צנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה
-
@WWW אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
לא צריך להיות 'חבר' בשביל לקרוא.
טוב אז אני חסום לשם
-
פעם העליתי משהו דומה
http://forum.netfree.link/topic/426/בדיקת-וידיאו-רעיון-הצעהיש גם הסבר
למה זה לא עריכה מחודשתחן חן
-
@WWW איך מגיעים לפורום הישן ?
-
@WWW בודקות הוידאו בנטפרי הן לא יהודיות?
-
@אפשוטער-יוד
פעם הסבירו שבדיקת וידיאו בעיקרון זה כמו תמונות רק כל שניה זה כמה תמונות אולי כמו 4 תמונות אז כנראה שזה גם גויות. אבל ייתכן שאחרי שהם מאשרים אז הצוות של נטפרי גם עובר על זה?
וייתכן שעקב הקושי הגדול לבדיקת וידיאו אזי ברגע ששניה אחת של תמונה לא יפה כבר מורידה את הסרטון.ואני אישית מאמין שזה לא בעיה לסמן את כל התמונות הבעייתיות לטשטוש וכדומה אבל ייתכן שנטפרי רואים סרטון עם תמונה בעייתית שכל הסרטון בעייתי
-
@הגוף-והנפש אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
אבל ייתכן שנטפרי רואים סרטון עם תמונה בעייתית שכל הסרטון בעייתי
נקודה למחשבה.
-
@אפשוטער-יוד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@WWW בודקות הוידאו בנטפרי הן לא יהודיות?
מסתבר שלא.
-
-
@WWW לא כל דבר יש איסור לאשה לראות.
אולי יהיה קושי לדעת מתי מותר ומתי אסור אבל בעקרון לא כל סרטון שמופיעה שם אישה יהיה אסורה לאישה אחרת לצפות בזה. -
@aiib אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@WWW לא כל דבר יש איסור לאשה לראות.
אולי יהיה קושי לדעת מתי מותר ומתי אסור אבל בעקרון לא כל סרטון שמופיעה שם אישה יהיה אסורה לאישה אחרת לצפות בזה.וגם לא כל סרטון מופיעה שם אשה.
אבל זה לא עוזר כלום. -
תכל'ס
מה אומרים המנהלים של נטפרי יהיה ניתן להכניס שיפור כזה של צנזור סרטונים בעייתים לתועלת המשתמשים ואפי' בתשלום?? -
@אפשוטער-יוד צריך להזכיר אותם
@administrators -
תקחו בחשבון שהרבה סרטים אסור להודיד ולערוך אותם מחדש
-
@Chocolate אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
תקחו בחשבון שהרבה סרטים אסור להודיד ולערוך אותם מחדש
למה?
-
-
@Chocolate כמובן שמעלי הסרטים לא אכפת להם שיהיו עוד מאות/אלפי אנשים שיצפו בסרטונים שלהם בהתאם למצפונם,
לא כ"כ קראתי מה שכתוב בקישור שהבאתי אבל אני מבין שמדובר בחוקים של יוטיוב בגלל שהמעלים לא מעוניינים שיערכו להם את הסרטים -
@מעמד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@אפשוטער-יוד צריך להזכיר אותם
@administratorsאיך מזכירים אותם?
-
@אפשוטער-יוד כבר הזכרתי אותם
ברגע שלוחצים על @ מופיעה כך@administrators -
@אפשוטער-יוד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@Chocolate כמובן שמעלי הסרטים לא אכפת להם שיהיו עוד מאות/אלפי אנשים שיצפו בסרטונים שלהם בהתאם למצפונם,
לא כ"כ קראתי מה שכתוב בקישור שהבאתי אבל אני מבין שמדובר בחוקים של יוטיוב בגלל שהמעלים לא מעוניינים שיערכו להם את הסרטיםלפי מיטב הבנתי הבעיה בשימוש מסחרי ולא בצנזור חלק
-
@administrators
אם אני מזכיר בהודעה אותם ככה כמו עכשיו בהודעה בנושא אז מהנהלת נטפרי מתייחסים לנושא הזה?