הודעה פרטית
-
אחי ורעיי שוכני ביהמ"ד דפה!
לענ"ד הקלושה והרטושה, ניתן לדון את @האברך לכף זכות גמורה. הכותבים פה בפורום הם אנשי מעלה של ממש, ולכן אך טבעי הוא שנוצר הרצון לשמור על היכולת לתקשר בבוא הצורך, גם באופן של דוא"ל ישיר ולא רק בפורום פומבי (גם לי יצא בעבר לעשות כך לא מעט).@הגוף-והנפש כפי הידוע, יש בפרופיל של כל אחד ואחד מאיתנו אפשרות מעקב, אחרי אחרים, או בדיקה כמה עוקבים אחרינו - ולא מדובר כאן במעקב של הנ.ק.וו.ד. אלא רק הענין, להישאר בעניינים בפוסטים אשר נראים כרלוונטיים לגבינו. לכן, אף אם נחשוב, כי ידידנו @האברך אסף לעצמו מעט מיילים ליכולת תקשורת אישית, אין כאן מקום להתנהגות שאינה מקובלת והולמת בפורום (לא ממש דומה.. אבל בשביל ללמד זכות).
@אברך ידידי - אני מושך את הנימה הביקורתית שהייתה בדברי, ומאמין שכאשר יהיה עניין של העברת כתובות מיילים, תדע לעשות בהם את השימוש הנכון שלא יפגע חלילה באף א'.
החותם ברגשות אהבה ואחווה,
"עברי אנכי, ואת ה' אלוקי השמים אני ירא". -
פוסט זה נמחק! -
@עברי-אנכי מצטרף לכל מלה שלך. [אם כי עם כל הכבוד לא נראה לי שהפורום המכובד הזה הוא ביהמ"ד...].
תודה רבה גם ל@האברך על רצונו לסייע. רציתי לשלוח למישהו שהוא ממש חדש בפורום כך שמסתבר שהמייל שלו לא הופיע כאן.
ותודה לכולם על הרצון לעזור. -
@אוריויל צריך לדעת שאין דבר כזה פרטי בנטפרי. וד"ל
-
@יעקב.ק אמר בהודעה פרטית:
@אוריויל צריך לדעת שאין דבר כזה פרטי בנטפרי. וד"ל
???
דרך אגב, רציתי לשאול, יש לך במקרה @חבר שנסע פעם ב @מיצובישי?
-
@האברך חזק ביותר!!!איפה נעלמת................
-
@אוריויל אמר בהודעה פרטית:
@עברי-אנכי מצטרף לכל מלה שלך. [אם כי עם כל הכבוד לא נראה לי שהפורום המכובד הזה הוא ביהמ"ד...].
@אוריויל מקבל. אבל אפשר לפרש בכוונתי - "לכל שוכני ביהמ"ד" בדרך כלל, שנמצאים עכשיו "פה"! ..
ועוד משהו, דבר נאה ומתקבל הוא - שתרבות השיחה כאן לקוחה מביה"ד, בבחינת "הקול קול יעקב", וכד' חז"ל: בזמן שהקול וכו', ולא כמו במקומות אחרים, שם גם הקול - הוא ידי עשיו. -
@יעקב.ק אמר בהודעה פרטית:
@האברך חזק ביותר!!!איפה נעלמת................
@מיציבושי קשור אליך? או רק @מיצובישי ?
-
@האברך מה נזכרת להעלות הודעה מלפני 5 חודשים???
-
@האברך ברוכים הבאים
-
עדיין אין הודעות פרטיות בפורום?
-