צנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה
-
@clickone אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@אפשוטער-יוד רק בשביל הנסיון...
עשיתי דף כזה. אני גם ממתין למגיקוד, כי הוא יצטרך להחליט אם יש סטטוס כזה לשמיעה בלבד...
לדוגמא:
http://955.co.il/nf/YouTubeMp3?u=https://www.youtube.com/watch?v=VTmmoaO2M_U
ישמיע (וגם ייתן להוריד) את השמע של הוידאו הזה
https://www.youtube.com/watch?v=VTmmoaO2M_Uאפשר גם להיכנס לכאן
http://955.co.il/nf/YouTubeMp3
ולשים שם כל כתובת של יוטיוב שפתוח בנטפרי.אם תהיה החלטה ששמים סטטוס שמע בלבד, אני יכול לקחת את זה משם, ורק להשמיע. (אבל כעת מה שחסום בנטפרי לא ייפתח שם)
בקשת עזרה...
אני צריך להוריד שיר מיוטיוב שפתוח בנטפרי אבל רק את השיר. איך אני עושה את זה
תודה מראש. -
@הגוף-והנפש כנס לדף הסרטון כמו בצפייה רגילה ביוטיוב.
תעתיק את כתובת הדף משורת הכתובת בראש הדפדפן.
כנס לאתר http://955.co.il/nf/YouTubeMp3
שים שם בתוך התיבה את הכתובת. זה יורד בפורמט m4a. -
@5566NEWbrs
תודה
ניסיתי את זה כמובן לפני שכתבתי ואז זה רק נתן להשמיע ולא נתן להוריד.
כעת נסיתי עוד פעם על סרטון של שעה וזה לא הגיב כלום
ניסתי על סרטון של 10 דקות וזה אכן נותן גם להוריד.
מה זה הפורמט הזה שכתבת? -
@הגוף-והנפש
אין לי מושג. תיכף יבוא @clickone ויאמר אם יש באתר הגבלת גודל.
בכל אופן אני יכול לתת לך לינק להורדה מהאתר השני אם אתה מוכן לגלות לי מהו הקישור לסרטון שאתה צריך
הפורמט הזה הוא אחד מאלפי הפורמטים של שמע שמסתובבים בעולם.. אני לא בטוח, אבל נדמה לי שיוטיוב לא משתמשים בmp3 בגלל בעיה עם זכויות יוצרים. אם הפורמט הזה לא יתאים לך תצטרך לעשות את ההמרה עצמאית. -
-
-
@הגוף-והנפש אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
ניסיתי את זה כמובן לפני שכתבתי ואז זה רק נתן להשמיע ולא נתן להוריד.
ההורדה של הקובץ נמצאת בתוך הנגן בדף.
בלי נדר אני יוסיף גם לינק להורדה@5566NEWbrs אין הגבלת גודל (בינתיים :))
-
@הגוף-והנפש אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
ניסתי על סרטון של 10 דקות וזה אכן נותן גם להוריד.
אני הבנתי מזה שהוא מצא את כפתור ההורדה.
(ניסיתי בעצמי וזה באמת משום מה לא עובד לי בקישור שהוא כתב) -
@למדן-וידען אז למה אין כמעט שום התייחסות להצעות שמועלות פה בפורום?
-
@אפשוטער-יוד דיבורים? זה מה שיעזור לך?
הם רואים מבינים ומבצעים, כמובן במסגרת הזמן ורמת הנחיצות. -
@למדן-וידען אני לא צריך דיבורים,
אבל קודם כל אני רוצה לדעת שיש מישהו שבכלל ראה את זה וחושב שזה באמת נחוץ ועובד על זה או חושב על זה,
או שזה יהיה תוך כך וכך זמן,
כשאדע שזה נכנס לטיפול ישיר שלהם אפסיק להיות לחוץ לדשדש שוב ושוב בדבר הזה כדי שזה יעלה למודעות, -
@אפשוטער-יוד אף אחד לא עובד אצליך, שימסור לך לו"ז...
-
מישהו יודע אם התקדם משהו בעניין?
-
ידוע לי שיש נסיונות להתקדם, לא יודע מה עלה בגורלם.
-
אני רואה שכבר חודשיים שאין שום חידושים בנושא. אז אני מעלה אותו שוב.
לא טכנאי ולא בן טכנאי אני, אבל הבנתי שבדיקת הסרטונים נעשה ע"י בדיקת כל תמונה בנפרד [24 תמונות בשנייה, לפחות]. האם אין אפשרות שכמו שהגולשים בדפי אינטרנט צופים בכל מה שכתוב דרך השרת והסינון של נטפרי - שיהיה זה ג"כ בסרטונים - ושתמנות הבעיתיות יטושטשו? אולי יעשו שכל סרטון שאחוד הבעיות בה היא פחות מ15% יסונן בצורה כזו? -
רעיון חדש! בכל אופן - גם אם זה לא אפשרי, יש לי רעיון אחרת.
לפחות חלק השמע לא יחסם. בהרבה סרטונים שמטרתם למידה וכדומה, מספיק גם רק לשמוע מה שנאמר בשיעור. אני אישית משתמש בתוכנות באינטרנט שהמדריכים איך להשתמש בהם הם רק בסרטונים [בשונה לשל 'פעם' שהכל היה כתוב]! במצבים כאלו, גם אם רק אשמע את מה שאומרים, כבר אבין מה צריך לעשות.
