Android
-
אני מודעת לעובדה שנט פרי לא תומכים ב-Android, (לבינתיים?)
אבל בכל אופן, אם יש לי מכשיר טאבלט מבוסס Android, וקליטת WIFI של נט פרי. הדפדפן עובד כרגיל?
חוץ מזה יש אפליקציות שכן עובדות? השימושיות יותר כמו WAZE, GMAIL עובדות?
אם אני רוצה להפעיל אפליקציה אני יכולה לשלוח בקשה תמורת נקודה? (בעבר הפעילו לי כך אפליקציות של WINDOWS)
חוץ מזה לא קשור לנט פרי ספציפית, יש תוכנות חסימה אפילו פיראטיות כדי לחסום גלישה דרך הדפדפן מלבד לאתרים ספציפים? (אני לא צריכה משהו הרמטי לחלוטין, המכשיר מיועד לעבודה נטו וזה רק ליתר ביטחון)
תודה על המענה!!! -
זה בעיה רצינית כי כמו שאפשר להתחבר לנט פרי אפשר גם להתחבר באלחוטי לסתם רשת פרוצה. ומילא אם לא היה דפדפן אלא רק אפלקציות כשרות אבל עם דפדפן אפשר להגיע להכל...
-
@הקטן
אתה צודק.
אבל אני ביקשתי תגובה ענינית למה ששאלתי.
ואם בכל אופן אתה מעוניין, ולצורך והייתם נקיים, אז המכשיר מיועד לצורך פיתוח. כמובן שצריך גם לזה חסימה אבל במקום אליו הוא מיועד יש דרכים יותר קלות לצערינו, ובכל אופן אני מעוניינת לשמוע אם ליתר ביטחון החסימה תעבוד, תודה רבה! -
@nyb אז תשובה ענינית היא: להמתין לאלו שג"כ משתמשים בטבלאט עם נט פרי שיענו פה מהנסיון שלהם (וייז - יש ע"ז אשכולות ארוכים וחיפוש קל יוליך למקום הנכון). פתיחת אפלקציות נפתחות לפעמים ע"י הקלטה+פנייה כמו כל אתר אחר. ולגבי סינון אתרים לפנות לועד הרבנים לביצור חומת הדת 1599-550330 . זכורני שיש איתנו בפורום כמה מהמשיבים שם.
-
@הקטן אתה כותב שפתיחת אפליקציות נפתחת לפעמיים וזה בדיוק השאלה, אם אני שולחת הקלטה בעזרת נקודה מטפלים בה או שלא?
-
-
-
אני מודעת לעובדה שנט פרי לא תומכים ב-Android, (לבינתיים?)
אבל בכל אופן, אם יש לי מכשיר טאבלט מבוסס Android, וקליטת WIFI של נט פרי. הדפדפן עובד כרגיל?
חוץ מזה יש אפליקציות שכן עובדות? השימושיות יותר כמו WAZE, GMAIL עובדות?
אם אני רוצה להפעיל אפליקציה אני יכולה לשלוח בקשה תמורת נקודה? (בעבר הפעילו לי כך אפליקציות של WINDOWS)
חוץ מזה לא קשור לנט פרי ספציפית, יש תוכנות חסימה אפילו פיראטיות כדי לחסום גלישה דרך הדפדפן מלבד לאתרים ספציפים? (אני לא צריכה משהו הרמטי לחלוטין, המכשיר מיועד לעבודה נטו וזה רק ליתר ביטחון)
תודה על המענה!!!אז אני משתמש באנדרואיד כבר כשנה וחצי בלי בעיות רציניות, אפליקציות בסיסיות נבדקו ועובדים היטב.
הדפדפן עובד מצוין.
חיבור אלחוטי חסום לי עם אפלקציה שחוסמת. (שרק אשתי יודעת לנהל אותה, ומעדכנת לי מידי פעם את האפלקציות ע"י חיבור שלה לרשת אחרת)
נטפרי מנסה לעזור אם זה לא מורכב, אם נטפרי רואה שאישור אפלקציה היא סיפור טכני מורכב, נטפרי שמה את הענין כ'תוכנית מדף'
-
@משה-זוכמיר תודה רבה, אבל אתה גולש בעזרת SIM? יש אפליקציה לחסום התחברות לWIFI פרט למסוים?
-
@משה-זוכמיר תודה רבה, אבל אתה גולש בעזרת SIM? יש אפליקציה לחסום התחברות לWIFI פרט למסוים?
כן באמצעות סים
אני לא אעלה את האפליקציה שחוסמת כי לדעת מומחי הפורום אפשר לפרוץ אותה בקלות.
אני עדיין משתמש באפלקציה כי אין לי כלל ידע בתכנות וכדו' ואין מושג איך פורצים אפליקציות.
לניתוק WIFI מומלץ לפנות ל @מנתק