אין חיבור לאינטרנט עד שמפעילים את המחשב מחדש
-
כן......
-
@חיפושית
אז בפעם הבא שזה קורה, תנסה לעשות 'אתחול שירות' בתוכנת wifree, בטרם ההפעלה מחדש. -
@ליכט אמר באין חיבור לאינטרנט עד שמפעילים את המחשב מחדש:
@חיפושית
אז בפעם הבא שזה קורה, תנסה לעשות 'אתחול שירות' בתוכנת wifree, בטרם ההפעלה מחדש.ניסיתי וזה לא עזר, חוץ מזה שגם לדף הבית של נטפרי הוא לא נתן להיכנס הבנתי שאת זה ויפרי לא חוסם
-
@חיפושית
האם מותקן אצלך הגירסא האחרונה 2.7 ?
אם לא, תתקין עכשיו ונראה אם זה מועיל. -
@ליכט לא מועיל (ז"א הגירסא החדשה מאד מועילה, אבל לא לעניינינו).
כבר כתבתי שלדעתי זה לא קשור לwifree מכיון שגם דף הבית של נטפרי חסום.
ולמה זה התחיל דוקא עם הראוטר החדש?
אולי זה משהו בהגדרות החיבור של המחשב לראוטר?
תודה. -
@חיפושית בעיה ישנה ועתיקה בוינדוס, הפורומים של התמיכה ברשת מלאים בדיונים בנושא.
אין קשר לראוטר, זה בעיה במצב השינה של וינדוס.
ההמלצה הטובה ביותר שראיתי היה לבטל את המצב שינה.
ישנם עוד דרכים לשחק עם ההגדרות של השינה/שינה היברידית וכדו' אני לא כ"כ זוכר כרגע, תשאל בפרוג אולי אחד מהטכנאים יזכור לומר לך בשלוף.
בהצלחה(במקום לכבות את המחשב, תיכנס למצב טיסה, תכניס את המחשב למצב שינה, תעיר אותו ותצא מטיסה, אמור לעבוד).
-
@למדן-וידען תלחץ על "צא" וכנס.
אצלי היתה בעייה דומה
וכשלחצתי על אתחול שירות זה עוזר.
אני חושב שמנהלי נטפרי אמורים לפתור את הבעייה ולא.......אנחנו .....לא נעזוב לעולם את נטפרי כי זה הכי הכי הכי. -
- אם לחצת איתחול שירות וזה עזר אז זה לא הבעיה שמתוארת כאן.
- אין הבדל בין צא לבין הפעלה מחדש.
מה שהפיתרון שלי חוסך זה שלא צריך לצאת מכל התוכנות הפתוחות ולשמור את כל הקבצים וכדו'..
-
@למדן-וידען
לא עזר לי לעשות צא.
מה זה מצב טיסה? -
@חיפושית מצב טיסה הוא אפשרות להעביר את המכשיר למצב בו כל שירותי הקליטה והסלולר כבויים. מצב זה נועד ל'טיסה' בה אסור לשדר ולקלוט סלולארית, כדי לא להפריע למצב הטיסה של המטוס.
ישנו אייקון קטן בצורת מטוס המופיע למעלה בעת שאופ' זו פועלת. ניתן להפעיל בהגדרות רשת, או בשורת פעולות הגלילה. -
אז זה לא למחשב?
רק לסלולרי? -
@הגוף-והנפש גם במחשב נייד חייבת להיות אופ' כזאת, אם יש לו אפשרות wi-fi. תבדוק הגדרות מחשב> רשת ואינטרנט> מצב טיסה. או פשוט יותר, בשורת המשימות תקליק עם העכבר בסמל הwi-fi, ואז כשיפתח אמור להיות מצב טיסה או wi-fi פעיל.