הדף המועלה בויקיפדיה
-
@זהיר
אפשר אולי להוסיף אפשרות של -X שיסיר את ההודעה והיא תשוב ותופיע כל כמה דקות.
כך הרווח כפול, גם לא יפריע בהדפסה וכדו', וגם יותר ישימו לב לזה, כי כשזה מופיע כל הזמן כבר לא שמים לב. -
@zvizvi
מחקתי בשיטה הזאת. -
-
@ראובן
לדעתי הדברים רלוונטיים במאה אחוז
אולי לא בצורת הצגתם
אבל עצם העובדה שאיזה מחקר נידח של דוקטור עלום שם לגבי אירוע היסטורי בדברי עם ישראל
הוא שווה ערך ואפילו מועדף ח"ו על הנאמר בתנ"ך ופרשניו
הוא סילוף בכוונה תחילה של דברי הימים! -
@magicode אולי תצטרף לשם ותביע את דעתך. אני לא מבין בתיכנות. אם אתה יכול לעשות את זה תבקש מהם שיאפשרו לך. בקשר לצינזור שם, אני גם נקלע לחיכוכים אתם. אבל בכל זאת זה עדיף מויקיפדיה. זה שהתווכח איתי כתב לי במייל שאם יהיו כעת לפחות עוד שניים שסבורים כמוני, אז יהיה טעם להתייחס לדעה הזו אבל אם לא כנראה שאני דעת יחיד. אני אישית סבור שגם אם לא יתקנו באופן שמתקבל בכל בית מדרש עדיף שזה יישאר ככה, משיילכו לראות בויקיפדיה. אם סבורים כאן שיש שם כפירה, ניתן לחסום גם אותם.
-
@ראובן
אני פחות מדבר על כפירה
יש דברים שהצנעה יפה להם. ועד כמה שזכור לי הם לא מצנזרים אותם. כנראה בטענה שאין בעיה לדעת על זה וספריה של כל אחד בבית מלאה בחומר הזה.
אני לא יודע מה נכון לעשות. זה באמת בעיה סבוכה :). -
@magicode אם זו בעיה של צניעות גם אפשר לדון אתם. (אלא אם כן אתה סבור שלא צנוע בכלל לדון על זה) אם אתה לא רשום שם אתה יכול להירשם ולכתוב לי במייל דרך שם על בעיות שנראה לך שיש שם. אם אוכל אשתדל לדון אתם על זה. כמובן ייתכן שלא תהיה הסכמה. (אם תירשם תוכל להגדיר מייל בהעדפות אישיות. ואח"כ כשתיכנס לדף המשתמש שלי תראה בצד ימין שליחת דוא"ל למשתמש. שם המשתמש שלי הוא יהודה 1 )
-
@ראובן
אצלי בראש אין הסכמה.
אמרתי לך שאני לא יודע מה נכון לעשות. אולי צריך באמת להתייעץ עם רבנים גדולים בעניין. -
@magicode אתה צודק. האמת שעכשיו נכנסתי שם לדף "חדר דיונים לניסוח יהודי" וראיתי שאני ממש לא מבין בנושא.
-
לגבי ההודעה בויקיפדיה אפשר לבטל על ידי אי מתן הרשאה להרצת ג'אווה סקריפטים (אופציה הקיימת בכל דפדפן). מפסידים קצת פונקציות אבל לא משמעותי בעיני.
-
@yyy אמר בהדף המועלה בויקיפדיה:
אי מתן הרשאה להרצת ג'אווה סקריפטים
איך עושים את זה?
@yyy אמר בהדף המועלה בויקיפדיה:
מפסידים קצת פונקציות
תוכל לפרט?
-
@magicode אמר בהדף המועלה בויקיפדיה:
@zvizvi
מחקתי בשיטה הזאת.מה מחקת? אצלי זה עדיין מופיע?
@זהיר אמר בהדף המועלה בויקיפדיה:
@magicode כבר סודר?? - לא יאומן!!!
רק בנטפרי אפשר למצוא אנשים כאלו כמו @magicode שכ"כ אכפת להם ומסדרים הכל מיד - אין דברים כאלה!!!
מה סודר? אצלך לא מופיעה האזהרה?
-
@האברך בהדפסה לא, יעויין בראש האשכול.
-
@זהיר אמר בהדף המועלה בויקיפדיה:
@האברך בהדפסה לא, יעויין בראש האשכול.
אהה, כלומר ש @magicode הגדיר שבהדפסה זה תמיד לא יופיע. יישר כח על ההסבר, וכל הכבוד ל @magicode על הביצוע.