ספר תורני
-
-
@האברך ומה שי ש לי החוברת הזו יותר מובנת משל וויסמן
ויש לי את שני החוברות -
-
@גבריאל-פולארד תתחדש על החתימה. וגם למר נאחל 'פתקא טבא'.
-
@האברך @גבריאל-פולארד
מצאתי את החוברת דוגמה
מי שמעונין הוא יכול לשלוח את הקבצים שמוסברים בחוברת לצורך תרגול
הנה במג'קוד (לאחר שלושה ימים מי שירצה שיעדכן אותי ואעלה שוב) -
@האברך תודה על הפרסום !
אבל לא נראה לי שהוא רוצה מקצועי
לפי השאלות שלו זה נראה שהוא רוצה לחסוך בתשלום ולעשות הכל לבד, ואני מבין אותו !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד.הסבר פשוט, אני מוציא קובץ חבורת של בחורים ואברכים דלפונים, זה לא מקום משופע בכסף ועליות ההדפסה לבדם עולות סכום נכבד כך שאם אפשר בעבודה של שעתיים שלוש [ואפי' קצת יותר] לעשות את זה לבד ולחסוך כאלף ש"ח זה משתלם, והיות וזה חד פעמי אין שום סיבה או עניין לקנות תוסף או תוכנה אלא לקבל חינם רק לעריכת הקונטרס הנ"ל שאינו למטרות רווח כלל וכלל. ותודה רבה לכל המסייעים [גם אלו שרק התקשקשו... שמתי לייק לכולם]
-
-
"גמ"ח"...
זה כמובן גם נטו לשם שמיים... -
@האברך תודה על הפרסום !
אבל לא נראה לי שהוא רוצה מקצועי
לפי השאלות שלו זה נראה שהוא רוצה לחסוך בתשלום ולעשות הכל לבד, ואני מבין אותו !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד.הסבר פשוט, אני מוציא קובץ חבורת של בחורים ואברכים דלפונים, זה לא מקום משופע בכסף ועליות ההדפסה לבדם עולות סכום נכבד כך שאם אפשר בעבודה של שעתיים שלוש [ואפי' קצת יותר] לעשות את זה לבד ולחסוך כאלף ש"ח זה משתלם, והיות וזה חד פעמי אין שום סיבה או עניין לקנות תוסף או תוכנה אלא לקבל חינם רק לעריכת הקונטרס הנ"ל שאינו למטרות רווח כלל וכלל. ותודה רבה לכל המסייעים [גם אלו שרק התקשקשו... שמתי לייק לכולם]
היות וגם אני הייתי במצב שלך לפני כמה שנים, וחרשתי את כל מרחבי האינטרנט למצוא תוספים חינמיים וכדו', דברתי עם המשלים לוורד ועם מפתחים נוספים, אני חוזר רק על הייעוץ שכבר נתתי לך למעלה.
אם אתה רוצה עימוד יפה, לך למעמד. אם אתה רוצה לעשות את זה לבד בוורד - אין מצב שיקח לך שלוש שעות בגלל שאין לך את כל הידע להתעסק עם פקודות מאקרו, אולי בשלוש שבועות תצליח.
בקיצור, או שתעבוד המון זמן בוורד, או שתשלם כסף לעימוד. מה שכן, אולי שווה לך לקנות את המשלים לוורד שעולה בערך 550 שקל, ותוכל להשתמש בה גם בפעמים הבאות.
[אני לא בא לייאש חלילה, רק בגלל התסכול שחשתי כשבזבזתי המון שעות יקרות על נסיון למצוא תחליף חינמי לעימוד, אני רוצה לסייע לך. מקווה שהועלתי]. -
@shraga לא מחייב,
בשום מקום לא כתוב שאסור לקחת כסף על חסד. הפוך ! שמעתי שהחפץ חיים אמר לאיזה בעל מכולת שאם יכוון לשם מצוות חסד בזה שהוא מוכר מוצרים זה יחשב לו למצוה.
(לאחרונה ראיתי ככה גם בקובץ גליונות, אולי בשם הרב שטיינמן) -
@מעמד לא אמרתי שאסור לקחת כסף על חסד, אבל לשווק את זה כחסד זה מגעיל (סליחה על המילה) לטעמי
-
@shraga ברור שזה חסד !!
2.5 וחצי לעמוד זה מחיר הפסד בשוק לוקחים מחיר הכי נמוך זה 4 לעמוד רגיל וזה מעל 400 עמודים, פחות מזה אתה יכול למצוא מעמדים שיקחו לך 7 ואפילו 12 לעמוד, אז תחליט לבד אם המחיר הזה הוא לא חסד ! -
זה אולי מחיר זול, אבל אני מניח שיש לו סגנונות מוכנים והוא עובד רק איתם, כך שהוא מרוויח מזה, והמטרה היא רווח ולא חסד, עיצבן אותי עצם השיווק של זה כחסד
-
-
שלא לדבר על רשתות הצרכניות הידועות יש חסד, נתיב החסד, ואהבת חסד... שכל כולן חסד נטו לשם שמים....
-
@shraga אם המטרה היא רווח אז לוקחים מחיר יותר גבוה
זה כמו נטפרי שהיא עמותה ללא מטרות רווח ומה שלוקחים זה רק לכסות את ההוצאות
ואגב לא תמיד זה סגנונות מוכנים, לפעמים צריך לבנות הכל מהתחלה -במיוחד אם זה ספר מרובה טקסטים ! -
-
@שלום-על-ישראל הספר שמוצג שם זה לא של וויסמן. זה של המחבר של החוברת הזאת שהוא עיצב אותה לבד.
וב. זה לא כל הקובץ זה רק דוגמית. החוברת המלאה עולה 250 ש"ח -
@שלום-על-ישראל אמר בספר תורני:
כדי שנבין: החוברת הזו שהעלת למגי'ק לטעמך יותר מוצלחת?
כן , כי היא יותר מסבירה מאשר של וויסמן בהדרכה מפורטת
-
פוסט זה נמחק!