שימוש בתוכנת NetWorx
-
@שלום-על-ישראל היה לי סיפור דומה דווקא בהוט מובייל, שנגמרה לי החבילה מאד מאד מהר. בהתחלה עשיתי כמוך והגדלתי את החבילה, אך כשגם זה נגמר מהר התלוננתי ועמדתי על שלי שזה לא יכול להיות, הם "גילו" שבאמת היתה להם טעות ותקלה וזיכו אותי. לא יודע אם זה הסיפור אצלך, אבל שתדעו שזה יכל להיות בהחלט.
-
@שלום-על-ישראל אמר בשימוש בתוכנת NetWorx:
@יוליוס לא נראה לי שיש בנטסטיק שלי וויפי. אני מניח שאם היה הייתי יודע לזהות את זה מיד. בכל אופן מדובר בנטסטיק רגיל של ZTE [ואני לא יודע איפה כתוב המס' דגם]
כאן רואים את הדגם................
-
@הגוף-והנפש זה הדגם שיש גם לי בדיוק, קשה לי להאמין שיש בו wi-fi.
כמדומה שאם @957 יענה לך תדע בדיוק, הוא עזר לי בעבר וכמדומה שהוא מכיר את הדגמים עד לאחרון פרטיהם. -
@זהיר
זה רק דוגמא לדגם...
אני לא קשור לעסק
סליחה על אי הההבנה
הוא כתב שהוא לא יודע איפה רואים מספר דגם.... -
@הגוף-והנפש סורי, לא התעמקתי, רפרפתי והגבתי...
-
@אוריויל ניסיתי קצת להתעקש... האמת שאין לאן לזוז. במחשבים שלהם רשום שנוצלה החבילה וזהו. אין אפשרות לראות על מה [כי זה לא חוקי] רק ניתן לראות את כמות הניצול לפי תאריך.
מס' הדגם שלי הוא MF667. אני כמעט בטוח שאין בו וויפי.
אני קצת חושד בonedrive של מיקרוסופט שכשהוא מעלה את הקבצים במחשב לאיחסון ענן הוא מנצל גלישה שלא מתועדת בתוכנה. עברתי על כל ההגדרות של התוכנה לפרטיהן ולא מצאתי איזושהיא החרגה בנושא.
תודה לכל המגיבים, אם מישהו יתקל בעתיד בתופעה דומה אולי הדברים יהיו יותר מחוורים.
ואחרון חביב תודה ל@957 היקר שגם נרתם לסייע כפי יכולתו. -
@שלום-על-ישראל הוא חסום בנטפרי.
-
@גלינג זה שאין לי גישה לענן באמת לא ידעתי.
בכל מקרה הוא מסנכרן את הקבצים כל הזמן ומעלה אותם לענן וזה גוזל את הגלישה. האם הבנתי נכון? -
@גלינג אמר בשימוש בתוכנת NetWorx:
@שלום-על-ישראל הוא חסום בנטפרי.
אתה מתכון לonedrive???
לי הוא פתוח -
ממצא מעניין: החלטתי לנסות את האמינות של נטוורקס. [או שיש בעיה אחרת]
גם בדף ההתחברות של הנטסטיק [ZTE MF667] יש מונה של הגלישה. לפני תחילת החבילה החדשה איפסתי אותו.
כעת, לאחר כמה שעות של שימוש, הנטוורקס מדווחת על שימוש ב221 מ"ב [בדף סטטיסטיקות שימוש] ואילו המונה בנטסטיק מראה על 275 מ"ב שימוש. שזה אומר שהיה שימוש של 54 מ"ב שלא דווח. עצרתי את הסינכרון של onedrive, הנטוורקס מוגדרת על "כל הממשקים", ובכ"ז.
לתשומת לב המשתמשים.