VirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון
-
למה זה מרגיז. אפשר לעשות כסף משיחות נכנסות.
יכול להיות שזה משתלם יותר. כי יותר ישתמשו. -
@magicode אלף דקות נכנסות מכניסות בערך שקל...
גם אם יש אלף לקוחות, כל אחד מתקשר חמש דקות ביום, בערך מאה דקות לחודש, זה משהו כמו מאה שקל. -
@magicode
העמלה המתקבלת היום על שיחות נכנסות מסתובבות סביב 0.6 האגורה במקסימום.
כמה הוא כבר יכול להרוויח מהשיחות (שבטבעם לכאורה יהיו קצרות)? -
ודרך אגב, אפשר כבר להתחיל לשלוח מיילים דרך הקו (גם למי שלא רשום).
-
@שואף לא שמעתי שאפשר לשלוחרק למנהל המערכת אפשר
אני מדבר על מי שלא רשום למערכת -
קודם כל עדיין לא נותן לשמוע /לשלוח מיילים מי שלא רשום במערכת
דבר שני למה ימות המשיח עושה כמעט אותו דבר חינם (רק לשמוע מיילים ולא להשיב)
בגלל עם הזמן זה נכנס לציבור ומכניס כ-מליון דקות או יותר לחודש -
@מה-נשמע זה לא ימות המשיח, זה מסר על הפטלורמה של ימות המשיח.
וגם וירטואל מייל על הפטלורמה שלהם.
וגם מיליון דקות לא מכניס כ"כ הרבה... -
מה הבדל בין וירטואל מייל ל-הפטלורמה של ימות המשיח.
ומה עם זה שאומר שאפשר כבר להתקשר גם מי שלא רשום -
@baruch אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
@הגוף-והנפש אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
רק חבל שעוד מעט זה יעלה כסף
סליחה, אבל מאוד מרגיז אותי המשפט הזה.
הלך בן אדם שמשקיע שעות רבות לסייע לעם ישראל (והרוב בלי שמישהו ידע) במאבק מול פגעי הטכנלוגיה, ופיתח מערכת שדרשה ממנו לפחות עשרות שעות של פיתוח, ואתה רוצה שהוא לא יגבה כסף על זה?
יש לך תוכנית עסקית אחרת בשבילו?במכולת אתה גם מתלונן שחבל שזה עולה כסף? אם כן, אין לי טענות.
אבל אם אתה מבין שמשהו שאנשים עובדים עליו קשה, מגיע להם להתפרנס במשהו, אין מקום למשפט כזה.אתה צודק.
לגבי עצם העבודה שאתה מספר עליה שהיא כדי להציל מפגעי הטכנולוגיה, לא הבנתי את זה לפני כן.
לגבי הפיתוח, מההתרשמות שלי באשכול הראשון בעניין הייתה שיש כאן תחביב לבן אדם ולכן הוא מפתח את המערכת, ואני מתנצל על החשד.
יוצא שכהיום יש לשלם על קבלת פקסים למייל
לשלם על קבלת sms למייל
ולשלם על קבלת המיילים לטלפון.
וכמובן שזה כבר נכתב בהומור או ציניות...
ומי שבאמת צריך את השירות ישלם על כך
ובפרט שאני מבין שיש פה התקדמות מאוד משמעותית שיש אפשרות לשלוח מייל דרך הטלפון, שעל כזה שירות בוודאי שווה לשלם כסף. וכן האפשרות להגיב למייל , רק שזה חבל, שאורך התגובה היא קצרה.
@שואף אני מקווה שלא רישלתי את ידכם.. ואולי לחברי הפורום תעשה פרוטקציה... -
@שואף אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
@magicode אלף דקות נכנסות מכניסות בערך שקל...
גם אם יש אלף לקוחות, כל אחד מתקשר חמש דקות ביום, בערך מאה דקות לחודש, זה משהו כמו מאה שקל.בחשבון פשוט לא נראה כך. 1000 לקוחות כפול 5 דקות שיחה ביום= 5000 דקות ליום! כפול 25 ימים בחודש = 125,000 דקות ואם נכפיל את הדקות כפול 0.006 שווה 750 ש"ח לחודש.
