"עסקן" חרדי - כנראה שאין...
-
@וועד-הבניין אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
מה לגבי "נתיב"
בסמארטפון זה שונה והחסימה שלהם יותר טובה?
או שזה כמו החסימה במחשב?החסימה של הסלולארי של נתיב זהה לחסימה שלהם למחשב נייח.אך יש אפשרות ללא דפדפן ואז זה פתוח רק לאפליקציה ומסונן בהרבה.
-
האם זה גם קשור ל?הדרן"? או שכעת הם נקראים נקיים כרגע?
-
@שמעי-בן-קיש אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
@וועד-הבניין אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
מה לגבי "נתיב"
בסמארטפון זה שונה והחסימה שלהם יותר טובה?
או שזה כמו החסימה במחשב?החסימה של הסלולארי של נתיב זהה לחסימה שלהם למחשב נייח.אך יש אפשרות ללא דפדפן ואז זה פתוח רק לאפליקציה ומסונן בהרבה.
החסימה של נתיב לסמארטפון אין בינה ובין הסינון למחשב כי הוא זה.
הטכנולוגיה שונה לחלוטין, וגם ההגדרות.
מלבד השם המשותף אין ביניהם דבר. -
@הגוף-והנפש אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
האם זה גם קשור ל?הדרן"? או שכעת הם נקראים נקיים כרגע?
מהנסיון הדל שלי הם נקיים לחלוטין!!!
אך אין לי במכשיר דפדפן ואני לא יודע מה רמת הנקיות שם
מה שכן -אפשר בתוספת תשלום לקבל דפדפן של נטפרי -
דברתי עם אחראי על ההכשר.
הוא ביקש ממני לבקש ממך לפרט איזה בעיה ראיתם.לדבריו הוא יטפל בזה מיד ואם הוא לא מצליח הוא יוריד את ההכשר מיד.
אפשר לכתוב ל: 5805921@gmail.com
-
@טרוצער
דפדפן של נטפרי או של נטספארק?
השירות שלהם אמרו לי נטספארק, אם כדבריך אזי התמונה שונה לגמרי -
@shemesh
יש להם ודאי אפשרות של נטפרי. לא יודע מה עם נטספרק -
@ישורון שלום רב, אנו בשירות הלקוחות של עסקן, טיפלנו בפניתך במלוא הרצינות מן הרגע שקיבלנו אותה.
ראשית נציין, כי התקלה במכשיר שלך אשר דיווחת עליה, הינה יחודית במכשיר שלך ואינה משקפת כלל וכלל את יתר המנויים של עסקן.
שנית, באופן זמני עד לטיפול בתקלה במכשיר שלך, המכשיר הועבר למסלול עסקן הרגיל. במסלול זה המכשיר חסום לעילא ועילא ודבר התקלה אשר העלית, לא קיים כלל.
כל אמירה ורמיזה אחרת, עולים לכדי לשון הרע.
אנו עושים מאמצים לילות כימים על מנת שלא תצא שגגה תחת ידיניו.
יחד עם זאת, בדברי טכנולגיה הדברים דינאמיים מאוד ודורשים הקפדה יתרה.
אנו נמשיך לספק שירות איכותי ויעיל לכלל המשתמשים של עסקן. -
@עסקן
הדברים אינם מדוייקים, והמכשיר לא היה חסום לעילא ולעילא בשום שלב.
אבל אני שמח לשמוע שהתקלה הינה ייחודית למכשיר שלי, ומקוה שזה נכון, למרות שאינני מבין זאת.
ובכל זאת לא הייתי ממליץ לשום אדם חרדי לקחת לידיו "עסקן", אפילו על הצד היותר רחוק שיפול לידיו מכשיר שמאיזה סיבה ייחודית יש איתו בעיה.
ואין כאן עניין כלל ללשון הרע, אלא המלצה טובה, כשם מנסיון אני ממליץ לאנשים קרובים שלא להתקרב לשום סינון אינטרנטי במחשב אלא לנטפרי בלבד.@אורי
תודה על הקשר. מקוה שיהיה לתועלת. -
-
-
@למדן-וידען
בפרט שזה נפתח ממש עכשיו וזה ההודעה הראשונה שלו......... -
שלום ישורון רציתי לשאול אני עכשיו בהדרן מאוד מאוד מאוכזב מהרמה הירודה של המכשירים ומהשירות לקוחות, חשבתי לעבור לעסקן, רציתי לדעת אם הפירצה שם עדיין קיימת או שטיפלו בזה,
והייתי שמח ליצור איתך קשר לשוחח על הנושא.
זה דחוף לי מאוד... -
@0546135335 אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
שלום ישורון רציתי לשאול אני עכשיו בהדרן מאוד מאוד מאוכזב מהרמה הירודה של המכשירים ומהשירות לקוחות, חשבתי לעבור לעסקן, רציתי לדעת אם הפירצה שם עדיין קיימת או שטיפלו בזה,
והייתי שמח ליצור איתך קשר לשוחח על הנושא.
זה דחוף לי מאוד...תתייג אותו כך @ישורון
-
@0546135335 אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
שלום @ישורון רציתי לשאול אני עכשיו בהדרן מאוד מאוד מאוכזב מהרמה הירודה של המכשירים ומהשירות לקוחות, חשבתי לעבור לעסקן, רציתי לדעת אם הפירצה שם עדיין קיימת או שטיפלו בזה...
מצטער, אבל מאז לא הייתי בקשר איתם [ב"ה].
מה שבטוח זה שנחשפתי לעניין הסינון של טלפונים חכמים - וגיליתי שהוא מאוד מורכב, ובהכרח לקוי בחסר.
לעניין השירות... זה אכזבה גדולה, והדברים זהים גם בחברות הנוספות שמספקות סינון לטלפונים - הכל מאוד יקר, ושירות מאוד גרוע.
מקוים שבסופו של דבר יגיע הפיתרון האידאלי [והרישמי] מבית נטפרי - הם יודעים לעבוד ויודעים לתת שירות.אם אתם מעוניינים ליצור קשר אישי איתי, אפשר ליצור קשר איתי באתר שלי כאן.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!