הוספת ספקים לנטפרי
-
@סופר לא ידעתי וגם לא התכוונתי, התכוונתי בעצם לומר שנט פרי דוגלת במה שהמודיע דוגל...
-
@עברי-אנכי אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
ערכתי את הפוסט, תערוך גם.ערכתי ,
כל הכבוד על הזהירות! למרות שחזקה על אלה שבפרום כאן שהם אנשים יר"ש,
אבל מהניסיון שלי היצר הרע של האינטרנט והיצר הרע של החיסכון בממון עובדים חזק מאד יחד! -
@שלום-על-ישראל אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@זהיר ראית פעם פרסומת לנט פרי ביתד נאמן? או בהמודיע? או בכל מקום אחר? [אפילו בכח הפירסום לא...] ההצפה של הנושא גם במדורי פניות הציבור הוא בעצם גם פירסום כלשהוא. סוג של פלונטר.
חוץ משבוע שעבר שהיה פרסום סמוי
-
כדי לקדם את העניין שחברות נוספות ירצו לתת את שירותיהם לנטפרי.
אני מציע להקים כמו שעושים הצבעה נגד / בעד דבר מסויים, יקים מישהו מקום שכל אחד יוכל להקיש את הת.ז. ואת שמו עיר מגורים (אין לי מושג איך עושים זאת, רק ראיתי פעמים רבות שיש אפשרות להצביע ולמלאות פרטים).
ונבוא לחברות עם 10,000 לקוחות מינימום, ונגיד להם אם אתם חושבים שנטפרי זה לא דבר רציני, תראו פה את הכח של הלקוחות. ואם אתם רוצים את הלקוחות האלו גם אצלכם בבקשה תרימו את הכפפה ותקימו מסלול נטפרי. -
לא צריך כזה הרבה. אם באופן טבעי 10 אנשים שונים היו מתקשרים כל יום לאחד הספקים שאתם רוצים מבררים מחירים ושואלים אותם למה אין להם נטפרי וחבל שאין להם כי אם היה הייתם שמחים במחיר שלהם. ותגידו הנהלה שכדאי ובלה בלה בלה.
זה היה עובד יותר טוב.
לא שאני אומר לעשות את זה. אבל אם זה היה ככה באופן טבעי הם היו משתכנעים מהלקוחות שכדאי. -
@magicode אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
לא צריך כזה הרבה. אם באופן טבעי 10 אנשים שונים היו מתקשרים כל יום לאחד הספקים שאתם רוצים מבררים מחירים ושואלים אותם למה אין להם נטפרי וחבל שאין להם כי אם היה הייתם שמחים במחיר שלהם. ותגידו הנהלה שכדאי ובלה בלה בלה.
זה היה עובד יותר טוב.
יש באתרי האינטרנט של ספקי התקשורת אפשרות לשלוח פניות אפשר להביא כאן קישורים וכ"א יכתוב שהוא מעונין שיתנו אפשרות של נטפרי למשל בזק בינלאומי https://www.bezeqint.net/contactus
לא שאני אומר לעשות את זה. אבל אם זה היה ככה באופן טבעי הם היו משתכנעים מהלקוחות שכדאי. -
@administrators
חברת 018 פותחת בחודשים הקרובים רשת סלולרית חדשה בשם we
השאלה אם יהיה להם נטפרי כי זה בעיקרות חברה שפונה די למגזר החרדי -
@beri.zip צריך לפנות אליהם ולהציע להם את זה ואולי הם לא ירצו כיון שהם עובדים עם נתיב וגם שנטפרי ברמת הספק ולא תוכנה כמו נתיב
-
פוסט זה נמחק! -
מייל ששלחתי היום למספר ספקים בארץ, בעקבות משבר x2one.
שלום רב!
שמי XXX ואני חרדי תושב XXXXXXXX
מזה כשנתיים לקוח מרוצה של חברת (ולמען הדיוק - עמותה) סינון בשם 'נטפרי'. חברה זו נותנת שירותי סינון בחינם לכל ספק שמעוניין לקבל את התנאים שלה כפי שמצויין פה.
