יוטיוב בנטפרי
-
לאחרונה נטפרי שינו את האופציות במהלך צפייה של קליפ שאושר על ידם ביוטיוב אם בעבר יכלת לתת לייק או לראות כמה אנשים צפו כיום לא קיימת אופציה זו
כמו גם בעבר היתה אופציה להעלות ליוטיוב סרטונים באמצעות לחצן ההעלאה שהופיע במהלך צפיה בקליפ ביוטיוב משום מה לאחרונה כל האופציות האלו ירדו, וחבל
בעצם היום זה נראה בדיוק כמו בצפייה בוידאו טוב
ואני עומד ושואל שאלת תם, למה?
יש בעיה בכל הנתונים שהיו עד היום?
האמת שזה לא משנה לי בפועל רק שתמיד שמחתי שיש לי את האופציה להעלות סרטונים ליוטיוב
בכל אופן תודה -
@יהודי-קלאסי אצלי זה גם קרה אבל זה כבר הסתדר תעשה מחיקת קאש אולי זה יעזור
-
@יהודי-קלאסי אמר ביוטיוב בנטפרי:
לאחרונה נטפרי שינו את האופציות במהלך צפייה של קליפ שאושר על ידם ביוטיוב אם בעבר יכלת לתת לייק או לראות כמה אנשים צפו כיום לא קיימת אופציה זו
כמו גם בעבר היתה אופציה להעלות ליוטיוב סרטונים באמצעות לחצן ההעלאה שהופיע במהלך צפיה בקליפ ביוטיוב משום מה לאחרונה כל האופציות האלו ירדו, וחבל
בעצם היום זה נראה בדיוק כמו בצפייה בוידאו טוב
ואני עומד ושואל שאלת תם, למה?
יש בעיה בכל הנתונים שהיו עד היום?
האמת שזה לא משנה לי בפועל רק שתמיד שמחתי שיש לי את האופציה להעלות סרטונים ליוטיוב
בכל אופן תודהאני הייתי רוצה לראות את התגובות של האנשים לדוגמא בסרטון הזה אני מאוד רוצה לראות מה אנשים הגיבו
-
@משה-זוכמיר
מה מיוחד בסרטון הזה שזה על ביטקוין
אבל כמדומני שזה אחד הכללים של נטפרי לחסום תגובות -
נטפרי לא שינו יוטיוב שינו. ולכן ביוטיוב מה שלא נפתח נחסם. ולכן זה נעלם. צריך לשבת על זה. זה לא חשוב וצריך שיתפנה זמן.
-
@magicode אמר ביוטיוב בנטפרי:
נטפרי לא שינו יוטיוב שינו. ולכן ביוטיוב מה שלא נפתח נחסם. ולכן זה נעלם. צריך לשבת על זה. זה לא חשוב וצריך שיתפנה זמן.
ומה עם תגובות
-
@משה-זוכמיר
התגובות בעייתיות בדר"כ, הרובוט לא מסוגל לסנן.
(כמו שתבין למה לא פותחים YNET עם סינון של הרובוט ותמונות...) -
אני אישית נתקלתי כבר בתגובות בעייתיות בסרטונים של יוטיוב, ולפי מה שהבנת בתמיכה הרובוט לא יכול לצנזר את התגובות
-
תחזקנה ידיים של מנהלי נטפרי לחסום גם את התגובות!,
אנחנו צריכים את התגובות או הסרטון לצורך עבודה וכו'.
אולי אחרים חושבים אחרת ממני. -
@meir אמר ביוטיוב בנטפרי:
תחזקנה ידיים של מנהלי נטפרי לחסום גם את התגובות!,
אנחנו צריכים את התגובות או הסרטון לצורך עבודה וכו'.
אולי אחרים חושבים אחרת ממני.אני צריך את התגובות לצורך עבודה.
הרובוט משתפר מיום ליום (אני לא יכול להביא דוגמאות מפאת הצניעות, בדברים שהוא משתפר באופן מדהים), צריך להגיע למצב שניתן לרובוט לסנן לנו כמו שאנחנו סומכים עליו בויקפדיה, באתר הזה היה פעם התגובות פתוחות ואח"כ חסמו אותו, אין לי מושג למה , זכור לי שהרובוט פעל שם כנדרש.
