוסיף על זה עוד פניות בנושאי כתיבת פוסטים?
חוץ מזה מי שמכור שיטפל בעצמו למשל ע"י סגירת הפורום בהגדרות הסינון האישיות. -
ואקדים, שלדעתי עיקר הגורם להתמכרות הוא ע"י כתיבת פוסטים, ומשתמש שאינו יוצר פוסטים אינו מתמכר רק לקריאת פוסטים שאחרים כתבו.
אני חולק עליך
-
@למדן-וידען אמר בהתמכרות לנטפרי...:
חוץ מזה מי שמכור שיטפל בעצמו למשל ע"י סגירת הפורום בהגדרות הסינון האישיות.
ואז, אולי, ותשקוט הארץ סוף סוף, ולא נדע עוד הטרדות, הקפצות, וספאם של משועממים וטרולים..
-
@שלום-עולם אמר בהתמכרות לנטפרי...:
ואם בדיוק תראה בקשת עזרה ממישהו ואתה יודע את העזרה בשבילו לא תוכל לענות לו?
אפשר לקבוע הגבלת כמות פוסטים שתספיק למי שכותב בעיקר דברים נחוצים ומועילים, ולא מבלה ומשחית את זמנו לריק.
כנ"ל.
מותק, שם מדובר על הסרת ווייפרי, וכן הוא הדבר גם במערכת הפניות, אבל הפורום בד"כ אינו ענין של פקוח נפש....
-
@למדן-וידען אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@האברך מרכז הפניות קורסים מעומס הפניות אני בטוח שראית את האשכול בעניין הסרת הוייפרי... אתה רוצה להוסיף על זה עוד פניות בנושאי כתיבת פוסטים?
אני מקבל על עצמי בל"נ לטפל בפניות בנושא הזה...
ומי שמקבל תועלת מרובה מהפורום, רק לא אוהב את בזבוז הזמן שזה מביא?
אבל האמת שיש צדק בדבריך, ולכן אפשר לכרוך את הדברים, דהיינו להציע שיוסיפו אופציה בהגדרות הסינון האישיות להגביל את כמות הפוסטים.
-
@מאיר-חיימסון אמר בהתמכרות לנטפרי...:
ואקדים, שלדעתי עיקר הגורם להתמכרות הוא ע"י כתיבת פוסטים, ומשתמש שאינו יוצר פוסטים אינו מתמכר רק לקריאת פוסטים שאחרים כתבו.
אני חולק עליך
אני מכבד מאד את דעתך, ואני רואה שגם @למדן-וידען מסכים איתך, ושים לב שזה בדיוק נקודת הדיון פה. אני מאד מאד אשמח לשמוע דעות נוספות בנושא.
-
ואם בדיוק תראה בקשת עזרה ממישהו ואתה יודע את העזרה בשבילו לא תוכל לענות לו?
אפשר לקבוע הגבלת כמות פוסטים שתספיק למי שכותב בעיקר דברים נחוצים ומועילים, ולא מבלה ומשחית את זמנו לריק.
כנ"ל.
מותק, שם מדובר על הסרת ווייפרי, וכן הוא הדבר גם במערכת הפניות, אבל הפורום בד"כ אינו ענין של פקוח נפש....
ויודע מה אני איתך! ואכנס לבדוק פעם בשבועיים אם יש הודעה חדשה...
בענין הפיקוח נפש בטוחני שגם אתה לא חשבת על כזה מקרה לפני ההודעה הנ"ל.. -
אני מקבל על עצמי בל"נ לטפל בפניות בנושא הזה...
חשבתי לרגע שאתה מקבל על עצמך לטפל בעצמך..
-
פוסט זה נמחק! -
כל הכבוד!! אפילו אני עדיין לא אוחז שם... אולי בהמשך...
-
עריכה: @GolanArt צודק, מחקתי.
למרות האמור, אמשיך להשתדל לעזור בפורום ככל שאוכל, גם כשזה קשה ואין זמן מיותר.
הלוואי ואתמכר לגמול חסד עם הבריות, אני לצערי עדיין לא שם. -
שלושת השבועות ידידיי! תזכרו על מה אנחנו אבלים, לא לשכוח בבקשה!
-
בלי קשר לפורום של נטפרי באופן ספציפי, אני חושב שאם היתה אופציה כזאת שיופיע איזה חלון ובו משך הזמן שאתה גולש באתר מסויים, וכ"ש אם יהיה גם אפשרות להתראות כמו שהוצע למעלה, זה היה דבר מצוין.
-
כל הכבוד!! אפילו אני עדיין לא אוחז שם... אולי בהמשך...
עם כזה כבוד כבר כמעט חשבתי ע"ז ברצינות...
אבל מה הבעיה שלך? בדיוק בשבילך עשו את האופן של 'עקוב אחרי', הכנס לעצמך רשימה אחרי מי לעקוב ואחרים בל תביט ח"ו מבזבוז זמן!!!
{דרך אגב זה זמן רציתי לשאולך מהיכן לך תמונה כה אצילית? עשיתו בעצמך? אולי תעשה לי גם של.. -
@אוריויל אמר בהתמכרות לנטפרי...:
בלי קשר לפורום של נטפרי באופן ספציפי, אני חושב שאם היתה אופציה כזאת שיופיע איזה חלון ובו משך הזמן שאתה גולש באתר מסויים, וכ"ש אם יהיה גם אפשרות להתראות כמו שהוצע למעלה, זה היה דבר מצוין.
אני איתך.
מי מצטרף לבקשה?