הסינון הוא מהפכני בגישה המחמירה שלו המאפשרת שימוש מותאם אישית לשומרי תורה ומצוות המעוניניים לגלוש ברשת. תוך הקפדה על מקצועיות ורמה טכנית גבוהה.
למיטב ידיעתי לחברה יש כ-10,000 לקוחות שמשתמשים בשירותיה.
בעקבות כך שהחברה נותנת מענה ייחודי למגזר החרדי יש צמיחה מהירה במספר המשתמשים בשירותי החברה.
אך, אליה וקוץ בה. את שירותי הסינון ניתן כיום לקבל באמצעות ספקים קטנים שלא נותנים שירות מספק במקצועיות ובזמינות.
אני חושב שכחברה מס' 1 בארץ זו הזדמנות מצויינת עבורכם להגדיל משמעותית את מספר לקוחותיכם ולהצטרף להצלחה.
אשמח באופן אישי אם תדונו בחיוב בנושא.תודה
XXX XXXXXX
052-7XXXXXXלקריאה נוספת על הסינון חפשו בגוגל 'נטפרי ויקי' או 'פורום המשתמשים של נטפרי'
-
הרעיון הכי טוב הוא שנט-פרי יהיו גם ספק וגם חסימה!!
-
-
@יוליוס אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
מייל ששלחתי היום למספר ספקים בארץ, בעקבות משבר x2one.
שלום רב!
שמי XXX ואני חרדי תושב XXXXXXXX
מזה כשנתיים לקוח מרוצה של חברת (ולמען הדיוק - עמותה) סינון בשם 'נטפרי'. חברה זו נותנת שירותי סינון בחינם לכל ספק שמעוניין לקבל את התנאים שלה כפי שמצויין פה.
הסינון הוא מהפכני בגישה המחמירה שלו המאפשרת שימוש מותאם אישית לשומרי תורה ומצוות המעוניניים לגלוש ברשת. תוך הקפדה על מקצועיות ורמה טכנית גבוהה.
למיטב ידיעתי לחברה יש כ-10,000 לקוחות שמשתמשים בשירותיה.
בעקבות כך שהחברה נותנת מענה ייחודי למגזר החרדי יש צמיחה מהירה במספר המשתמשים בשירותי החברה.
אך, אליה וקוץ בה. את שירותי הסינון ניתן כיום לקבל באמצעות ספקים קטנים שלא נותנים שירות מספק במקצועיות ובזמינות.
אני חושב שכחברה מס' 1 בארץ זו הזדמנות מצויינת עבורכם להגדיל משמעותית את מספר לקוחותיכם ולהצטרף להצלחה.
אשמח באופן אישי אם תדונו בחיוב בנושא.תודה
XXX XXXXXX
052-7XXXXXXלקריאה נוספת על הסינון חפשו בגוגל 'נטפרי ויקי' או 'פורום המשתמשים של נטפרי'
עדכון: חזרו אלי כעת מאחת הספקיות הגדולות במשק, ובררו מספר פרטים. הנושא הועבר לטיפול, ויחזרו אלי שוב בהמשך ממחלקת השיווק.
-
@יוליוס עלה והצלח !
אולי ממך תבוא הבשורה ! -
צריך שנטפרי תעבוד עם כל הספקים, כמו בזק, סלקום, פרטנר, פלאפון וכ'ו, בגלל שאנו חרדים ודורשים חסימה ברמה גבוה אנחנו צריכים לקבל שירות ירוד? למרות שאני ממש ממש מרוצה מ"הראל"
-
@מעמד אני גם רוצה להיות אופטימי, אבל גם הגשר הגבוה בעולם התחיל מאבן קטנה. אז זה יכול להיות צעד קטן בדרך לשם.
-
@יוליוס אני חושב שעוד לקוחות צריכים לפנות אליהם וכך הם יראו שיש ביקוש
-
למי? לנט-פרי? איך פונים אליהם? הרי בפורום הם לא קוראים את הכל!
-
@המכתב הוא התכוון לפנות לספקים
-
מה זה קשור? הספקים עושים את עבודתם!! אין קשר בין הספקים לנטפרי