התמכרות לנטפרי...
-
@האברך אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@אבי-חזן אמר בהתמכרות לנטפרי...:
לא צריך להזכיר לך את חומר הענין של גילוי עריות עד שחז"ל אמרו "שאין אפוטרופוס לעריות" ואתה שואל בתור בן אדם בוגר שלא צריך חסימה...
תקרא עוד פעם את מה שכתב @מאיר-חיימסון , ואחרי שתקרא טוב, אתה יכול למחוק את הפוסט שכתבת...
צודק מחקתי את זה
-
יניב עמר
link text -
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורום -
@shraga אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורוםצריך משהו שאי אפשר לשאול את גוגל..
-
@קלונימוס אולי באידיש.. גם את זה הוא כבר יודע.
-
@administrators אני חושב שאפשר לעשות שפתיחת חשבון בנטפרי יפתח לך גם יוזר בפורום אוטומטי (ולא יהיה אפשרות לפתוח משתמש רק בפורום) יש כבר כמה דרכים לבצע את זה עיינו,
https://community.nodebb.org/topic/9082/how-to-integrate-existing-application-users-on-to-nodebb-so-that-they-need-not-register-again
https://community.nodebb.org/topic/4093/nodebb-website-integration/5 -
@Chocolate אבל כן רוצים לתת אפשרות לחדשים לברר לפני שהם עוברים ולקבל תמיכה ועזרה לקראת המעבר.
-
הבעיה גם שבנט פרי אתה נרשם בשם האמיתי שלך (כך נראה לי כולם?)
משא"כ בפורום אתה לא רוצה שידעו מי אתה. -
@shraga אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@administrators ,
נראה לי שהגיע הזמן לשאלת אימות תורנית בהרשמה לפורוםהנה כמה דוגמאות שמי שיודע 2 מתוך חמש עבר בהצלחה גם אם מדובר בנשים
ספק דאורייתא --- , ספק דרבנן---.
נשים פטורות ממצוות שהזמן ----הנה קצת יותר מורכבים:
שייך נכון בין האלמנטים ׁ(נראה לי שרק מגזר אחד יצליח...):
לולב, אתרוג , ---בלעטל קורא
נרות חנוכה, סופגניה --- שמש, שמן סויה
בן גוריון, תפילת הדרך -- נקדימון, טיסה
אופנִׁים, בהמה טמאה---חיות, חמור -
@למדן-וידען אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@Chocolate אבל כן רוצים לתת אפשרות לחדשים לברר לפני שהם עוברים ולקבל תמיכה ועזרה לקראת המעבר.
אז אפשר לפתוח חשבון בנטפרי
-
@מובהק על האופנים והחיות לקח לי הרבה זמן... :mountain_bicyclist_tone1:
-
@שלום-על-ישראל נכון כי אופניים זה בהמה טמאה
-
כבר דיברו בעבר על הצורך לסנן איכשהו משתמשים שהם ספאם.
לדעתי כל משתמש חדש צריך לכתוב את הפוסט הראשון שלו והוא לא יפורסם עד שאחד מהמנהלים יאשר את הצטרפותו.
זה לא יפתור לגמרי אבל ימנע מכל מקדם מכירות או רמאויות לפרוס את מרכולתו בפורום. -
חשבתי בנוסף למה שכתבתי שאפשר לעשות יותר שיהיה שתי קבוצות בהפורום אחד למי שיש לו חיבור משיוך לחשבון נטפרי שלו ואחד למי שיש לו חשבון נטפרי בלי חיבור משויך (לא אמור להיות קשה לבצע), ואז נרויח שמי שרוצה לבדוק ולשאול שאלות קודם שמתחבר לנטפרי פותח חשבון בנטפרי (אפשר לעשות עוד שדה 'שם משתמש') וכולם רואים שאין לו חיבור פעיל בנטפרי ואם הוא עדיין שואל/מטריד אחרי חודש כולם ידעו שהוא או טרדן או סתם יוזר כפול.
-
נראה לי להציע לבטל לפחות את התגית "לא נקראו" מה אני צריך לדעת חוץ מאשר בשביל לבזבז זמן, אם אני רוצה לעזור למישהוא הלא בדרך כלל אפשר למצא את זה ב"פוסטים אחרונים" לכאורה כל התגית הזו רק מגרה לפתוח מה יש שם. מה דעתכם
-
@צפוני-אבוד
דעתי היא שבלי התגית הנ"ל לא הייתי קורא את הודעתך...
ובנימה יותר רצינית - גם היום יש אפשרות לסמן נושאים כנקראו מבלי להיכנס לתוכן ולדעתי זה מאוד יעיל לראות מה התחדש. -
@קלונימוס איך?
תודה קלונימוס -
@צפוני-אבוד
הקשה עם העכבר על תמונת הנושא, בחירת סמן כנקרא, בחירת נבחר. -
@קלונימוס אמר בהתמכרות לנטפרי...:
@צפוני-אבוד
דעתי היא שבלי התגית הנ"ל לא הייתי קורא את הודעתך...
ובנימה יותר רצינית - גם היום יש אפשרות לסמן נושאים כנקראו מבלי להיכנס לתוכן ולדעתי זה מאוד יעיל לראות מה התחדש.אני מסכים שזה יעיל אבל יש את החסרון שבהתמכרות השאלה היא רווח לעומת הפסד, שנראה לי שזה רוח קטן מול הפסד גדול
-