דחוף - דיסק אונקי
-
@HP079
וינדווס 8.1 ואין לי בהישג יד 10
והאונקי חדש דנדש -
@HP079 כתבת:
יכול להיות שצריך להתקין את מערכת ההתקן על המחשב והוא אינו תומך בגירסת הווינדוס שלךאיך עושים את זה?
-
זה האונקי האדום שחור המצוי..
-
@מויישי לדעתי כנראה האונקי פשוט פגום, תנסה עם אונקי אחר.
-
האם המחשב בכלל לא מזהה או לא פותח.
אם לא מופיע במחשב שלי תבדוק מה קורה כשאתה עושה לפי השלבים הבאים
- לחצן הימני על מחשב שלי.
- ניהול.
- בתפריט בצד ימין לבחור ניהול דיסקים.
האם אתה רואה את הדיסק און קי ברשימה?
-
@yits אמר בדחוף - דיסק אונקי:
- ניהול.
כן. אבל כתוב אין מדיה.
-
@HP079 אמר בדחוף - דיסק אונקי:
@מויישי איזה מערכת ווינדוס המחשב שלך מריץ ? והאם זה אונקי חדש ממש ?
יכול להיות שצריך להתקין את מערכת ההתקן על המחשב והוא אינו תומך בגירסת הווינדוס שלך. תנסה בווינדוס 10 או בדיעבד באפל/מק ותראה אם יעלה לך.
ואין סיבה ש 64 GB לא יעלה גם על מחשב ישן אלא רק על ישן נושן.וגם אין סיבה שלא יעבוד על מערכת וינדוס יחסית חדש
אם עובד בוינדוס 10 למה שלא יעבוד בוינדוס 7 ומעלה?
-
@מויישי אתה מוחבר לרשת? ניסית 'פתות בעיות'?
-
@שלום-עולם איך עושים זאת אם לא מופיע לי כלל ההתקן?
-
האונקי עבד על מחשב של מישהו (לא יודע איזה מערכת וא"א לברר) ולכן מסתב ר שאינו תקול.
אמנם אפשר שהתקלקל לאחמ"כ וכל קבציו הלכו לעזאזל.
הוא נהיה גם חם איך שמחברים אותו.
מענין. -
@מויישי אמר בדחוף - דיסק אונקי:
האונקי עבד על מחשב של מישהו (לא יודע איזה מערכת וא"א לברר) ולכן מסתב ר שאינו תקול.
תנסה זה נשמע מוזר וכשאמרו לי את זה בפעם הראשונה צחקתי על מי שאמר את זה אבל המציאות הוכיחה שהוא צדק:
תכניס את האונקי למחשב האחרון שהוא עבד לך תקין בו ותעשה הוצאה בטוחה ואז הרבה פעמים הוא חוזר לעבוד
אם אתה לא יודע מה זה הוצאה בטוחה זה זה: -
@beri.zip אני מודה לך מאוד
אך כאמור אין ברשותי את המחשב, זה היה מחשב של מישהי במלון שהעבירה לאשתי קבצים לעבודה.. -
@beri.zip ווגם ההוצאה היתה בטוחה..
-
@yits אמר בדחוף - דיסק אונקי:
- ניהול.
כן. אבל כתוב אין מדיה.
כן מופיע, או
@שלום-עולם איך עושים זאת אם לא מופיע לי כלל ההתקן?
או לא מופיע?
אם מופעי ורשום אין מדיה תבדוק אם יש בלחיצה ימנית 'פתור בעיות'
-
גם לי יש אונקי אדום-שחור מצוי, שעולה לי על המחשב בבית, אך לא בעבודה של אשתי, וגם המערכת מולטימדיה בבית וברכב לא מזהה אותו כלל.
מנהל ההתקנים בווינדוז, אמור להתקין אותו בתור ברירת מחדל ללא מגע יד אדם.
לענ"ד כמו שכתבו מקודם - סוג של תקול.
מה שהייתי עושה במקומך, מנסה ללכת לטכנאי/מעבדה שמומחים בנושא חילוץ קבצים מכוננים תקולים, ויש סיכוי רב מאד שיעזרו לך. זה עולה כסף, תעשה שיקול כמה החומר חשוב לך, וכמה קשה יהיה להשיגו מחדש. -
@מויישי תכבה את המחשב.
תדליק מחדש, חכה שהכל יעלה ואז.
ואם יש לך אנטי וירוס eset תבטל את הסריקה האוטומטית של הדיסק הנשלף ותראה אם זה יעבוד.
זה קורה בד"כ עם איסט או מכשיר תקול -
@יעקב.ק אמר בדחוף - דיסק אונקי:
@מויישי תכבה את המחשב.
תדליק מחדש, חכה שהכל יעלה ואז.
ואם יש לך אנטי וירוס eset תבטל את הסריקה האוטומטית של הדיסק הנשלף ותראה אם זה יעבוד.
זה קורה בד"כ עם איסט או מכשיר תקולאו הכי פשוט, לנסות להעלות אותו על מחשב אחר. אם הצליח בעיה בהתקן של המחשב שלך, אם לא אונקי תקול, ותעשה חכם אם תנסה אצל טכנאי מומחה.
-
@עברי-אנכי אמר בדחוף - דיסק אונקי:
גם לי יש אונקי אדום-שחור מצוי, שעולה לי על המחשב בבית, אך לא בעבודה של אשתי, וגם המערכת מולטימדיה בבית וברכב לא מזהה אותו כלל.
מה שהייתי עושה במקומך, מנסה ללכת לטכנאי/מעבדה שמומחים בנושא חילוץ קבצים מכוננים תקולים, ויש סיכוי רב מאד שיעזרו לך. זה עולה כסף, תעשה שיקול כמה החומר חשוב לך, וכמה קשה יהיה להשיגו מחדש.אבל לכן הוא פנה לכאן, כדי לחסוך א"ז, לא?
-
@שלום-עולם אמר בדחוף - דיסק אונקי:
@עברי-אנכי אמר בדחוף - דיסק אונקי:
מה שהייתי עושה במקומך, מנסה ללכת לטכנאי/מעבדה שמומחים בנושא חילוץ קבצים מכוננים תקולים, ויש סיכוי רב מאד שיעזרו לך. זה עולה כסף, תעשה שיקול כמה החומר חשוב לך, וכמה קשה יהיה להשיגו מחדש.אבל לכן הוא פנה לכאן, כדי לחסוך א"ז, לא?
ברור. אז לכן לא לומר לא מה נראה לי באמת - מה נראה לי במצבו ? הוא בסופו של דבר צריך עזרה, ואם זה מה שיעזור לו אז לא לכתוב את זה ???!!
אני מאד סקפטי אם זה ייפתר מאליו ברמת הכבה/הדלק/מחשב שלי וכיוצ"ב. ויתכן מאד שזה לא יעלה לו כ"כ הרבה, ושיהיה שווה במקום להתחרבש פה. -
חבר'ה אין עליכם
תודה לכולם