הורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?
-
@מעמד אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
ב10 לפברואר
אני חלש בתאריכים לועזיים. מה המקביל העברי לתאריך הזה?
-
@האברך אדר
-
-
- הפניה כללה ציטוט מלא של ההדרכה לשיתוף פרטי? (אם לא - יכול להיות שאין להם כח לבדוק איך עושים את זה).
- יכול להיות שאם יהיו 800 פניות - זה יעזור...
- @זהיר אני לא מנוי ל"שחרית" (אלא רק מתפלל שחרית...), אבל לפני שנים הייתי מנוי, וכמדומני שהקבצים שהם מצרפים זה קליפים למיניהם, לא? אולי אתה יכול להוריד את הקליפים הללו מאתר JDN, גם שם יש הרבה קליפים חדשים.
-
@האברך אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
הפניה כללה ציטוט מלא של ההדרכה לשיתוף פרטי? (אם לא - יכול להיות שאין להם כח לבדוק איך עושים את זה).
כן- ברור
-
שלחתי להם עכשיו גם פנייה בתוספת לינק לאשכול זה
-
@הגוף-והנפש אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
שלחתי להם עכשיו גם פנייה בתוספת לינק לאשכול זה
יכול להיות שלינקים עוזרים פחות, כששלחתי בזמנו מייל למרכז החדשות, העתקתי את כל ההדרכה לשיתוף פרטי.
-
תשלח גם להפלס bmail@hapeles.co.il תודה
-
האם גמבו מייל פתוח ?
ואז הם יוכלו לשים על גמבו מייל? -
גמבומייל פתוח
-
@אלעס-גוטס
פשוט זה מה שהם (שחרית) שאלו בתגובה... -
@הגוף-והנפש להפלס שלחת
-
@האברך בעיקרון הפרופיל שלי די חסום, את הרב דוטנט מי שמנהל את הפרופיל שלי הסכים לפתוח כי זה לא דרך דף הבית אלא פותח דף ריק ומוריד.
-
@הגוף-והנפש ואם הם ישימו את זה בג'מבו מייל, זה יפתור את הקבצים הבעיתיים שהם העלו?
זה רק יגרום למנהלים כאב ראש מה לעשות עם ג'מבו מייל, כך שיתכן שזה לא פתרון לבעיה - אלא בעיה חדשה מסובכת פי כמה!! -
בשחרית אין שום סרטון בעייתי זה רק קליפ מוזיקה
-
@זהיר אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
הקבצים הבעיתיים שהם העלו?
???
הרב @זהיר בהנחה שלא מדובר בקבצים בעייתיים - הר שג'מבו-מייל הוא פיתרון נחמד. רק שבשביל זה תצטרך לפתוח את האתר של ג'מבו-מייל.
-
למה הם מעלים את זה לגמבומייל והם שולחים לך את הקישור
-
@אלעס-גוטס אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
למה הם מעלים את זה לגמבומייל והם שולחים לך את הלינק
למי הגבת, ומה כוונתך?
-
@האברך ג'מבו מייל פתוח אצלי - אבל כנראה לא הבנת את כונתי: הקישור לרב דוטנט היה פתוח להורדות ח-ו-פ-ש-י, והם העלו שם קישורים לתכנים בעיתיים (בפרסומות), עכשיו תחשוב שהם יעבירו את הקישורים לג'מבו מייל, אז ממ"נ: אם קבצים ציבוריים חסומים שם - זה לא יעבוד, ואם זה כן יעבוד - מה יעשו רבני נטפרי? יתנו להם להמשיך להעלות ככל העולה על רוחם? לחסום את ג'מבו מייל? כך שאני בהחלט בעד להשאיר את הסטטוס קוו על כנו, בפרט שכפי שהבנתי ממרכז הפניות בקרוב יהיעה ניתן לפתוח את זה ע"י נקודות (ואז מספיק שמישהו אחד ביום יבקש).
-
הקישור לרב דוטנט היה פתוח להורדות ח-ו-פ-ש-י, והם העלו שם קישורים לתכנים בעיתיים (בפרסומות)
מי העלה? עיתון שחרית? תכנים בעייתיים?
עכשיו תחשוב שהם יעבירו את הקישורים לג'מבו מייל, אז ממ"נ: אם קבצים ציבוריים חסומים שם - זה לא יעבוד, ואם זה כן יעבוד - מה יעשו רבני נטפרי? יתנו להם להמשיך להעלות ככל העולה על רוחם? לחסום את ג'מבו מייל?
אני חושב שקישורים ציבוריים פתוחים בג'מבו מייל (וכן במג'יקוד), החילוק בינם לבין גוגל דרייב, הוא ששם יש הגבלה על זמן הימצאות הקובץ בשרת, ואילו בגוגל דרייב אין הגבלה.