איך לעשות את זה? פשוט [עכ"פ לפי ענ"ד במחשבים] כמו שיש לנטפרי תוכנה להורדת סרטונים שאושרו, אפשר גם לפתח תוכנה [כמו שיש כאלו למאות ואלפים - אבל הם חסומים בנטפרי] שמעלים שם את כתובת הסרטון והוא ממיר את זה לקובץ שמע שאפשר להוריד ולהאזין.. -
@עמ"י-עש"ו אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
אני רואה שכבר חודשיים שאין שום חידושים בנושא. אז אני מעלה אותו שוב.
לא טכנאי ולא בן טכנאי אני, אבל הבנתי שבדיקת הסרטונים נעשה ע"י בדיקת כל תמונה בנפרד [24 תמונות בשנייה, לפחות]. האם אין אפשרות שכמו שהגולשים בדפי אינטרנט צופים בכל מה שכתוב דרך השרת והסינון של נטפרי - שיהיה זה ג"כ בסרטונים - ושתמנות הבעיתיות יטושטשו? אולי יעשו שכל סרטון שאחוד הבעיות בה היא פחות מ15% יסונן בצורה כזו?לא ככה זה עובד. יש מנוע שמפריד את הסרט לסצנות - כל פעם שהתמונה משתנה דרמטית בצורה חדה (למשל אם יש סרטון של שעון קיר במשך שעות או אפילו ציפור עפה בשמים הרבה זמן רצוף זה ייתן תמונה אחת. אם באמצע קרה משהו, למשל מישהו יכניס שם את היד שלו, אז יהיה שלוש תמונות).
המנוע הזה אורך זמן לפי אורך הסרט. אחרי שהוא גומר הבודקים רואים את כותרת הסרטון וההערות שלו + התמונות המקדימות הללו. אם הכל תקין, הם פותחים. ואז הם צופים מדגמית בסרטון. אם נראה טוב, זה נפתח. -
@נטפריס אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
לא ככה זה עובד. יש מנוע שמפריד את הסרט לסצנות - כל פעם שהתמונה משתנה דרמטית בצורה חדה (למשל אם יש סרטון של שעון קיר במשך שעות או אפילו ציפור עפה בשמים הרבה זמן רצוף זה ייתן תמונה אחת. אם באמצע קרה משהו, למשל מישהו יכניס שם את היד שלו, אז יהיה שלוש תמונות).
המנוע הזה אורך זמן לפי אורך הסרט. אחרי שהוא גומר הבודקים רואים את כותרת הסרטון וההערות שלו + התמונות המקדימות הללו. אם הכל תקין, הם פותחים. ואז הם צופים מדגמית בסרטון. אם נראה טוב, זה נפתח.:thumbsup_tone3:
אח"כ תכתוב:@יעקב-ישראל אל תחלוק לי כבוד מיותר, אני לא עובד בנטפרי ולא מדבר מטעמה, כולה מנהל פורום לשעבר.
זהו, הסוף לעניוות
-
אם אפשר לפתח אפשרות לראות כמה תמונות מהסרט לפני בקשת הפתיחה (לדוגמא תמונה לדקה), כך לא יצטרכו סתם לבקש סרטים לא מתאימים, גם המבקש יראה אם זה יכול להיות כשר (אם יחסמו לו כמה תמונות בסרט הוא יבין שאין מה לבקש), גם ידע אם זה בכלל מה שהוא מחפש, גם אם הוא חייב את זה ידע לבקש מאחרים להוריד לו [לפעמים לדוגמא אישה מבקשת ורואה שחסום בגלל שיש נשים (ובצדק) תוכל לבקש למי שלא זכה להיות חסום להוריד לה] וגם לא יקח לבודקים הרבה זמן ומשאבים (ברור שגם 30 תמונות לסרט של חצי שעה זה הרבה, אבל באופן יחסי לאתרים מרובי תמונות זה נראה לי סביר, ומצד שני זה יחסוך הרבה בקשות פתיחה, בייחוד כשהמבקש יראה כבר בתחילת הסרט [התמונות] שזה לא קשור ולא ימשיך להסתכל עד הסוף)
-
@גד דווקא רעיון נאה.
רק ברשותך כמה הערות:
א. זה עלול להכביד מאד על מערכת בדיקת התמונות.
ב. המשאבים של נטפרי לפיתוחים חדשים מוגבלים.
ג. אשה לא תוכל לדעת אם זה מתאים או לא, כי תמונה שרואים בה נשים תהיה מפוקסלת, כך שאיך היא תדע למה התמונה נחסמה?!
ד. אינני מאן-דאמר, אבל כמדומני שראיתי שהגר"י זילברשטיין שליט"א כתב שאסור לבקש ממי שמשתמש באי נטרנט פרוץ להוריד או לבדוק דברים, כי זה נחשב שמכשילים אותו (יתכן ואף עוברים בזה ממש על הלאו דאו' של 'לפני עור').בכ"א הרעיון בכללו נראה הגון ומועיל מאד.