אני מרגיש שאין כללים ברורים איזה תגובות חוסמים ואיזה לא אשמח אם אנשי נטפרי יעשו כללים ויידעו בהן את הציבור שנבין מה קורה בענין הזה
מי יודע אולי אם הייתי רואה את התגובות של האנשים בסרטונים הייתי משקיע בביטקוין שעלה ביומיים האחרונים מ2400 דולר ל3000 דולר
למי שמענין פה אפשר לראות את הגרף שלו ופה את היסטורית עסקאות שבוצעו בפועל כאן בישראל דרך אחת הפלטפורמות שנותן לסחור בביטקוין
-
@משה-זוכמיר
אנשים באמת קונים את הביטקוין במחיר הזה? עד איזה סכום זה יכול לעלות ליחידה?! -
הדפקט הרציני בשינוי ביוטיוב הוא זה שאין אופציה להוריד משם סרטים ולא התגובות
-
@יהודי-קלאסי אמר ביוטיוב בנטפרי:
הדפקט הרציני בשינוי ביוטיוב הוא זה שאין אופציה להוריד משם סרטים ולא התגובות
אודות לנטפרי, יש אפשרות להוריד את הסרטונים...
יש כפתור עם חץ כלפי מטה לצורך הורדה.רק בגלישה דרך נטפרי!!
-
@יוניבני
לא מכיר את יוטיוב עד שהגעתי לנטפרי קודם זה היה חסום
אבל היום גם היום האופציה הזו איננה -
-
יש הרבה אתרים שיש אנשים שצריכים לעבודה, ובכ"ז הם לא יפתחו.
אם התוכן של האתר לא טוב, ואין צורך נחוץ להרבה אנשים לצורך עבודה, לא נפתח אותו בשביל מיעוט.
ומבדיקה שערכתי, יש מאוד הרבה תגובות לא ראויות, ולכן הם נחסמו.
זה שיש בודדים שצריכים את התגובות, לא מצדיק פתיחה שלהם. ולכן זה לא ייפתח.ואגב, אני מקווה שאתה לא מסתמך בהשקעות שלך על תגובות ביו-טיוב.
-
@baruch אמר ביוטיוב בנטפרי:
יש הרבה אתרים שיש אנשים שצריכים לעבודה, ובכ"ז הם לא יפתחו.
אם התוכן של האתר לא טוב, ואין צורך נחוץ להרבה אנשים לצורך עבודה, לא נפתח אותו בשביל מיעוט.
ומבדיקה שערכתי, יש מאוד הרבה תגובות לא ראויות, ולכן הם נחסמו.
זה שיש בודדים שצריכים את התגובות, לא מצדיק פתיחה שלהם. ולכן זה לא ייפתח.ואגב, אני מקווה שאתה לא מסתמך בהשקעות שלך על תגובות ביו-טיוב.
אל תדאג אני לא מסתמך על תגובות ביוטיוב אבל אפשר להריח כיוון...
-
@שי אמר ביוטיוב בנטפרי:
בטוח שאפשר? כי פה ניסיתי ורושם נכשל
כפי שכתב @יוניבני הכפתור הזה לא קיים בכלל ביוטיוב, רק בגלישה דרך נטפרי, ראה כאן.
בכל זאת יש סרטונים המוגנים ע"י בעליהם, ולא ניתן להורידם דרך הכפתור הנ"ל, לחלופין ניתן להיעזר בתוכנות מנהלי הורדות למיניהם. -
כעת אני רואה שהכל חזר להיות כמו פעם ניתן להעלות ליוטיוב וניתן להוריד לראות כמה צפיות יש, וכמה לייקים, וגם להוסיף לייק,
תודה לכל העוזרים והמסייעים -
ועשיו זה חזר ואי אפשר לראות את כל מה שפירטתי בהודעה הקודמת
מה יכול להיות?????