עזרה: סים וויז בלבד
-
@meir
אם כוונתך לסים של וויז בלבד מבית נטפרי (יש משהו כזה באר-אל), אז לא תרוויח כלום. אותה הגברת, בהקטנת האדרת!
אך אם כוונתך לסים שאינו מבית נטפרי, תברר יותר בפורומים בחוץ שעוסקים בוויז, שם יש יותר משתמשים בכזה. -
@עברי-אנכי אכן כן, אני מחפש סים של נטרפי ,
שעדיין לא בדקתי אותו אף פעם, ולפני שאני קונה את הסיםאני פשוט מעוניין לבדוק אותו.
לגיטימי? -
@meir
ל-ח-ל-ו-ט-י-ן !!
גם אני כמוך חיפשתי סים של וויז בלבד מבית נטפרי, ורכשתי דרך אראל כזה סים, אחרי שדיברתי עם הטכנאי שם שהבטיח לי שזה יעבוד בלי בעיות בעקבות שינויים ושידרוגי מערכת וכו', ובסופו של יום - סים של נטפרי רגיל, עם כל הבעייתיות שיש בהתחברות לוויז.
כך, שאם לעצתי תשמע, אל תקנה כזה סים.
בהצלחה -
וויז בלבד עושה רושם של מייל בלבד.
ושניהם גרועים. מבחינה רוחנית. -
@magicode
ילמדנו רבנו, מעיקרא מאי קסבר, ולבסוף מאי קסבר?! -
@meir
דרך אגב, מחובתי לציין. ע"פ ניסיוני האישי, הוויז של נטפרי לא כ"כ גרוע, לפחות לחצי שעה / ארבעים דק' הראשונות הוא מתפקד חלק, ואח"כ אני פשוט מפעיל את המכשיר מחדש לעוד זמן כזה. כך שבאופן כללי בנסיעות עירוניות אני מסתדר איתו מצויין. -
@magicode למה?,
אם יש מערכת מוטידמדיה ברכב, וצריכים לקבל עדכוני תנועה,
למה זה יותר גרוע מלהחזיק את כל האינטרנט בבית? -
@עברי-אנכי למה זה עושה בעיות?, בגלל הגרסה של האפליקציה, או ברמת הסינון?
-
@עברי-אנכי בסים רגיל של נטפרי שפתוח הכל יש בעיות או לא?
-
@meir
הנושא כבר נטחן די הרבה בפורום - עיין http://forum.netfree.link/topic/2400/תקלה-בוייז/150.
בכ"מ, בכל סים של נטפרי - מניסיוני האישי, ואינני נציג נטפרי (), בחצי השעה הראשונה הוא מתפקד חלק, ואח"כ מאבד את הרשת. הפיתרון, לאתחל את המכשיר מחדש, לעוד חצי שעה, או במקרה של מכשיר פרוץ - התקנת תעודת האבטחה של הקוסם @magicode .