לא הולך לי להטעין רב קו במחשב
-
הדרינן לקמייתא
למה לא תעברו לווינדוס 10?
-
@האברך כי יש כאלה שאוהבים יותר את 7 מ 10 !!
-
ועוד משהו, שיחד עם וינד10, צריך גם מחשב חדש, מרוב כובדו של וינד10,,
-
@שלום-עולם הוא יותר כבד מ7 ??
-
@מעמד ממש כך יתכן שתצטרך מחשב חדש ללא גוזמא!!!
כך אמרו לי כל הטכנאים, והתקנתי, ועכשיו איטי מאד (אותו מחשב), ועוד, יתכן שלכן התקלות בנסטיק (עם הכבל) -
@שלום-עולם מה הדרישות שלה ?
-
@מעמד אולי באתר שלהם כתוב בהגדרה מדוייקת, אבל כנראה הוא המינימלי, ולא מחייב שיעבוד מדי טוב
מה שאני יודע - בכללי מחשב לא מדי חדש וחזק, זה בעיה,אם חדש צריך לבדוק אם מספיק חזק,,
-
@מעמד אמר בלא הולך לי להטעין רב קו במחשב:
@האברך כי יש כאלה שאוהבים יותר את 7 מ 10 !!
גם אני במשך כמה שנים נצמדתי באדיקות לווינדוס 7, שמעתי כל מיני שמועות על ווינדוס 10, שיש תוכנות שלא עובדות שם, ועוד. בסוף כשהוצרכתי לקנות מחשב חדש, היה בו ווינדוס 10, והתברר לי שמאד מסובך להתקין עליו ווינדוס 7 (קיבלתי חוו"ד מאברכים מומחים בתחום), אז נשארתי עם ה-10, וארא (להפתעתי) כי טוב הוא. וכמדומני שאין שום תוכנה שהוצרכתי לה, שלא עובדת.
עכ"פ, אם אתם גרים באזור שלי, ואתם רוצים לנסות את ווינדוס 10, תוכלו לפנות אליי באישי, ובל"נ בהטבה מיוחדת לחברי הפורום - תקבלו גיבוי כל החומר + ווינדוס 10 + כל התוכנות השימושיות, בחצי מחיר מכל הצעה אחרת שתקבלו (עד 100 ש"ח מינימום).
-
@שלום-עולם אמר בלא הולך לי להטעין רב קו במחשב:
ועוד משהו, שיחד עם וינד10, צריך גם מחשב חדש, מרוב כובדו של וינד10,,
כנראה מחשבו של הרב שליט"א ישן למדיי....
-
מדוע לא לפנות לתמיכה של האתר רב-קו און ליין, הם יודעים לתת שירות.
-
@גרפיקאי123 תשמע לי ידידי אני בעל ניסיון זהה לשלך והצלחתי.
- האם ברב קו שלך יש שבב מזהב מאחור
2.תבקש מימשהו רב קו ותנסה לראות אם זה עולה.
3.תחליף את קורא הכרטיסים יתכן והוא פגום. אצלי כך היה.
בהצלחה ותעדכן.
- האם ברב קו שלך יש שבב מזהב מאחור
-
-
@יעקב.ק
תודה רבה על העזרה
אכן שלחתי פנייה למערכת הפניות של נטפרי ואמרו לי לנסות למחוק קבצי קוקיס וניסיתי לעשות זאת וגם לא עזר ועוד יותר ניסיתי אפילו בדפדפנים אחרים כמו אקספלור וכו' ושום דבר לא עזר, ולך @yits עשיתי בדפדפן אקספלור והוא אכן כתב לי שזה לא מותקן אבל הוא לא נתן לי להמשיך.
אמנם לא ניסיתי לשים רב קו אחר אבל כנראה שהבעיה הוא בקורא בעצמו אנסה להחליפו ובעזרת השם אעדכן כשיהיה לי חדש בנושא מה גם שזה כבר ממש ערב חג ואין לי זמן להתעסק בזה
ולכל הדואגים לבנתיים פשוט מילאתי במכשיר של על הקו ליד הבית והטענתי שם את הרב קו
תודה רבה וחג שמח לכולם. -
@גרפיקאי123 אל תשכח שניתן גם להזמין טעינה באתר ולהחיל את הטעינה בכרטיס בכל עמדת כספונט. [בעיקר לבני ברקים שביננו שאין להם כזה מכשיר "על הקו"...]
-
@מעמד אמר בלא הולך לי להטעין רב קו במחשב:
@האברך אמר: ואתם רוצים לנסות את ווינדוס 10
@האברך מה הכוונה 'לנסות' ?
לקבל מחשב לעבודה ?תביא לי מחשב שלא בשימוש ואני אתקין עליו...
-
@גרפיקאי123 עלה בדעתי רעיון שתנסה לטעון באתר של חברת דן [הטעינה מתאימה כמעט לכל החברות, פירוט באתר] בכתובת הזו.
אם תצליח, הבעיה באתר רבקו אונליין. אם לא, כנראה שזה משהו פרטני יותר, הכרטיס, הקורא, הוינדוס... -
@שלום-על-ישראל אמר בלא הולך לי להטעין רב קו במחשב:
@גרפיקאי123 אל תשכח שניתן גם להזמין טעינה באתר ולהחיל את הטעינה בכרטיס בכל עמדת כספונט. [בעיקר לבני ברקים שביננו שאין להם כזה מכשיר "על הקו"...]
לא צריך להזמין טעינה, אפשר גם לטעון דרך הכספונט.
-
@WWW משהו חדש?
[ראיתי כספונטים שיש עליהם פרסומת שניתן להטעין, לא ידעתי אם הכוונה לאחר הזמנה באתר או מערכת חדשה שניתן להטעין ישירות משם ללא צורך בהזמנה וכדבריך] -
@שלום-על-ישראל אמר בלא הולך לי להטעין רב קו במחשב:
@WWW משהו חדש?
כן.
לי זה לא עבד, (נראה לי היה בעיה במכשיר), אבל לאחרים זה עבד. -
@WWW בכל כספונט או רק שכתוב עליו שאפשר להטעין ?