עוד משהו קטן מבית נטפרי, אזהרה מפני סכנות האינטרנט המסונן.
-
משתמשים חדשים שמצטרפים לנטפרי מנותבים בפעם הראשונה לפני פתיחת החשבון לדף http://netfree.link/start#/warning
כותרת הדף היא "גם אינטרנט מסונן עלול להיות מסוכן"
בדף יש הסבר אודות הסכנות הטמונות בחשיפה לאינטרנט גם אם הוא מסונן,
ממליץ בחום לכולם לקרוא גם אם אינכם משתמשים חדשים,ושוב תודה ל @נטפרי
-
וואההו!!!!!
מי עומד מאחורה גם @GolanArt -
לא להאמין!!!
-
חבל שעושים את הקישור הזה רק למשתמשים חדשים !
אבל זה ממש דבר מעולה!!!!!!!! -
@מעמד מה רצית שיעשו ?
כשאתה משתמש חדש אפשר לעשות
איך רצית שיעשו למשתמש ותיק
(אגב הסתכלתי בדף הנ"ל מצדיע להנהלה) -
@וועד-הבניין שבפעם הבאה שאתה מתחבר יופיע לך החלון הזה כמו שמופיעה למי שלא שילם עדיין לנטפרי
מופיעה הודעה 'שעוד כך וכך ימים נשאר לכם לגלוש עד שתסדרו את התשלום' -
@מעמד מתי? בכל פתיחה של כרטיסיה חדשה?
זה יהיה ממש מעצבן! -
@וועד-הבניין לא בכל פתיחה !!
אלא פעם אחת בפעם הבאה שאתה מתחבר. לדוגמה: אם אתה עכשיו סוגר את הגלישה והחיבור לאינטרנט ומחר אתה פותח את המחשב ומתחבר, אז יופיעה לך ההודעה הזאת, ובפעמים הבאות לא יופיע יותר אחרי שקראת -
זה פשוט מדהים
מזה רואים כמה שהם עובדים לשם שמים
הבן אדם עומד שניה לפני שהוא נהיה מנוי של נטפרי והם רק מתחננים אליו "תברח מפה!"
פשוט אין מילים -
עגלון חכם - הוא לא זה שיודע איך לחלץ נכון עגלה שנתקעה בבוץ, אלא מראש איך לא להכניס את העגלה לבוץ..
נ.ב. שמא אם בזמנינו הייתה כבר ההודעה הזאת, אולי חלקנו היה כאן הרבה פחות, ואולי אף לא היה.. בכ"א, עדיף מאוחר מלא כלום.
@957 תודה על ה-'קול דודי דופק..' -
תודה רבה אכן חשוב.
אבל כמו התקנת הוייפרי שמתקינים מבלי לחשובף כי בהתקנה אתה מבולבל ואתה לא ערוך לחשוב מה כן ומה לא.
ובפרט אחרי שאדם חשב בדק והזמין ספק ונטפרי אחרי שבוע שבועיים או אפילו חודש, יהיה לו זמן לקרוא את כל זה???? ולומר, אהה, בעצם אני לא רוצה?והאם כל האתרים הממכרים סגורים בברירת מחדל?
-
ובפרט אחרי שאדם חשב בדק והזמין ספק ונטפרי אחרי שבוע שבועיים או אפילו חודש, יהיה לו זמן לקרוא את כל זה???? ולומר, אהה, בעצם אני לא רוצה?
ובמיוחד שיש שם כפתור 'המשך' והוא יכול ללחוץ עליו בלי לקרוא את כל זה כלל !!!
-
@הגוף-והנפש @מעמד
לדעתי האמת היא הפוכה.
אדרבה, ההודעה הזאת מיועדת לאלה ששקלו בכובד ראש והגיעו למסקנה שהם זקוקים לאינטרנט, ולקחו נטפרי להגן על עצמם, ועכשיו ייתכן שתהיה להם הרגשה, בסופו של דבר אני בנטפרי - ואני גם באמת זקוק למרחבי הרשת (מסוננת כמובן.!), וא"כ, הכל בסדר, ואיזה בעיתיות כבר יכולה להיות?! והיצר הטוב יירדם בשמירה..
לזה באה ההודעה הזאת- לאמר: ראה, להיזהר! תן דעתך שלא תיסחף במים הטהורים.. כדי למות בים - לא צריכים דווקא לשחות עם כרישים! -
מקדם מכירות זה וודאי שלא.
ברוך ד' שהחבר'ה פה מבינים היטב את הענין, אנשים בחוץ רואים בזה סתירה מיניה וביה.
האומץ לעשות את זה ולא לפחד מעמא דארעא יש רק למי שלא הכסף למול עיניו. והמשפט הזה הוא שבח לנטפרי ובשום אופן לא לפרשן את זה על אחרים. -
@שלום-על-ישראל לדעתי זה יכול להיות הפרסומת הכי טובה לנטפרי!...