נטפרי לבית דפוס
-
אני רוצה להציע את 'נטפרי' לבית דפוס גדול מאוד, ואסביר בקצרה מה הם הצרכים של הבית דפוס.
א. גרפיקה, בזה ידוע כי נטפרי הינה הסינון הכי טוב שיש עבור זה.
ב. מדובר בבית דפוס עם מכונות בעלות של כמה מליוני ש"ח, זאת אומרת מערכות מאוד גדולות, כל המכונות הדפסה מחובר להמחשבים דרך הרשת ע"י כתובות IP.
ג. המכונות יש להם שירות עזרה עצמי מול החברות היצרנים, דהיינו כשיש תקלה המכונה שולחת לבד פניה להיצרן והם מתקנים את זה לבד בלי התערבות ידני בתוך בית הדפוס, לפעמים חברות אלו הם יצרנים בחו"ל.
ד. גם קנית הדיו וכדו' נעשית באופן אלקטרוני, דהיינו שהמכונות יודעים לבד בערך מתי יגמר הדיו והם עושים הזמנות לבד.
ה. לסיכום הם צריכים שכל השרתים של מכונות אלו יהיו פתוחים.
ו. כמו"כ הם צריכים אתרים שניתן לשלוח קבצים גדולים מאוד ואפי' של כמה גיגה.כרגע הם נמצאים עם סינון אבל די פתוח, ובכל זאת היו להם הרבה בעיות לסדר את כל המכונות ועדיין יש להם קצת בעיות
האם ידוע למישהו מידע על זה ? -
@261040
ככל הנראה אין בעיה .
אין סיבה שהמכונות ישתמשו באתרים בעייתיים,
ניתן להקליט את תעבורת האינטרנט בכלי ההקלטה של נטפרי וכך לזהות את הכתובות הרלוונטיות ולפתוח אותם (במידה והם סגורים).לגבי השיתוף קבצים עיין כאן
-
אך איני יודע אם ניתן להקליט תעבורה, כי ההקלטה הינה במחשב ואילו המכונות עובדים מול הרשת בלי חיבור למחשב
-
זה מקליט את התעבורה של הרשת
תוכל לפנות אלי בפרטי לעזרה -
@261040 ההקלטה מקליט את כל הרשת (נראה לי שזה מקליט מצד הספק. לא בטוח)
-
ההקלטה מקליט אכן מצד הספק .
צריך להיות מחובר לנטפרי בזמן ההקלטה -
הכוונה שלי איך מקליטים למכונה שמחובר לרשת בלי מחשב, מי יעשה את ההקלטה, האם כשאני מקליט במחשב אחר שמחובר לרשת זה גם יקליט את התעבורה של המכונה מכיון שהם נמצאים על אותו ספק
-
@261040 כן.
-
זה יקליט גם את התעבורה של המכשירים האחרים
-
@261040
פנה אלי ***********
אמחק את המס בעוד דקה -
לבית דפוס הרבה שולחים בדרייב ולהתחיל להסביר להם שיעשו שיתוף פרטי זה קצת מסובך, לא?
-
@957 אמר בנטפרי לבית דפוס:
@261040
פנה אלי ***********
אמחק את המס בעוד דקהלמחוק לא יעזור - מי שעוקב אחרי הנושא כבר קיבל לאימייל...
-
@DovidStroh אמר בנטפרי לבית דפוס:
@957 אמר בנטפרי לבית דפוס:
@261040
פנה אלי ***********
אמחק את המס בעוד דקהלמחוק לא יעזור - מי שעוקב את הנושא כבר קיבל לאימייל...
אבל רק מי שעוקב אחרי הנושא ולא כל מי שנכנס לדף
-
לדעתי חבל על כאב הראש, ויהיה הרבה מזה.
שישתמשו ב-2 ספקים
טכנאי הרשתות שלהם אמור להכיר את אפשרויות. -
@957
נסיתי עתה להתקשר אליך, אבל אני מקבל הודעה אוטומטית 'גולן טלקום שלו', לא ניתן לחייג למספר זה ממספר כשר -
אני חושב שלא כדאי בגלל שיתוף הקבצים
זה יהיה נורא בעייתי -
@אהרן
לא רק המערכת של המכונות יושבות על הרשת גם הפקודות שהם מקבלים מהמחשבים עובדים דרך הרשת ואין להם 2 חיבורים לרשת וא"כ הכל אמור להיות על רשת אחד -
@261040
תוכל לפנות אלי דרך הדעה פרטית בפרוג אני גם שם תחת הניק 957