הוספת ספקים לנטפרי
-
@meir אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
קטונתי מלהבין שחברות מחלקות בחינם,
נכון שאנחנו החרדים מחפשים במדינה הכל בחינם,
אבל מכאן ועד שבזק תתן שליחת פקסים בחינם..... נשמע לי קצת הזוי.
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש.אנחנו החרדים נפסיק כבר להיות נחיתים
אף אחד לא חייב לקרטל כזה או אחר חילונים, גזל! -
@בר-בי-רב
אולי תשקיע מאמצים לחברה הזה
https://www.partner.co.il/PartnerPage/partner-fiber/fiberwebאם כבר חברה חדשה שיהיה אינטרנט נורמלי במחירים טובים
(מי שלא מבין - זה אינטרנט בסיבים אופטיים שמאפשרים גלישה סימטרית יותר - כלומר העלאה מהירה ...)בהצלחה גדולה
-
@עילום
תגיד, חברת פרטנר כבר עובדת עם 019 שיש להם סינון נטפרי, זה לא באמת על חשבון זה?!
או שמדובר בחברה שתתחרה ב-019 על גלישה של פרטנר? ואז תהיה תחרות ביניהם, והרווח כולו שלנו. -
@עברי-אנכי אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@עילום
תגיד, חברת פרטנר כבר עובדת עם 019 שיש להם סינון נטפרי, זה לא באמת על חשבון זה?!
או שמדובר בחברה שתתחרה ב-019 על גלישה של פרטנר? ואז תהיה תחרות ביניהם, והרווח כולו שלנו.נראה לי שכותרת האשכול היא: הוספת ספקים
וכנ''ל -
@עילום צודק.
-
@עילום גם הורדה -אלף מגה!!!
הבעיה היא שהמחיר יחסית גבוה כבר עכשיו ועוד שנה הוא קובץ ל200 שקל!!! -
@בר-בי-רב
אומניטק: udi@omnitech.co.il - ariel@omnitech.co.il - rang@omnitech.co.il - ilani@omnitech.co.il - tamir@omnitech.co.il (מנכלי"ם ומנהלים, מקור: http://www.omnitech.co.il/content.php?id=1025)
איי פי טלקום: info@ip.tc
אינטר הוסט פתרונות תקשורת (אירוח אתרים?): מכירות והצעות: sales@interhost.co.il - sales@interhost.net תמיכה: support@interhost.net -
לבינתים שלחתי לכל המיילים שנכתבו כאן ממה שלא היה לי, וכן שלחתי מישהו שישלח לכל הפקסים ברשימה שהביא @ליכט.
בקשר לסיבים אופטיים של פרטנר אני מצפה להודעה של פרטנר כללית ואז נוכל להתקדם הלאה. לבינתים כמעט אף חברה לא שלחה אלי כלום.
אני יכול להוסיף שאם יש מישהו מחברי הפורום שהדבר נוגע ללבו הוא יוכל להוסיף פניה של עצמו ולשלוח לכל אלו. וכמובן שעל ידי תוספת פניות תהיה תקוה להתייחסות. -
ובמידה ויש מישהו שלא ברורה לו המטרה בזאת. הריני להסביר את הדברים.
כל ספק קטן של כל מוצר בעולם, הדבר עולה יותר מהגדול, היו תקופות שמנויי נטפרי היו צריכים לשלם בהרבה ממה שהיה משלם אדם רשע על אינטרנט טרף.
המטרה בזאת היא להביא את האפשרות לעבור לנטפרי גם אנשים נוספים, כאלו שלא חשבו דוקא על נטפרי או כאלה שחשבו רק על המחיר הזול. ברגע שלכל חברה שניה בארץ יהיה גם מסלול 'נטפרי' יתרבו המשתמשים בזה.
אני לא מסתיר את האמת שכדאי גם לבני סינונים אחרים לעבור לנטפרי, ולא רק אנשים שאין להם סינון כלל. -
וכמו כן מטרה נוספת להקל על בני נטפרי הקיימים, כמבון, שישלמו המחיר הפחות ביותר.
-
חבר'ה
מה המטרה ?
