שימוש בסינון VPN לרשת ולשרתים של אינטל
-
הפלוס היחיד שיש היום בנתיב שזה הגנה ברמת המחשב על גבי כל רשת שהיא
אם נטפרי ישלבו את אניוואר מובנה בוויפרי ואוטומטי זה יהיה מושלם -
@shraga
לא
מל"מ לא הסכימו שתעבורת הרשת שלהם תחשף לספק הסינון
ואת זה רק נתיב יכולים -
-
@שלום-על-ישראל
כך הצהיר שי הורן מנתיב כאן
http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=3&t=13791
ואני יודע לגבי מל"מ שזה מה שהנחה אותם
אז גם אם זה לא נכון באופן כללי
יש להם וודאי אפשרות כזאת
אחרת זה לא היה עובר במל"מ -
@אבק אמר בשימוש בסינון VPN לרשת ולשרתים של אינטל:
כך הצהיר שי הורן מנתיב כאן
הוא הצהיר שם שאין מעקב,
אני חושב שגם @magicode יכול להצהיר באותה מידה שאין מעקב אחרי היסטוריית הגלישה של אף לקוח... -
@shraga
אוקיי
אז תפוס לשון אחרון בעניין מל"מ
זה מידע -
-
האם בנתיב אין סינון תמונות?
ואגב לגמרי, שמעתי שהתפרסם אתמול באיזה אתר בשם כל הזמן
שמצאו אזישהו פירצה במכשירי הסמארטון המוגן, והם לא אומרים מה, רק שארגונים כמו הלל נמצאים בעזרה לאנשים שרוצים לעקוף את הסינון. השאלה האם זה קשור לגישה למחשב מרוחק? -
גישה למחשב מרוחק
היא לא פריצה -
@magicode
אני בטוח שהרבה חושבים כמוך שכל עובדי אינטל משתכרים טוב.
אבל זה לגמרי לא המצב רבות מאד מהעובדות החרדיות באינטל עובדות בבדיקות תוכנה וולידצייה דרך חברות קבלן שונות,השכר הוא לא גבוה בכלל! בחברה של אשתי השכר מתחיל בקצת יותר ממינימום על משרה מלאה ויש חברות שבהם מתחילים עם שכר מינימום !!(יהיו שיאמרו שמדובר בניצול אבל זה לא הנושא)
כך שהתקציב הכספי שלהם הוא כמו של כל אשת אברך אולי פחות ולא מדובר על אופי ישראלי אלא באופי 'הישרדותי' של אברכים!
אבל למעשה זה לא משנה בכלל!! תכלס הם לא עושות בגלל המחיר ורציתי להביא לזה שיהיה משהו במחיר סביר וע"י זה רבות מאד יעשו סינון
ההוצאה המרתיעה זה 200 ש"ח שמשלמים כביכול על ההתקנה ולא ה55 החודשי (אני לא מכיר שום תוכנה שאחרי שרוכשים אותה בכסף מלא צריך לשלם גם תשלום חדשי, בוועדה לביצור חומות הדת הסכימו איתי שמדובר על עושק וניצול של זה שהם לבד בשוק)
אנחנו באופן אישי ייתכן מאד שבלית ברירה נעשה נתיב אבל המטרה שלי בהעלאת הנושא הייתה אחת, להביא פתרון שיגרום לכלל העובדות החרדיות לעבור לאינטרנט מסונן.
דרך אגב ייתכן מאד שבחרו גדולות נוספות כמו סיסקו המצב דומה אבל אין לי שום מידע על זה
בכל מקרה תודה -
@אבק
לא הבנתי למה קפצו לך העצבים שראית את המודעה הזאת?
אני דווקא שראיתי את זה שמחתי, עוד אנשים עברו לאינטרנט מסונן,
מי יתן והיו כל עם ה' נביאים..... -
@ליכט אמר בשימוש בסינון VPN לרשת ולשרתים של אינטל:
הוא כותב שם יותר מזה:
כיון שאתה עצמך כותב שנתיב אינה ספק אינטרנט אלא תוכנת סינון על המחשב והגלישה לא נעשית על ידי השרת של נתיב אז איך נראה לך שיש למישהו את היסטוריית הגלישה שלך?
לנתיב יש לוג שמתעד את כל תעבורת הרשת גם בגלישה בסתר.
הלוג יושב אצלכם על המחשב ואני לא יודע אם יש להם גישה אליו. -
@קלונימוס יתכן וההסכם עם מל"מ כלל ניטרול של הלוג ולכן הם הסכימו.
-
@רוצה-לדעת
סליחה.אני ידבר עם @baruch הוא אמר שהוא מכיר שם את הרשת. אולי הקב"ה יעלה לי רעיון.
-
@קלונימוס
אכן כפי שאני הבנתי, הלוג הזה נמצא רק על המחשב של הלקוח, ולנתיב אין גישה ללוג הזה (אם לא בשליטה מרחוק -
בהסכמת הלקוח - לצורך פתרון בעיה כלשהיא). -
בעקרן של דברים @אבק צודק.
אבל אני מכיר את הבעיה שהיה למל"מ. והיא לא רק בגלל חשיפה של תעבורה.
כי אני הצעתי להם פתרון עם נטפרי מבלי שיהיה חשיפה של תעבורה בכלל (אפשרי בחברות גדולות).היו להם כמה סיבות שהכריעו לטובת נתיב.
כעת אני מעדיף לא להתערב, כי גם זה לקח הרבה זמן עד שהם הסכימו. -
@baruch
כן, חבל שאתם לא אומרים,
אם הייתה דרישה מצד העובדות לסינון מסוים
ייתכן שזה היה שונה
במצב הנתון הם לא העזו לפתוח את הפה
כדי שלא יבטלו הכל -
@magicode
תודה רבה על הנכונות אבל שמתי לב שבפרוספקט ש'אבק' העלה נתיב נתנו למלם מחיר לגמרי סביר 80 ש"ח תשלום ראשוני במקום 200 ש"ח!! ו 27.5 תשלום חדשי במקום 55 כנראה שבכל זאת יש אפשרות לנהל אתם משא ומתן לקבל מחיר קבוצתי (למרות שבטלפון ניסיתי ואמרו לי שאין על מה לדבר).
אני חושב שכדאי קודם שננסה לקבל מהם מחיר דומה..
כי בשביל נטפרי זה נראה שנדרש מאמץ מיוחד ליצור התאמה תכנית וגם לאחר שתהיה התאמה תכנית לא בטוח שבאינטל יסכימו כי מבחינתם יש את נתיב ולמה להם להסתבך עם עוד חברת סינון..תודה על היחס האישי והמיוחד ניכר שהדברים נעשים לשם שמיים!!
-
לעצם העניין של קבוצות חרדיות
מידיעה מקרוב יש מקומות עבודה שהבנות מתרגזות למה שמים תוכנת סינון...
לצערנו...
נכון הם לא רוצות לגמרי פתוח, אבל קצת פתוח כן... נו זה אחד הפלוסים שלהם בעבודה.
גם כל אחת ברמת החרדיות שלה...
יש כאלו שמזמן היו יכולות להיות מזרוחניקיות ומה לעשות שהם גרות במקום חרדי או קרוב מאוד למקום חרדי... -
@רוצה-לדעת
אגב
הם עשו את כל החברה תחת משתמש אחד
שזה חיסרון עצום
אולי לכן המחיר כל כך זול