רעיון פצצה לייעול בדיקת תמונות
-
@administrators
עלה בראשי רעיון שלדעתי יועיל מאוד למשתמשי נטפרי.
כידוע אחד הקשיים הגדולים בנטפרי הוא נושא הקניות, שצריך להמתין כמה דקות ולפעמים הרבה דקות עד שהתמונות נבדקות.
וע"כ חשבתי שיעשו שכל תמונה שעולה לאתרים של קניות הפופלרים כגון איביי אמאזון נקסט, ישלח מיד לבדיקה, מבלי שאחד מהמשתמשים יעלה את הדף, כך שכשיבוא המשתמש כבר יהיו רוב התמונות בדוקות.
בהצלחה לכולם -
יש כמה בעיות ברעיון זה.
- מאיפה תדע איזה תמונות חדשות עלו.
- יש לך מושג מה הכמות של זה. אולי זה מליון תמונות בשניה?
-
@magicode אמר ברעיון פצצה לייעול בדיקת תמונות:
יש כמה בעיות ברעיון זה.
- זה יוריד את המהירות, כך שהפסדת יותר ממה שהרווחת.
-
- אותו דרך שהתמונות נשלחות כשאני פותח את הדף, כך כאילו יהיה פתוח לפניכם כל הדפים של אותם אתרים.
- אני מגיע בהנחה שבין כה וכה כל תמונה באתרים אלו יגיע יום אחד לבדיקה (-אנשים משועממים ומדפדפים על כל הקטגוריות), ועל כן כדאי שהוא כבר יגיע מוכן לאותו דף.
ומה שטען @WWW שזה יוריד ממהירות הבדיקה, כבר אמרתי שאני מגיע בהנחה שהרבה מאוד אנשים מדפדפים הרבה באותם אתרים [-אולי יש דרך לבדוק את זה].
-
@סופר אמר ברעיון פצצה לייעול בדיקת תמונות:
ומה שטען @WWW שזה יוריד ממהירות הבדיקה, כבר אמרתי שאני מגיע בהנחה שהרבה מאוד אנשים מדפדפים הרבה באותם אתרים [-אולי יש דרך לבדוק את זה].
תעיין במה שכתבת.
א"כ מדובר באחוז מאד נמוך מהגולשים שנתקלים בזה:
נניח שיש דף מסוים באיביי שנכנסים אליו 5000 כניסות ביום, ונניח שכל שעה נוספים בה 100 תמונות, אז מסתבר שכמה שניות לאחר שעלו התמונות מישהו כבר נכנס לדף (כי הרי יש הרבה מאד כניסות), וההוא שצריך לחכות זה אחד מאלפים, (וגם אם תגיד שמיד לאחמ"כ יהיו עוד כמה עשרות כניסות, ועדיין לא נבדק, זה לא יועיל כלום, כי גם ככה לוקח זמן עד שהתמונה נבדקת) וא"כ מיותרת ההצעה.
לסיכום: אם יש כ"כ הרבה כניסות לאתר, זה ממילא נשלח לבדיקה מיידית לאחר ההעלאה לרשת, ואם לא, אז כנראה שאין לזה כ"כ הרבה כניסות. (חוץ אם תאמר שמעלים את התמונות בשעות שאין לחץ, אבל זה לא נראה כשיש הפרשי זמן בין המדינות).
מקווה שהובנתי. -
@סופר
לדעתי הבעיה יותר קשה ביד 2
כי זה בדרך כלל משמש לצורך רציני של קניית דירה וכדומה ואפשר פשוט להשתגע כשמחכים שהתמונות יעלו
ובמיוחד שבקטגוריה של דירות 99 אחוז שלא תהיה שום תמונה פרוצה
אני מבין שילוב של בדיקה רובוטית עם אנושית קצת פחות יעיל אבל בכאלה מצבים אפשר לדעתי להשתמש בזה
ללא שום חשש
אפשר למשל ליצור סטיסטיקה וקישורים שכבר עברו עליהם ויותר מ 95 אחוז לא נמצאו בעיות לעבור לרובוטי עם אנושי -
@magicode אמר ברעיון פצצה לייעול בדיקת תמונות:
יש כמה בעיות ברעיון זה.
אולי שיהיה רובוט שיכנס לאתרים האלו בשעות שאין הרבה משתמשים בסינון כגון בשעות הלילה
ואגב אם עושים את זה אולי עדיף שיתחילו עם אתרי גרפיקה או דברים יותר שימושים לצורכי עבודה-שבזה המהירותהרבה יותר חשובה