פורום אוצר החכמה
-
@מיכאל123 אמר בפורום אוצר החכמה:
אין לי רצון לעזוב את נטפרי כי החסימה היא הרבה יותר הרמטית מאשר נתיב אולם אני מודה בקול רם שעוברות בי מחשבות לבדוק את ההרמטיות של אתרוג פלוס אם הוא יאפשר לי גם חסימה הרמטית וגם את פורום אוצה"ח.
אין לך מה לבדוק את אתרוג פלוס! זה מוצר שאי אפשר לקרוא לו שהוא קיים, הוא ממש לא מתפקד כמו שצריך! הוא נולד כגימיק תחרותי נגד...... (-כמובן-) נטפרי! הברירה היחידה הנורמלית שתוכל לקבל שם זה אתרוג הרגיל שכידוע אינו עומד בתנאי סינון גבוהים...... וד"ל.
תסתכל כאן בהדגשה האדומה. -
@מיכאל123 אמר בפורום אוצר החכמה:
רק לידיעה כללית, יש אפשרות בנטפרי לפתוח אתר מסויים לפלוני אך לא לשאר הגולשים?
יש אפשרות. אבל יש בזה כללים ופרטים....
-
ל: @מיכאל123 אני יכול לגלות לך כי כעורך תורני, בשעתו ביליתי רבות בתוך פורום אוצה"ח ושחיתי בו כדג במים, על בסיס יומי... מאות רבות של הודעות מלאות תוכן ומדע תורני השארתי שם... וכשחסמו את אוצה"ח זעקתי חמס ועבדתי קשה לנסות ולשכנע רבנים ועסקנים שאין כל בעיה בפורום הזה וכו' וכו'. כמובן שלא הצלחתי והפורום נשאר סגור וחסום, לפחות בנטפרי.
כיום לאחר למעלה משנה שלא הצצתי בפורום אוצה"ח, אני יכול להעיד בפה מלא כי החסימה היתה מוצדקת ועוד איך. אני ממש מבטיח לך בהן צדקי, כי אם תזכה להתגבר ולא להכנס לשם כמה חודשים, גם אתה תעיד ותאמר בפה מלא שהחסימה היא מחוייבת המציאות.
וזה דבר שבאמת קשה להסביר למי שעדיין נמצא שמה בפנים. -
-
@זהיר פורום לתורה לא טוב לך ?
-
@מעמד חלילה, אין לי כל טענה עליו, רק שצריך לאגד את כל האנשים הנכונים סביבו ברמה כזו שלא יפול בכמותו איכותו ורמתו מהפורום הנ"ל. הנושא כבר נידון כאן בעבר בארוכה כמדומני ביותר מאשכול אחד, אולי צריך ליזום פרסום לכך (לאו דווקא בכסף, מספיק מודעה מעוצבת כראוי שתועבר במיילים בין הנוגעים בדבר, בכדי שהפורום החשוב הזה יתקדם הרבה).
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@זליג-אמזלג (ר'משה, וכל שום וחניכא דאית לך),
נושא זה מוצה עד תומו, ואין מקום לשוב לדון בו.
כחדש שזה מקרוב בא, יתכן שלא ידעת, אך זהו קו אדום,
המשך ההתעסקות בענין יביא לחסימתך.רק להבהרה, כבודו מחובר וגולש באמצעות נטפרי, נכון?
ולכותבים הנכבדים שתגובותיהם נמחקו, אבקש מחילה, אך מי כמוכם יודע שנושא זה מוצה, ושטרול קטן יש בפורום (לתפקיד זה נמצאו מתנדבים רבים במהלך השנים) משביעו רעב - מרעיבו שבע.