ואטצאפ בנטפרי?
-
יש לי מישהו שאני עובד איתו והוא לא כותב הרבה אוהב להשאיר הודעות קצרות מושמעות
האם יש כזה אפשרות בנטפרי? -
-
@מרדכי לומר משפט שתיים
לך תביא לי משם ושם ושים שם ושם
ואין לו כח להתקשר ולא לכתוב אוהב להשמיע בהודעה כמו שיש בואטצאפ -
הוא יכול להגדיר בימות המשיח במס' 077-313-66-00 שההקלטה תגיע למייל שלך. ז"א יש שם מערכת שמגדירים שהטל' שממנו אתה מתקשר למס' מסוים במערכת שלהם, אתה מקליט הודעה ומנתק ותוך זמן קצר (בדרך כלל כמה דק' תלוי בעומס) היא תשלח את ההקלטה למייל שהגדיר מראש. אני משתמש בזה רבות מתי שאני חייב לזכור משהו חשוב ואין לי עלי מחשב או עט... אני מתקשר, מקליט הודעה ומנתק ואח"כ מוצא את ההקלטה במייל שלי (אצלי מוגדר שההקלטות יגיעו לתיבה שלי הוא יכול להגדיר שההקלטות יגיעו אליך)
-
@דברים-בטלים
אתה יכול להשתמש עם זה: http://email36.com/
תשלח לו פעם א' הודעה, ואז הוא יוכל להחזיר לך הודעות למייל. -
תודה לכם
פתרונות חלשים הוא אוהב כך כי זה קצר יותר מלכתוב -
@דברים-בטלים
אז בדיוק זה מה ש @מנתק מציע.
פשוט, מתקשר למספר, מדבר משפט או שתיים, מנתק את השיחה מבלי ללחוץ על שום שלוחה או סולמית וכדו'. -
יתכן והיה משמע ממש"כ שכאילו כל פעם צריך להקיש את המייל שלו דרך מקשי המס' וזה באמת ארוך ומייגע. לכן אני מבהיר ל
@דברים-בטלים שפעם אחת בלבד הוא מגדיר שהמספר שלו ישלח למייל שלך וזהו מאז הוא רק צריך להתקשר למספר מסוים והוא ישמע צליל של השארת הודעה - הוא אומר את המשפט וחצי שלו ומנתק וזהו זה ישלח למייל שלך -
@דברים-בטלים אז מה בעצם השאלה? אתה שואל אם ווטסאפ עובד בנטפרי?
אפליקציית ווטסאפ עובדת רק אם היא מותקנת במכשיר נייד או למצער בתוך אמולטור שמדמה אותו.
במידה ואינך מחזיק דבר כזה לכאורה לא תמצא פתרון ברמת הנוחות שאתה מצפה לה כפי הנראה מדבריך. -
בהאנגאוטס אין כזו אפשרות?
אגב אם הוא היה שולח דרך וואטס אפפ זה אומר שיש לו טל' טיפש (המכונה חכם) וודאי שיש אפלקציות שלוחצים "הקלט הודעה ושלח במייל" ומיד אחרי ההקלטה הוא רק מתחיל לרשום את האותיות הראשונות של המייל שלך ומיד הוא משלים את עצמו ועליו רק ללחוץ "שלח"