וירטואל מייל החינמי נסגר!
-
@רוצה-לדעת אמר בוירטואל מייל החינמי נסגר!:
אולי כדאי לשקול (כמובן בעצת הרבנים) לתת למשל לחודש התנסות חינם,
לא שמתם לב אבל היה חודש חינם ונגמר לפני כמה ימים. שווה מאוד לנסות חודש בתשלום. (8 שקל זה ממש לא הרבה) -
היה ממולץ במקום חודש נסיון לתת אופציית שמיעת מיילים בלבד ללא תשלום.
אני לא יודע אם וירטואל מייל גרם לכך באופן ישיר או בצורה עקיפה. אבל בעקבות וירטואל מייל נסגרה מייל 2 פון של חברת מסר שהוא היה שמיעת מייל בלבד בחינם. דבר זה גורם להרבה שאינם נזקקים כ"כ לכל השירותים [המעולים
!] של וירטואל מייל ולכן אינם מעונינים לשלם על כך חסרון גדול בסגירת מייל 2 פון ואף גורם לשוטטות מיותרת באינטרנט. כך שאם מטרת וירטואל מייל [לפי טענת המקים] היא למנוע גישה ללא צורך לאינטרנט ייתכן ומטרה זאת לא מתקיימת בעקבות הקמת וירטואל מייל.
שוב, זכותו לגבות כסף ואין וויכוח על זה אבל לא לבוא ולומר הרבנים אמרו וכו' וכו' כי בשמיעת מייל בלבד אין כל בעיה ובגללו נסגר מייל 2 פון.
מצטער אם אני מרגיז מישהו. -
אני רוצה להצטרף לכך שמומלץ לעשות שירות חינמי לשמיעת מיילים בלבד אני יכול לומר מעדות אישית שכל עוד שמסר פתרונות תקשורת סיפקו את השירות החינמי הייתי הרבה פחות ניגש למחשב וכעת כל יום לפחות פעמיים אני בודק
והסיבה שאיני מעוניין לשלם ע"כ 8 ש"ח כי אני לא מרגיש נזק כל כך גדול בזה שאני בודק את המיילים אלא שהייתי שמח להימנע מזה
ולגבי הטענה שזה נהפך ללא רציני אני חושב שהיות והיתה אפשרות גם לשלוח מיילים עם תיבת מייל וירטואלית אז הרבה בחורים עלו על הגל ובאמת זה לא מומלץ אבל בשמיעת מיילים בלבד זה מתאים רק למי שיש מייל זמין לשלוח הודעות ובאמת זה מומלץ מאד
כמובן שאיני מביע שום דעה ח"ו נגד דעתו של אף רב אלא שאני מעלה צד חיובי בשירות חינמי זה
בהצלחה לכל מזכי הרבים -
קופץ על העניין
עשיתי מנוי בתשלום
אבל קיבלתי מספר שחסום ברמי לוי.
פניתי ואמרו לי לשלוח מייל ושוב קיבלתי מספר שגם הוא חסום
פניתי פעם נוספת ושוב מספר אישי שקיבלתי היה חסום.
@שואף -
כידוע אין שליטה מלאה על המספרים, דווח על מס' שנחסם בכתובת virtual.email36@gmail.com אולי יהיה לו פתרון טוב יותר
-
@הגוף-והנפש אמר בוירטואל מייל החינמי נסגר!:
קופץ על העניין
עשיתי מנוי בתשלום
אבל קיבלתי מספר שחסום ברמי לוי.
פניתי ואמרו לי לשלוח מייל ושוב קיבלתי מספר שגם הוא חסום
פניתי פעם נוספת ושוב מספר אישי שקיבלתי היה חסום.תנסה את זה
כל האפליקציות יחד
0772660415
קבלת מספר אישי בשלוחה 01
או את 0795700685