הגדרות פרופיל למשתמשים ברשת
-
@amir1
אין ספק לאף אחד שככל שהסכנה מרובה ההרחקה הנדרשת מרובה אף יותר
אמנם בשביל להתחבר צריך עוד כלים חיצוניים אך דבר שאדם יכול להשיג בעצמו נחשב בגדרי ההלכה לפת בסלו ולא כהלכה למשה מסיני אלא כדבר הגיוני וריגשי שאדם לא רואה כקושי דבר שיכול להשיג בעצמו
ב"ה את החסימה של אאוטנט א"א לפרוץ אלא א"כ טכנאי מוכשר כמו אמיר שהנני מכירו היטב ואני מאותה קהילה
ולכן מיי שרוצה אינטרנט יודע שיצטרך לרדוף אחרי הנציג וממילא אין לו פת בסלו ו"מילתא דלא רמיא עליה דאיניש לאו אדעתיה"
נקודה נוספת אין אדם שיכול לומר שהוא מכיר את החוסם ובניו ובנותיו ואשתו וחבריו... וכשמשאירים משהו פרוץ א"א לדעת לעולם מי יכשל בזה... ועדיפה טרחה של כמה דקות עד חצי שעה אפילו בשביל להציל חיי עולם וספק פיקוח נפש של מישהו אחר.
לא צריך להוכיח את דברי בעובדות אבל להטעמת הדברים אספר מקרה אמיתי ולא אחד שקרה אצלי שבאו אנשים שהיו בטוחים שהמחשב שלהם חסום כי כשקנו את המחשב אמרו להם שאין אינטרנט עד שלדאבונם גילו את ילדם גולש להנאתו באין רואים רח"ל.
תשאלו כמעט כל נציג אאוטנט יש באמתחתו סיפורים כנ"ל ואף גרועים יותר
בחיי אדם לא משחקים! -
@amir1
יש אנשים שדרגתם בינונית והם לא רוצים חסימה קלה שמחר שיצרם יתקוף אותם הם יסירו את החסימה בקלי קלות
ואיך עושים חסימה שלא תרד בקלי קלות?
גובים כסף על החסימה. עושים הגדרות חסימה ונותנים למישהו אחר שהוא יצטרך לפתוח להם את החסימה.
אני חושב שגם אם יש לי אפשרות לצאת לעולם הגדול ולקנות וכו/ עדיין זה מחסום וטרחה הן גופנית והן כספית ואפילו נפשית להשגת הדבר, ובפרט שאח"כ לפעמים התאווה נרגעת, ולכן אני חושב אישית שחסימה גדולה היא נצרכת.
רק מה אח"כ הבן אדם יכעס? צריך ליידע אותו מראש, והבוחר יבחר?