וורד ואקסל לאנדרואיד
-
חבר'ה יש לי טאבלט אנדרואיד שנותק מאינטרנט ומבלוטוס ע"י אאוטנט,
לאחרונה הורדתי אפליקציית וורד ואקסל המקורי של חברת מייקרוסופט עבור אנדרואיד אך כדי להפעילו דרוש להוריד קבצים נוספים ואין לי דרך להוריד היות והוא מנותק כדלעיל, מי שיכול לשלוח לי הקבצים או כל עזרה אחרת יבורך מהשמיים. -
-
אילו היית שואל את השאלה שם, סביר להניח שכבר הית מקבל איזה תשובה.....
@ליכט אתה לא צודק !
שם עונים תשובה אחרי יומיים במקרה הטוב ! במקרה הפחות טוב אפילו יותר !! עיין פה שם נכתבה הודעה בפורום הזה ותוך כמה דקות מאז כתיבת ההודעה נכתבה לי תגובה לעזרה משאין כן בפרוג שלקח כמעט יום עד שמישהו ענה.
רק אני מסכים איתך ששם זה מקום של שאלות כאלו -
@מעמד אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
רק אני מסכים איתך ששם זה מקום של שאלות כאלו
רשמית...
האמת, אני מקווה שבאיזשהו שלב יאפשרו רשמית גם בפורום המקצועי והנהדר שלנו לפתוח נושאים בענייני מחשבים, תוכנות וכדו'.
ואולי אפילו ישלבו את הפורום לתורה בתוך הפורום שלנו... -
@האברך אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
רק אני מסכים איתך ששם זה מקום של שאלות כאלו
רשמית...
האמת, אני מקווה שבאיזשהו שלב יאפשרו רשמית גם בפורום המקצועי והנהדר שלנו לפתוח נושאים בענייני מחשבים, תוכנות וכדו'.
ואולי אפילו ישלבו את הפורום לתורה בתוך הפורום שלנו...רעיון ישן וכבר כתבו שלא
בנתיים נראה שיש להם מספיק על הראש ולא מחפשים עוד פורומים לנהלמה שכן יכול להיות זה אם יהיה ביקוש שיתפוס תאוצה כללית, יתכן שמישהו יקח יוזמה ויכניס פרסומות וירויח וזה נהנה וזה נהנה.
ויכול להיות שזה יהיה בשיתוף פעולה של נטפרי כמו פורם לתורה למשל@מעמד אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
אילו היית שואל את השאלה שם, סביר להניח שכבר הית מקבל איזה תשובה.....
@ליכט אתה לא צודק !
שם עונים תשובה אחרי יומיים במקרה הטוב ! במקרה הפחות טוב אפילו יותר !! עיין פה שם נכתבה הודעה בפורום הזה ותוך כמה דקות מאז כתיבת ההודעה נכתבה לי תגובה לעזרה משאין כן בפרוג שלקח כמעט יום עד שמישהו ענה.
רק אני מסכים איתך ששם זה מקום של שאלות כאלוכי כאן יש קישור בכל דף של כל נטפרי (בפאנאל)
-
-
כי כאן יש קישור בכל דף של כל נטפרי (בפאנאל)
לא הבנתי - כלומר ?
כונתי שיתכן ולכן יותר אנשים רואים כאן, וענו יותר מהר
-
@HP079 אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
חבר'ה יש לי טאבלט אנדרואיד שנותק מאינטרנט ומבלוטוס ע"י אאוטנט,
לאחרונה הורדתי אפליקציית וורד ואקסל המקורי של חברת מייקרוסופט עבור אנדרואיד אך כדי להפעילו דרוש להוריד קבצים נוספים ואין לי דרך להוריד היות והוא מנותק כדלעיל, מי שיכול לשלוח לי הקבצים או כל עזרה אחרת יבורך מהשמיים.חבר יקר
אין אפשרות להשתמש באפליקצית וורד ואקסל בלי חיבור תמידי לאינטרנט
אני משתמש בlg2 וכן בטבלט עם סין נטפרי ורק כך האפליקציות עובדות
מייקרוסופט עושה את זה בדווקה
-
@משה-זוכמיר אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
@HP079 אמר בוורד ואקסל לאנדרואיד:
חבר יקר
אין אפשרות להשתמש באפליקצית וורד ואקסל בלי חיבור תמידי לאינטרנט
אני משתמש בlg2 וכן בטבלט עם סין נטפרי ורק כך האפליקציות עובדות
מייקרוסופט עושה את זה בדווקה
בקבצי שפה של אנגלית - שהם הבייסיק - נראה לי שאפשר.