אם מדובר על מחיר ,
המחיר שיש כיום הוא מינימלי ואני לא חושב שיש מחיר זול יותר גם בקווים ללא סינון (יש פעלולים שהחברות נוקטות בכדי להטעות לחודש חודשיים הראשונים , בתכלס במחיר זהה או יקר יותר ממה שאתם משלמים כיום)אם המטרה היא הוספת ספקים כשלעצמה ,
במידה ומדובר בספקים גדולים ומרכזיים בשוק , כמו בזק בינלאומי וכדו' יתכן שיש בכך מטרה ובשורה (לא בטוח),
הספקים הקטנים אין להם הרבה מה לתרום לשוק,
אז שימו לב תרכזו ותתרכזו להיכן אתם חותרים -
אם איני טועה בהוט היה מסלול ספק לכל המהירויות בעשר שקל.
והעיקר הוא שנטפרי יהיה נגיש לכל אחד גם בלי קשר למחיר. -
@957 ברוך שובך..
קצת התגעגענו .. -
@בר-בי-רב אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
אם איני טועה בהוט היה מסלול ספק לכל המהירויות בעשר שקל.
מותנה ברכישת חבילה ללא הגבלה בסלולר
המחיר למשך 3 חודשים... -
@בר-בי-רב אני חושב שכדאי להוסיף ספקים כיוון שאפשר להוריד את 019 בעוד כמה שקלים למה שרק החילונים ירויחו
-
-
@957 אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
חבר'ה
מה המטרה ?
אם מדובר על מחיר ,
המחיר שיש כיום הוא מינימלי ואני לא חושב שיש מחיר זול יותר גם בקווים ללא סינון (יש פעלולים שהחברות נוקטות בכדי להטעות לחודש חודשיים הראשונים , בתכלס במחיר זהה או יקר יותר ממה שאתם משלמים כיום)אם המטרה היא הוספת ספקים כשלעצמה ,
במידה ומדובר בספקים גדולים ומרכזיים בשוק , כמו בזק בינלאומי וכדו' יתכן שיש בכך מטרה ובשורה (לא בטוח),
הספקים הקטנים אין להם הרבה מה לתרום לשוק,
אז שימו לב תרכזו ותתרכזו להיכן אתם חותריםאני לא מכיר את השוק ואת ההתנהלות של הספקים והחברות.
אבל ככמה שיותר חברות יעבדו אם נטפרי זה יתן לגיטמציה יותר חזקה לנטפרי,
זה ייתן אופציה לציבור לבחור בחברות סלולאר נוספות ולא רק דרך ספק מסויים.
גם שירות לקוחות יותר טוב.
ולפעמים יש כאלו שהם כבר מחוברים דרך ספק או חברה מסויימת וברגע שיהיה להם נטפרי יהיה להם יותר קל לעבור. -
@בר-בי-רב
אינטרנט בינת: info@binat.net.il
אינטרספייס: https://ng.interspace.net/submitticket.php?step=2&deptid=2 -
@957 כמדומה שהיה זמן שהיה אפשר להתחבר דרך האתר לשנה במחיר זה.
כמו כן הרי יש מסתמא מאות אלפי בעלי תשתית בזק [נח להם להשאר בזה בגלל התמיכה או מכל סיבה שתהיה]. להם יש ספק כבר בעשר שקל כפי שהתעדכנתי בפעם האחרונה, אז חבל למנויי נטפרי. -
@בר-בי-רב
ספקים שעובדים עם בזק זה בסדר .
דיברתי לגבי ספקים קטנים אחרים שהועלו פה.
לגבי המחיר אל תשכח שאתה מקבל את זה רק ביחד עם תשתית בבזק כך שבמחיר לא תרוויח .
לגבי להשאר בבזק זה אכן יתכן מעלה שיש לקוחות שקשה להם רגשית לעבור חברה אז תשים לב להתמקד במה שאתה עושה בכדי שתגיע לתוצאות.קח לדוגמא את "בינת" אף אחד פה לא לקוח שלהם (מדובר בספק עסקי בעיקר למשרדי ממשלה וחברות גדולות). לשלוח אליהם מכתב זה לטחון מים.
לגבי הספקים הגדולים ספק לי אם מכתב כזה יגיע למקבלי ההחלטות ואם ישפיע עליהם.
בנוסף אגלה לך שהם שמעו על המוצר נטפרי ובשלב זה , זה לא יצא לפועל