שרת אימיילים פרטי זריז
-
@ליכט בשלב זה, אי אפשר, מכיון שאין לך את קוד האישור...
-
@WWW
למה אין ? קוד האישור מופיע גם בנושא, ולא רק בגוף המייל. -
@ליכט מציאות שהוא לא מקריא (אולי בגלל הסוגריים).
-
@WWW
לא ניסיתי... -
זה דבר מאד יפה,
המשך והצלח. -
דבר ראשון ניסיתי להעביר את כל המיילים לכתובת אבל צריך קוד אישור והוא לא מקריא את זה וחבל יש איזה פיתרון? ודבר שני למה שבאמת לא יעשה שיקריא את כל המייל?
נ.ב למה כעת זה לא עובד? -
ניסתי כעת
מעולה
מבורך
מתי תפתחו את זה לגמרי?
עוצמות -
אפשר גם לעשות את זה בדואר של וואלה?
תודה רבה. -
@שואף בהצלחה, בהחלט פרוייקט מגניב
לפני מספר ימים הורדתי את הסריקה של ספאם אססין ממייל יוצא (עדיין לא שלם עם זה חח), וכעת מבוצעת סריקה רק על מייל שנכנס לשרת. ניתן לזה ניסיון (חשוב להבין שבאחסון שיתופי חובה לסנן מיילים, בניגוד לגוגל שאין להם דאגה שמישהו יחסום את האייפי שלהם לשירותי דואר, לאחסון שיתופי ישנה את הבעיה הזאת מספיק שלקוח אחדיבצע ספאם המוני לגוגל, וכל הלקוחות על אותו השרת יפסידו מכך, כמו גם אני). האם זה עובד יותר מהר או שמא אותו הדבר?בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
תודה, עכשיו הגיע אחרי דקה ורבע בערך. יותר טוב אבל עדיין לא גוגל...
אין אפשרות לבטל הרציחת ספאם רק מהחשבון שלי? -
@שואף
אני אישית חושב שבטלפון אין לזה משמעות מדי גדולה זמן הקבלה...
מי משתמש בזה?
מי שאין לו מייל עם גישה קבועה ורוצה לדעת האם שלחו לו מייל ומה היה בעיקר התוכן, ולכן דקה לכאן או לכאן לא נוראית.
אז אני מבין שאתה יושב על השרתים של@LowcHost -
צודק
וכן אני יושב עליו... -
@שואף אתה יכול לבטל ב cpanel את ה spam assisn על הדואר הנכנס לשרת. ייתכן וזה ישפר את התזמון.
cpanel -> דואר אלקטרוני (Email) -> לחץ על apache spam assasin -> השבת את spam assasin.
אך תהיה חשוף להרבה ספאם -
עשיתי את זה כבר מזמן
לא נורא, נתמודד עם זה...
-
@שואף - אגב לגמרי למה אתה לא אוהב להזכיר את הניקים בתוך ההודעה?
-
מי שההודעה מיועדת עבורו, יבין גם בלי שאזכיר את שמו.
אבל אם זה יכול לשמח אותך, אז:
@הגוף-והנפש הנה הזכרתי אותך!!! -
@שואף זה נח לצרכי מעקב, אם הגבתי בכמה אשכולות אין טעם שאכנס כל רגע לבדוק אותם, זה עוזר למי שהגיב כבר לא למגיב עצמו באותו רגע.
-
@LowcHost אהה הבנתי. לא ידעתי שזה עובד ככה.
מתכנתים מבינים רק מה שהם בונים... -
@שואף מסכים איתך בדרך כלל
אתה רואה איזה מהר הגבתי לך ישר כשרשמת? אם לא היית מתייג אותי הייתי נכנס כנראה רק עוד כמה שעות -
@שואף
אגב, אם אתה לוחץ על 'תגובה' שמתחת לפוסט עליו אתה רוצה להגיב, ולא על הכפתור הכחול בסוף הדף, אזי שמו של הניק אליו אתה רוצה לפנות, יכנס אוטומטית לתגובה.