ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

עזרה בהכנסת סים עם נטפרי לאייפון 4

כללי
    3
    3
    797
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • י
      יעקב 1 נערך לאחרונה על ידי

יש לי סים של סלקום עם נטפרי שאני גולש בו דרך נטסטיק למחשב, ניסיתי כעת להכניס אותו לאייפון 4 על מנת לקבל ווייז, [אבהיר כי הסים הוא סים דאטה כך שאין אפשרות להוציא שיחות] בנטפרי ובחברת סים כשר אמרו שניתן לעשות דבר כזה, ואכן האייפון זיהה את הסים ושיש קליטה, אבל רשת עדיין אין לי, לפי מה שנאמר לי צריך לשנות את הגדות ה APN בשביל לקבל רשת, אכן שיניתי לפי מה שנאמר לי בחברת סים כשר, אבל יחד עם ה APN יש במכשיר גם צורך להכניס שם משתמש וסיסמא, והשם משתמש וסיסמא שקיימים במכשיר בצורה מובנה לא נותנים רשת,
      אשמח אם למישהוא יש רעיון או פיתרון

האברך תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • האברך
        האברך @יעקב 1 נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-1 אמר בעזרה בהכנסת סים עם נטפרי לאייפון 4:

יש לי סים של סלקום עם נטפרי שאני גולש בו דרך נטסטיק למחשב, ניסיתי כעת להכניס אותו לאייפון 4 על מנת לקבל ווייז, [אבהיר כי הסים הוא סים דאטה כך שאין אפשרות להוציא שיחות] בנטפרי ובחברת סים כשר אמרו שניתן לעשות דבר כזה, ואכן האייפון זיהה את הסים ושיש קליטה, אבל רשת עדיין אין לי, לפי מה שנאמר לי צריך לשנות את הגדות ה APN בשביל לקבל רשת, אכן שיניתי לפי מה שנאמר לי בחברת סים כשר, אבל יחד עם ה APN יש במכשיר גם צורך להכניס שם משתמש וסיסמא, והשם משתמש וסיסמא שקיימים במכשיר בצורה מובנה לא נותנים רשת,
        אשמח אם למישהוא יש רעיון או פיתרון

פנה ל @מנתק

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • I
          israel meir levi נערך לאחרונה על ידי

מטעם חברת אפל יש על כל מכשיר שלהם קוד שמיוחד רק למכשיר הזה
          אתה צריך לדבר עם מי שהיה אצלו המכשיר לפנ"כ ולבקש ממנו סיסמה וקוד משתמש (זה נקרא Apple ID)
          אם אין לך את הקוד אז יש סיכוי שפורץ אייפונים מוצלח (זול פון הדוידקה ירושלים) יצליח לפרוץ לך ולאפס את ה Apple ID)
          כט"ס בהצלחה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון