ספר תורני
-
@מרדכי ????
-
פוסט זה נמחק! -
@aiib טעות...
-
-
@HP079 בפשיטות גמור תוכל לעשות זאת כך: בסוף הטור השני הוסף שורה ריקה, סמן אותה והגדר אותה כטור אחד. הוורד יעשה בעצם מעבר מקטע כדי שמכאן והלאה לא יהיו שני טורים וממילא הוורד ישווה אותם. או לעמוד בסוף הטור השני, להיכנס לכרטיסיה פריסה ובתוכה [צד ימין] ל"מעברים". ובחלק השני" מעברי מקטע" לבחור ב"רציף". הוורד יוסיף מעבר מקטע רציף [ולא מהעמוד הבא] והגדרות הטורים יפסקו וממילא יהיה מכאן ולהבא טור אחד ואז הוורד ישווה את שני הטורים הקודמים.
-
שמעתי על תוכנה בשם "המשלים לוורד" יש אפשרות לקבל אותה לניסיון לשבוע או מהו כזה ?
-
@HP079 התוכנה הזו עולה כסף. בנתים כל הדברים שבקשת הם יחסית פשוטים לביצוע, ולענ"ד חבל לך להשקיע בזה.
-
@HP079 לדעתי כדאי לך להעביר את החומר למעמד מקצועי. יש עימוד מקצועי בזול מאד שמופיע באינדקס מידע לשירותים במייל (שע"י הרב @לוי שליט"א). אני מצטט לך משם:
-
עימוד מקצועי לספרי קודש 'טקסט רץ' x039111444@gmail.com
גמ"ח עימוד ספרי קודש בתשלום סמלי (2.5 ש"ח לעמוד), בתוכנות 'תג' ו\או 'אינדזיין', אפשרות לעיצוב שערים
וכריכה במחירי גמ"ח. המחיר הוא רק לקונטרסים וספרי קודש, לאברכים ובני ישיבות בלבד! -
עימוד ספרים yos672@okmail.co.il
גמ"ח עימוד ספרים 'ספריה' רק 2.80 לעמוד
וכמובן יש לך כאן בפורום את הרב @מעמד, וגם אנכי הקטן מעמד מקצועי בס"ד. אבל זה כבר לא במחיר גמ"ח...
בהצלחה !!!
-
-
@האברך תודה על הפרסום !
אבל לא נראה לי שהוא רוצה מקצועי
לפי השאלות שלו זה נראה שהוא רוצה לחסוך בתשלום ולעשות הכל לבד, ואני מבין אותו !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד. -
@מעמד אגב, איפה לומדים תג? יש לי חבר תלמיד חכם [אמיתי] מבוגר שקנה תג כדי שהבת שלו תעשה לו את העימוד, והוא נסה לברר איפה אפשר ללמוד את זה, ובזול.
-
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
@מעמד אגב, איפה לומדים תג? יש לי חבר תלמיד חכם [אמיתי] מבוגר שקנה תג כדי שהבת שלו תעשה לו את העימוד, והוא נסה לברר איפה אפשר ללמוד את זה, ובזול.
מתכנת התוכנה הוא אברך חרדי בשם הרב דינאל וייסמן מהר נוף בירושלים. וכל מי שרוכש את התוכנה מקבל אצלו קורס בחינם, או אצל ותיקי משתמשי התוכנה. הוא נותן 3-4 שיעורים בלבד. ויש מעמדים ותיקים אחרים מטעמו שנותנים שיעורים עד שיבלו שפתותיכם מלומר די. אני אישית למדתי אצל מעמד ותיק בב"ב עם הרבה סבלנות ואמפטיה, משהו כמו 7 שיעורים.
-
@גבריאל-פולארד ויסמן נותן שיעורים לכל מי שקנה את התוכנה (אא"כ הוא קנה יד שניה), אפשר גם ללמוד בפרוג, יש גם מעמדים שמלמדים בפרטי
-
-
-
ויש לי חבר שלמד איתי בפרוג והכין חוברת מיוחדת על תג
ממש מעולה !!!לאחר עריכה: עיין בהמשך האשכול
-
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
הוא צריך יותר מהבסיס.
אתה מקבל קורס
מלא
לא רק בסיסי.
בחינם !!!
גם אצל ההוא מב"ב (אם אתה צריך פרטים עליו - פנה באישי).
-
@האברך אצל וויסמן זה לא ממש מלא ...
מידיעה ! -
-
-
@האברך ומה שי ש לי החוברת הזו יותר מובנת משל וויסמן
ויש לי את שני החוברות