הוספת ספקים לנטפרי
-
@shraga כן. נראה מצויין.
-
רק אני לא מבין מה התועלת בהוספת ספקים קיקיוניים???
הרי לכאורה המחיר לא יוכל כבר להיות נמוך יותר...
(אם בזק לדוג' תצטרף לעניין וודאי שזה יהיה סיבה למסיבה...) -
@shraga
הנה תראה, חברת גולן-טלקום גם הייתה קיקיונית בראשיתה, ותכל'ס היא עשתה מהפך מטורף במחירי הסלולר והתקשורת. ככל שיותר ספקים נמצאים בתמונה - התחרותיות גדלה, והחשש לקרטל קטן.
לפעמים, ספק קטן מוכן לעבוד על אף רווח נמוך להיכנס לשוק, ואז הגדולים נאלצים להתכופף לכיוונו. בשוק הפתוח, כמעט הכל אפשרי.. -
תודה לכל המשתפי"ם, רק אציין דרך אגב כי בסך הכל אפילו כתובת מייל אחת לבינתים לא קבלתי [כמובן חוץ ממי שברשימה שהבאתי וכן באינדקס העסקים של גמ"ח 'רק במייל'].
-
@בר-בי-רב
012 - פרטנר: sapakim@partner.co.il -
@בר-בי-רב
018 אקספון: ombudsman@018.co.il -
@בר-בי-רב
סלקום: cellcom_pniyot@cellcom.co.il
נטוויג'ן: pniot-tzibur@013netvision.co.il
מלם מערכות בע"מ: info@malam.com (לא ברור אם הכוונה לספקית האינטרנט)
מוטורולה סולושנס ישראל בע"מ: essc@motorolasolutions.com (טכנית)
ספוט נט: Info@spotnet.co.il - Support@spotnet.co.il -
תודה רבה
שמעתי שיש מסלול בבזק שליחת פקסים דרך המייל ללא הגבלה
מי שעומד במסלול כזה ומעוניין לשתף פעולה קלה של שליחת פקסים מוכנים יוכל ליצור קשר במייל הנ"ל. -
@בר-בי-רב
קטונתי מלהבין שחברות מחלקות בחינם,
נכון שאנחנו החרדים מחפשים במדינה הכל בחינם,
אבל מכאן ועד שבזק תתן שליחת פקסים בחינם..... נשמע לי קצת הזוי.
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש. -
@בר-בי-רב
מכאן זה נשמע, http://www.bezeq.co.il/business/yourbuisness/mail2fax/
שזה שירות לעסקים בתשלום. -
@meir אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
קטונתי לשמוע שחברות מחלקות בחינם,
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש.לא הכונה שזה חינם [זה לא הכנסת אורחים] ודאי בתשלום, אלא שהתשלום הוא עבור שירות הכולל שימוש ללא הגבלה. זה שמעתי בעבר מנציג בזק במפורש. אבל מה שאני לא בטוח בזה משום ש"ללא הגבלה" אומר גם כן אולי פקס אחד ליום או שימוש סביר שזה יכלול מספר פקסים מסוים לחודש, ולכן נקטתי הדבר בספקנות.
-
@meir אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@בר-בי-רב
קטונתי מלהבין שחברות מחלקות בחינם,
אבל תמיד יש חידושים בעולם הזה, אין ביהמ"ד ללא חידוש.אנחנו החרדים נפסיק כבר להיות נחיתים
אף אחד לא חייב לקרטל כזה או אחר חילונים, גזל! -
@בר-בי-רב
אולי תשקיע מאמצים לחברה הזה
https://www.partner.co.il/PartnerPage/partner-fiber/fiberwebאם כבר חברה חדשה שיהיה אינטרנט נורמלי במחירים טובים
(מי שלא מבין - זה אינטרנט בסיבים אופטיים שמאפשרים גלישה סימטרית יותר - כלומר העלאה מהירה ...)בהצלחה גדולה
-
@עילום
תגיד, חברת פרטנר כבר עובדת עם 019 שיש להם סינון נטפרי, זה לא באמת על חשבון זה?!
או שמדובר בחברה שתתחרה ב-019 על גלישה של פרטנר? ואז תהיה תחרות ביניהם, והרווח כולו שלנו. -
@עברי-אנכי אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@עילום
תגיד, חברת פרטנר כבר עובדת עם 019 שיש להם סינון נטפרי, זה לא באמת על חשבון זה?!
או שמדובר בחברה שתתחרה ב-019 על גלישה של פרטנר? ואז תהיה תחרות ביניהם, והרווח כולו שלנו.נראה לי שכותרת האשכול היא: הוספת ספקים
וכנ''ל -
@עילום צודק.
-
@עילום גם הורדה -אלף מגה!!!
הבעיה היא שהמחיר יחסית גבוה כבר עכשיו ועוד שנה הוא קובץ ל200 שקל!!! -
@בר-בי-רב
אומניטק: udi@omnitech.co.il - ariel@omnitech.co.il - rang@omnitech.co.il - ilani@omnitech.co.il - tamir@omnitech.co.il (מנכלי"ם ומנהלים, מקור: http://www.omnitech.co.il/content.php?id=1025)
איי פי טלקום: info@ip.tc
אינטר הוסט פתרונות תקשורת (אירוח אתרים?): מכירות והצעות: sales@interhost.co.il - sales@interhost.net תמיכה: support@interhost.net -
לבינתים שלחתי לכל המיילים שנכתבו כאן ממה שלא היה לי, וכן שלחתי מישהו שישלח לכל הפקסים ברשימה שהביא @ליכט.
בקשר לסיבים אופטיים של פרטנר אני מצפה להודעה של פרטנר כללית ואז נוכל להתקדם הלאה. לבינתים כמעט אף חברה לא שלחה אלי כלום.
אני יכול להוסיף שאם יש מישהו מחברי הפורום שהדבר נוגע ללבו הוא יוכל להוסיף פניה של עצמו ולשלוח לכל אלו. וכמובן שעל ידי תוספת פניות תהיה תקוה להתייחסות. -
ובמידה ויש מישהו שלא ברורה לו המטרה בזאת. הריני להסביר את הדברים.
כל ספק קטן של כל מוצר בעולם, הדבר עולה יותר מהגדול, היו תקופות שמנויי נטפרי היו צריכים לשלם בהרבה ממה שהיה משלם אדם רשע על אינטרנט טרף.
המטרה בזאת היא להביא את האפשרות לעבור לנטפרי גם אנשים נוספים, כאלו שלא חשבו דוקא על נטפרי או כאלה שחשבו רק על המחיר הזול. ברגע שלכל חברה שניה בארץ יהיה גם מסלול 'נטפרי' יתרבו המשתמשים בזה.
אני לא מסתיר את האמת שכדאי גם לבני סינונים אחרים לעבור לנטפרי, ולא רק אנשים שאין להם סינון כלל.