אני מאריך ואפילו יהיו 200 משתמשים רשומים שמשלמים 8 ש"ח שהרווחיות החודשית תהיה 1600 ש"ח, יהיה רווחי הרבה יותר לפתוח את המערכת לקהל הרחב ללא תשלום מאחר ויצטרפו לדעתי הרבה יותר מ5000 משתמשים, וככל שיש יותר משתמשים, יתכן וגם מקבל/שולח ההודעה יהיה מחובר לשירות, כך שיתרבו ההודעות, ואם שניהם ישלחו ממסרים בטלפון בדרך זו, זמן שימוש במערכת יעלה ל 8 דק' לכה"פ. ובחשבון פשוט הכנסה של 6000 ש"ח לחודש! כנראה שזה החשבון של ענקית המערכות IVR- ימות המשיח שגורפת הרבה יותר מכל המערכות הלא חינמיות... -
@סמוי אני חושב שהחשבון לא נכון
לי אמרו שמקבלים משהו כמו עשירית אגורה לדקה, ואם יש מליון דקות זה נהיה שלש עשיריות.ממילא החשבון יוצא 125 שח לחודש.
אבל באמת כנראה שהשירות כן יהיה חינמי, עם מסלול פרימיום בתשלום שייתן יותר אפשרויות (ומי שכבר שילם יוכל לקבל החזר אם ירצה לעבור למסלול בסיסי).
-
@שואף אני חישבתי לפי האמור למעלה שמקבלים סביב 0.006, אבל אפילו בחישוב שלך זה יוצא 3000 ש"ח למיליון דקות. מה רע?
-
@סמוי על זה הגבתי קודם, שמאוד מאוד קשה להגיע למליון דקות
-
לדעתי, לא נראה לי שיקשה לך להגיע למליון דקות במערכת המתוחכמת שלך.... לפי המעקב שלי שיחה למערכת היא בסביבות 2.5- עד 8 כולל השבה לנמען...
צריך להשקיע בפרסום כדי להגדיל את מעגל המשתמשים אולי כדאי להוסיף שורה בכל מייל יוצא נשלח באמצעות וירטואל מייל עם קישור לאתר... -
לדעתי כמה שיותר שכלולים שיש זאת אומרת כמה יותר דברים שנוכל לעשות על הקו אוטומטי נכנס לך הרבה יותר דקות כגון במצב שהיה עד עכשיו שהיה אפשריות להגיב עוד לפני שהיה הדבר שליחת מיילים לכתחילה היה מסתובב לי הדק' בין 10 ל-15 דק' ליום ועכשיו יכנס לך מינימום 20 דק' ליום
-
@שואף סתם הצעה בשבילך תעשה פתיח ארוך בכניסה למערכת,
כך שזה יאריך לך את השהות של במשתמש במערכת... -
@meir זה מאוד מעצבן, ודוחה!
-
מה פתאום נפסיק להשתמש בזה אם המערכת יעצבן כל פעם
-
@שואף אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
@סמוי אני חושב שהחשבון לא נכון
לי אמרו שמקבלים משהו כמו עשירית אגורה לדקה, ואם יש מליון דקות זה נהיה שלש עשיריות.ממילא החשבון יוצא 125 שח לחודש.
מה שימות המשיח מרויחה, זה כנראה 0.06 אגו', ומה שהם נותנים זה: מ10,000 ד', 0.01 אגו', ומ500,000 0.02 אגו', ומ1,000,000, 0.03 אגו.
ואידך זיל גמור... -
@WWW אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
@meir זה מאוד מעצבן, ודוחה!
יכול ליהיות שזה מעצבן והכל יכול ליהיות....
אבל @שואף עבד והשקיע פה את כל נשמתו,
והוא לא אמור ליהיות עבד נרצע לכל מי שלא לא רוצה לשלם, ולא רוצה לתת לו את האפשרות להחזיר את ההשקעה של שעות מרובות של כתיבת הפרוייקט הזה,
ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא .
העיקר לקבל בחינם.
זה לא עובד ככה חברים!