ניווט באיביי מועבר בשרת של הקוסם magicode.me ..
-
במהלך התשלום בebay הועברתי לרגע באמצעות האתר של @magicode.
דווקא היה נחמד להיזכר בו באותו רגע..
אבל אם יורשה לי לשאול למה זה עובד ככה, ולמה באמצעות השרת שלו ולא netfree.link?לילה טוב
-
@למדן-וידען מקבל אחוזים על כל קניה (נראה לי)
-
כמו קאשבק?
מפרגן לו מכל הלב. -
@ezra
מצחיק בקושי. -
שימו לב שפתחתי את הנושא בשעות שכבר עבדתי (רכשתי..) על אוטומט.
לא משנה לי מה השקולים שלהם, אני סומך עליהם בעיניים עצומות.
אז.. אני מוחק את הנושא.@administrators אשמח אם תוכלו למחוק לגמרי את האשכול.
תודה -
זה בכלל לא מצחיק, זה אופציה אפשרית, השאלה אם הוא עושה את זה, זה כמו אתר קאשבק, שנראה לך שהוא נותן לך סתם אחוזים על כל קניה? הוא מרויח יותר כי הוא יפנה אותם לאיבי.
אתה לא מכיר את המנהלים הם לא ימחקו כי שקיפות ויושר זה א' ב' מבחינתם..
-
@מן-המודיעין
אתה יודע מה זה איביי? על מה אתה מדבר בכלל??
זה כמו לומר שהוא עשה הסכם עם פוטין שהשרתים מנותבים דרך רוסיה ו.. לא יודע מה בדיוק..
לדעתי בכל אופן. -
מצד מה שאמרת זה לא נכון והראיה קאשבק, איבי הם מרויחים על כל קניה ולא דומה לפוטין ורוסיה.
-
@מן-המודיעין לא הכרתי, בדקתי עכשיו, חוזר בי.
(אם כי אני לא מאמין שזה מולם ישירות כי בפועל נטפרי הרי לא מפרסמים ואני מאמין שהם בודקים את זה, אולי עובדים עם קאשבק עצמם.. אבל אז זה אומר שאם אני מנוי אז אני לא יקבל אז נטפרי לא יכולה לעשות את זה כך שאני לא רואה דרך, אבל נו שוין שיהיה כך). -
@למדן-וידען אמר בניווט באיביי מועבר בשרת של הקוסם magicode.me ..:
@ezra
מצחיק בקושי.אחרי שהבנת אני דורש התנצלות!
-
@ezra על אף שלא מובן ומסתדר כנאמר כאן:
@למדן-וידען אמר בניווט באיביי מועבר בשרת של הקוסם magicode.me ..:
(אם כי אני לא מאמין שזה מולם ישירות כי בפועל נטפרי הרי לא מפרסמים ואני מאמין שהם בודקים את זה, אולי עובדים עם קאשבק עצמם.. אבל אז זה אומר שאם אני מנוי אז אני לא יקבל אז נטפרי לא יכולה לעשות את זה כך שאני לא רואה דרך, אבל נו שוין שיהיה כך).
אבל אם אתה כ"כ רוצה: קבל התנצלותי.
-
@למדן-וידען תודה קיבלתי
ואגב גם אתה יכול לעשות את זה, וכל מי שקונה באיביי דרך הקישור שלך, אתה מקבל עליו אחוזים (כנ"ל באמאזון ובעוד אתרים) -
@ezra תעלה לינק, אני ישתמש בזה בכיף.
-
@למדן-וידען תודה
יש לך כבר את של הקוסם,
אני מפרגן לו מכל הלב!!! -
נכון למען דעת הוא בן אדם מאוד טוב הוא יקנה בלינק שלך ויצביע בעד הפוסט שלך
-
הנושא הזה כעת בבדיקות. אנחנו בודקים האם מה שזה יכניס לנטפרי שווה את ההשקעה. זה בכוונה עובר דרך magicode כדי שאם הם יסמנו את הדומיין ש"עושה בעיות" שלא יסמנו את נטפרי.
בכל מקרה זה מתוכנן ככה שזה לא פוגע לגולשים בשום דבר. הם לא משלמים יותר. ונטפרי מרוויחה. מי שמשתמש בקאשבק זה לא פוגע לו כי זה מזהה שהוא מגיע מקשבק ואז המנגנון לא עובד. -
@magicode
מפרגנים מכל הלב -
@magicode אמר בניווט באיביי מועבר בשרת של הקוסם magicode.me ..:
הנושא הזה כעת בבדיקות. אנחנו בודקים האם מה שזה יכניס לנטפרי שווה את ההשקעה. זה בכוונה עובר דרך magicode כדי שאם הם יסמנו את הדומיין ש"עושה בעיות" שלא יסמנו את נטפרי.
בכל מקרה זה מתוכנן ככה שזה לא פוגע לגולשים בשום דבר. הם לא משלמים יותר. ונטפרי מרוויחה. מי שמשתמש בקאשבק זה לא פוגע לו כי זה מזהה שהוא מגיע מקשבק ואז המנגנון לא עובד.אני רוצה לציין לשבח את העובדה שדאגתם שמי שהגיע מקשבק אחר לא ייפגע.
כל הכבוד! -
@magicode שיהיה לנו בהצלחה.
-
@ezra אני צריך את זה לשימוש באתר שאני רוצה לבנות.. תוכל לכתוב לי במייל.
תודה