הוספת ספקים לנטפרי
-
תגובה: עצומה להוספת ספק
אני אשמח בלי נדר ליצור קשר עם חברות ספק אינטרנט ע"מ להציע שיפתחו גם מסלול נטפרי.
לבינתים יצרתי קשר עם חלק מהספקים, אבל אשמח לקבל את כתובות המייל [או פקס] של כל ספקי האינטרנט בארץ.
מי שיש לו המייל שלהם אשמח שישלח אלי אותם למייל xxxxxx
עדיפות יתרה למייל של אדם מנכ"ל מבפנים החברה. אמנם יעזור גם המייל הרשמי.
מצו"ב מסמך מטעם בזק של רשימת ספקים ועוד מסמך מטעם מדינת ישראל. אשמח להגיע לפחות למיילים של כל הספקים ברשימות אלו].
0_1503046818570_נציגי תלנות הציבור.pdf
0_1503046654502_רשימת ספקי אינטרנט-בזק.pdf -
@בר-בי-רב
הרשימות שהבאת הן חלקיות ולא מעודכנות כלל.
הנה רשימה עדכנית יותר: https://www.gov.il/he/Departments/policies/special_licence_1# -
@בר-בי-רב מה התגובות לבנתיים?
-
@ליכט אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
הרשימות שהבאת הן חלקיות ולא מעודכנות כלל.
הנה רשימה עדכנית יותר: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/5305.pdfתודה על המסמך שיש בו לפחות מספרי פקס.
האם כל הרשימה שהבאת הם ספקי אינטרנט רלוונטיים שיוכלו להתעניין בנושא המדובר, או שחלקם ספקי סלולר וכדומה? -
זה יוצא לי יקר קצת לשלוח פקסים לכולם, אמנם שלחתי לחלקם, אך אם בכל זאת יש מישהו שיש לו את המיילים שלהם, או לחילופין מי שיש לו יתרת פקס חינם ורוצה לשתף פעולה ישלח אלי מייל.
xxxxx -
@בר-בי-רב
עכשיו קיבלתי מבעלים ספק אינטרנט שאני עובד איתו (ומנסה לשכנע אותו זמן רב להוסיף נטפרי) העתק ממכתב שנשלח אליו. (המספר טלפון של מי ששלח מסתיים ב71...)
אם הוא ישים נטפרי אז אני חושב שזה יהיה יותר ממצויין.... (יש לו שירות טוב)הערה קטנה. כשאתם שולחים פקס ומצרפים לינק, אין הרבה מה לעשות איתו. כי א"א ללחוץ על הטקסט שמתקבל.... זה יוצא בדף או בקובץ סרוק במייל (למי שיש פקס2מייל)
צריך לחשוב על רעיון אחר -
@clickone טוב לראות אותך כאן
הפקס היה מסוגנן כמו שצריך? -
@shraga כן. נראה מצויין.
-
רק אני לא מבין מה התועלת בהוספת ספקים קיקיוניים???
הרי לכאורה המחיר לא יוכל כבר להיות נמוך יותר...
(אם בזק לדוג' תצטרף לעניין וודאי שזה יהיה סיבה למסיבה...) -
@shraga
הנה תראה, חברת גולן-טלקום גם הייתה קיקיונית בראשיתה, ותכל'ס היא עשתה מהפך מטורף במחירי הסלולר והתקשורת. ככל שיותר ספקים נמצאים בתמונה - התחרותיות גדלה, והחשש לקרטל קטן.
לפעמים, ספק קטן מוכן לעבוד על אף רווח נמוך להיכנס לשוק, ואז הגדולים נאלצים להתכופף לכיוונו. בשוק הפתוח, כמעט הכל אפשרי.. -
תודה לכל המשתפי"ם, רק אציין דרך אגב כי בסך הכל אפילו כתובת מייל אחת לבינתים לא קבלתי [כמובן חוץ ממי שברשימה שהבאתי וכן באינדקס העסקים של גמ"ח 'רק במייל'].
-
@בר-בי-רב
012 - פרטנר: sapakim@partner.co.il -
@בר-בי-רב
018 אקספון: ombudsman@018.co.il -
@בר-בי-רב
סלקום: cellcom_pniyot@cellcom.co.il
נטוויג'ן: pniot-tzibur@013netvision.co.il
מלם מערכות בע"מ: info@malam.com (לא ברור אם הכוונה לספקית האינטרנט)
מוטורולה סולושנס ישראל בע"מ: essc@motorolasolutions.com (טכנית)
ספוט נט: Info@spotnet.co.il - Support@spotnet.co.il -
תודה רבה
שמעתי שיש מסלול בבזק שליחת פקסים דרך המייל ללא הגבלה
מי שעומד במסלול כזה ומעוניין לשתף פעולה קלה של שליחת פקסים מוכנים יוכל ליצור קשר במייל הנ"ל. -
@בר-בי-רב
קטונתי מלהבין שחברות מחלקות בחינם,
נכון שאנחנו החרדים מחפשים במדינה הכל בחינם,
אבל מכאן ועד שבזק תתן שליחת פקסים בחינם..... נשמע לי קצת הזוי.
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש. -
@בר-בי-רב
מכאן זה נשמע, http://www.bezeq.co.il/business/yourbuisness/mail2fax/
שזה שירות לעסקים בתשלום. -
@meir אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
קטונתי לשמוע שחברות מחלקות בחינם,
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש.לא הכונה שזה חינם [זה לא הכנסת אורחים] ודאי בתשלום, אלא שהתשלום הוא עבור שירות הכולל שימוש ללא הגבלה. זה שמעתי בעבר מנציג בזק במפורש. אבל מה שאני לא בטוח בזה משום ש"ללא הגבלה" אומר גם כן אולי פקס אחד ליום או שימוש סביר שזה יכלול מספר פקסים מסוים לחודש, ולכן נקטתי הדבר בספקנות.
-
@meir אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
קטונתי מלהבין שחברות מחלקות בחינם,
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש.אנחנו החרדים נפסיק כבר להיות נחיתים
אף אחד לא חייב לקרטל כזה או אחר חילונים, גזל! -
@בר-בי-רב
אולי תשקיע מאמצים לחברה הזה
https://www.partner.co.il/PartnerPage/partner-fiber/fiberwebאם כבר חברה חדשה שיהיה אינטרנט נורמלי במחירים טובים
(מי שלא מבין - זה אינטרנט בסיבים אופטיים שמאפשרים גלישה סימטרית יותר - כלומר העלאה מהירה ...)בהצלחה גדולה